My jsme dnes byly na 8mi měsíční prohlídce, Nellča málo přibrala 250g za měsíc, no naštěstí to dr. moc neřeší, celková váha 6,2kg , ale chtěla jsem se zeptat, rozumíte některá očkování? Nelli měla 1. hexu 22.2., 3 měsíce od operace se nesměla očkovat (to bylo včera), naštěstí ji dr. ještě očkovat nechtěla, že si to nechá až po kontrole na kardiologii v Brně (1.8.) a teď ten dotaz: říkala, že když je taková dlouhá prodleva, že by příště měla dvojitou??? dávku (možná ne dvojitou, ale jinou) a pak někdy už jen 3. a konec, že by prostě neměla 4. Jako je pečlivá, říkala, že to zkonzultuje ještě s nějakou odbornicí na očko, ale kdyby někdo tady věděl nebo věděl kam odkázat ať nastuduju, tak díky ;)
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21729 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: čt červen 28, 2012 5:40 pm Předmět:
Lencik napsal:
Niki - super, že už je malému líp
My jsme dnes byly na 8mi měsíční prohlídce, Nellča málo přibrala 250g za měsíc, no naštěstí to dr. moc neřeší, celková váha 6,2kg , ale chtěla jsem se zeptat, rozumíte některá očkování? Nelli měla 1. hexu 22.2., 3 měsíce od operace se nesměla očkovat (to bylo včera), naštěstí ji dr. ještě očkovat nechtěla, že si to nechá až po kontrole na kardiologii v Brně (1.8.) a teď ten dotaz: říkala, že když je taková dlouhá prodleva, že by příště měla dvojitou??? dávku (možná ne dvojitou, ale jinou) a pak někdy už jen 3. a konec, že by prostě neměla 4. Jako je pečlivá, říkala, že to zkonzultuje ještě s nějakou odbornicí na očko, ale kdyby někdo tady věděl nebo věděl kam odkázat ať nastuduju, tak díky ;)
Říká se tomu skandinávské schéma... třeba my tak očkujeme
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 515 Bydliště: Praha - Žižkov
Zaslal: pá červen 29, 2012 3:06 pm Předmět:
Hurá, ještě nemusím balit
Včera nám přebukovali letenky, mám na balicí šílenství ještě tři týdny
Mimiňák už je nechutně mobilní, domeresjevuje kamkoliv a neomylně míří vždy směrem a) ke kabelům b) odpadkovému koši c) fujce zakutálené pod stůl d)zapomenutému časopisu svých sester e)nějaké superdrobné hračce typu korálek nebo jiné podobné drobnosti vhodná k nacpání do nějakého tělesného otvoru f) špinavým botám. A když je mu to odebráno, tak řve jako tur, takže pak na nás zeshora tlučou důchodci, že tu týrám dítě
Roweno, my jsme taky náušnicové, holky je mají od pár měsíců. Mě se to na holčičkách prostě líbí
Kracenko, samý takový prima věci a ty mu to nedovolíš?
Naušnice se mi líbí, ale mam smůlu .
Chtěla jsem se vyřádit na neteři, ale nebylo mi to dovoleno .
Naše mimino umí vylézt na schody. Mam hroznou radost jak je šikovnej . Usínání si posunul o dvě hodiny později, aby se předváděl jak krásně stojí (většinou se mu podaří nějak zůstat stát na jedný noze a řve že neví jak dolů).
Marod se lepší, jen je strašně strašně otrávenej a chce domů. Dřív jak v pondělí ale asi nepůjde _________________
Registrace: 10.6. 2011 Příspěvky: 1305 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: út červenec 03, 2012 12:14 pm Předmět:
Ahoj holky, tak jak uzivate prazdniny? My pomalu balime a koncem tydne se stehujeme k rodicum. Budou nam tu delat podlahy, tak se mi tu nechce byt.
Betule se pekne plazi, je rychla jako blesk. A pekne peruje na kolinkach, takze pocitam, ze u babicky to zacne. Jo, a zda se, ze na lzicku konecne prisla, dneska rano posnidala 5 LZICEK kase.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 515 Bydliště: Praha - Žižkov
Zaslal: út červenec 03, 2012 12:47 pm Předmět:
Koukám, že se skoro všechny někde rekreujete, ne?
cance vy si tedy těch přesunů letos žijete, co? Gratuluju ke kaši!
Nikiviki, co marod, už ho máte doma?
Tady je zž snad čtrnáct dní vždycky po ránu taková mlha, že by s ní byl Rákosníček moc spokojenej, už mi to docela leze na nervy... Naštěstí se to obvykle kolem devátý desátý vybere a někdy i vyleze sluníčko, včera dokonce holky vlezly do bazénu _________________
Ahoj holky, našeho maroda včera pustili. Dostal obr hromadu léků, foukačku, kortikoidy... . A teď doufam, že ho udržim zdravýho aspoň měsíc než půjdem na alergologii. Pořád nějak nemůžu pobrat, že z úplně zdravýho kluka bude najednou těžkej alergik . Nevim, jsem zvědavá na co přijdou.
Cance, bezva že už se malá se lžičkou kamarádí .
Náš prcek už taky docela baští, musel. Vyřadila jsem nějaký to kojení abych mohla být u V. v nemocnici aspoň přes den. Takže byl u babičky a já ho během dne přijela 2x nakojit, jinak jedl příkrmy.
Tady ráno taky mlha a teď dusno na padnutí
Edit: já tu vlastně o tý alergii asi ještě nepsala (to jak pořád vysvětluju babičkám a jiným co že to tomu klukovi je, tak už nevim komu jsem co řekla ). Teorie, je právě ta, že mladýmu vlezl ten pneumokok na plíce proto, že je oslaben alergií. Ukazují na to výsledky z krve.
No a zatim co si tu spisuju, mi V. hlásí: Ríša vlez do pokojíčku. To jsou 3 schody nahoru. Nechci vidět jak poletí dolů _________________
Lencik, vahu male neznam, na kontrolu jdem za 14 dni, ale moc pres 6kg to taky nevidim (v pulroce to bylo 5.99)...Pritom "zereme" skoro porad, jen v noci si konecne protahla intervaly na 4hod i vice, hura.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.