Taky hlásím, že balíček v pořádku dorazil. Preciznost balení obdivuju, jsem to dolovala ven asi 15 min, vždycky radost, že jsem vydolovala a objevila se vrstva další ))))))))) A na závěr ještě zabojovat s jedním uzávěrem ;) Bylo to dobrodružné!
Děkuju!!!
Prosim pěkně děkuju za zaslání a za trpělivost s námi.
Balení stejně výborné, jako kdyby to balil můj hysterický muž
Vše v pořádku a ještě jednou DÍKY!!!
Balíček (48) ke mě také dorazil naprosto v pořádku, moc díky. Zabalen byl teda velmi pečlivě
A jdu se zeptat: opravdu ten citronový olej (bio) používáte v kuchyni?? Já jsem objednala celou flašku, i pro kamarádky, a teď tam je varování, že je zdraví škodlivé, při spolknutí může způsobit škody na zdraví... Tak se jen chci přeptat, že to je do kuchyně OK.
Kamčo to kuře vypadá zajímavě, to budu muset vyzkoušet
Já to chci taky vyzkoušet, ale pokaždé když dělám kuře, nevzpomenu si na éteráky.
Ale mohu i tak potvrdit, že jsou jedlé. Při rýmě, kašli, bolení v krku jsem pila nápoj z eukalyptu, levandule a citronu a neotrávila jsem se
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.