Registrace: 13.10. 2006 Příspěvky: 849 Bydliště: Brno
Zaslal: st březen 09, 2011 3:09 pm Předmět:
jééé, to je bezva nápad.
Také sháním práci pro sebe, takže .... jsem učitelka II.stupně ZŠ, od září bych ráda někde v Brně začala pracovat. Kdybych se někomu hodila do kolektivu, tak v SZ připíšu více info.
Učím ráda, mám to jako koníček ne jen zaměstnání. (třeba mi tahle poznámka bude přičtena k dobru)
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2020 Bydliště: severní Morava
Zaslal: st březen 09, 2011 3:17 pm Předmět:
akutne shanime kreslice pro stavbu srubu (prace s kruzitkem na opracovani kulatiny...nekoho, kdo vi, o co jde, takze ho budeme moct nechat na stavbe samotneho...nabizime slusne placenou praci (idealne na ZL, ale domluvime), v pripade potreby ubytovani, bonusy (fitko, bazen, masaze)....
Registrace: 8.6. 2009 Příspěvky: 25 Bydliště: Praha - východ
Zaslal: st březen 09, 2011 3:32 pm Předmět:
Ahoj, taky sháním práci, v Praze, od září, do srpna jsem na MD. Hledám cokoli v sociální oblasti, mám maturitu na obchodní akademii, 5 let praxe ve zdravotnictví jako ošetřovatelka a jdu studovat VOŠ, obor sociální práce. Problém je, že všude chtějí praxi. Budu vděčná za každý tip. Díky.
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5039 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: st březen 09, 2011 4:00 pm Předmět:
Vystudovala jsem Obchodní akademii, mám 10 let praxe v bankovnictví, jako asistentka managera i prodavačka, ale s radostí se chopím jakékoliv nabídky i mimo vystudovaný obor. Přerov/Olomouc/Otrokovice
Ještě bych chtěla dodat, že díky BC jsem za poslední rok už 4x našla krátkodobou brigádu ;) Takže to opravdu funguje. _________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Registrace: 21.3. 2007 Příspěvky: 7224 Bydliště: Praha
Zaslal: st březen 09, 2011 6:48 pm Předmět:
Teda tady se najde vsechno
Hledam pro nove otevrenou provozovnu automechaniky, klempire a lakyrniky obsluhy automycky. Provozovna je v Praze Cakovicich.Beru lidi z cele republiky pro dojizdejici zajistim ubytovnu Mam pocit ze v Praze a okoli neni nikdo kdo by chtel pracovat Kdyby jste o nekom vedeli budu neskonale vdecna
Nabízím zpracování účetnictví, daňové evidence, DPH, mezd, no prostě všeho okolo, mám maturitu na obchodní akademiia 12 let praxe jako účetní - holka pro všechno. Ale bohužel můžu pracovat jen z domova (viz metřík) _________________
Naposledy upravil Melina dne čt březen 10, 2011 11:02 am, celkově upraveno 1 krát.
Hledam na letni sezonu "domaci". malsice u Tabora, pro zajemce otevrit dvojpokojovou chaloupku, vybrat penize, zaverecny uklid, prevleceni povleceni, apod. Cena od "kusu" smluvni.. moznost celorocni spoluprace
A pak jeste zednika/stavare, na pristavbu k domecku, opet Malsice u Tabora
Ahoj,
syn, vysokoškolák, hledá brigádu v Praze. Má gymnázium, takže zatím nic moc neumí, kromě slušné angličtiny (FCE) a běžného používání PC (Office apod.). Časově flexibilní, organizační schopnosti (podílel se např. na organizaci fóra Evropského parlamentu mládeže), slušně vychovaný ...
Ketrin
Hledám někoho na občasné hlídání dětí. Nemáme tu babičky ani nikoho jiného, rádi bychom si třeba někdy zašli večer do kina Plus občas bych potřebovala vzít děti vyvenčit, pohlídat, když po O spí... Po domluvě je možná i nějaká menší výpomoc v domácnosti (bežný úklid, žehlení).
Problémem bude asi lokalita - Zastávka u Brna. _________________ Tobiáš *06/2007
Anika *08/2009
Simon *02/2012
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.