dacanko, hahaha, prvni pripspevek a super preklep ))))
ne, promin, ja se ti nechci smat...
at tu mate osazeni, ktery vam bude sedet akorat _________________
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 88 Bydliště: Praha
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:02 pm Předmět:
Ahojky, zdravím starou partu, jsem ráda že vás konečně budu mít kde šmírovat Na Čekatelky už ani nekoukám, jaksi to tam nepoznávám Tak ať nová diskuse přinese štěstí a brzy se to v tomhle domečku jen hemží //, všem to moc přeju! _________________
[/url]
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 88 Bydliště: Praha
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:14 pm Předmět:
Ahoj Sarah! No jo utíká to, líp než I. trimestr I když teď už zas tolik ne, přišel strach z předčasnýho porodu takže se nemůžu dočkat aby už byl aspoň prosinec a zas se mi zdá že se to jaksi vleče Ale to k tomu patří, člověk se těch obav nezbaví.. daří se dobře, zatím jde všechno bez problémů, asi čekáme holčičku, řekli nám to dost najisto už na třech UTZ i jsem to sama viděla, tak jestli nakonec vykoukne klučík budeme se hoooodně divit _________________
[/url]
Ahoj holky.
Harri, to je vidět jak to letí... 26.týden.
Tak čekatelky, kdepak jste? Pavlí, Buffy, Maartíku, Lagusko, Nito a všechny ostatní co jste se neukázaly (moc se omlouvám všem, které mi zrovna nepřišly na jazyk!!!)?
Zkusíme to?
Zatím dobrou. _________________
"By the end of our life everything that´s left is a story. And I want to live the good one..."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.