Alvi, děti mají tento domeček ve školce a jsou z něj naprosto nadšené. Otázka je, jestli je vhodný ven, přišel mi docela křehký, aby ho vítr neodnesl (nebo by se musel uklízet).
taky budu s dovolením nakukovat, protože nemůžem žádný pěkný sehnat. Nám vadí ty plastové barevné děsy, takže přichází v úvahu jen dřevěný. Jenže nikdo ho snad nevyrábí, leda tak koupit chatku, haha... Tak třeba někdo bude mít tip...
V tom tvé odkazu se domeček neukázal, jen katalog celého Nekrmana...
Jinak nezbývá než vyrobit:(
Diny _________________
Můj čtyřlístek (Zuzka 18 let, David 8 let, Klárka 6 let a Kája 4 roky)
tak celé dřevěné domky, to je pálka... napadají mě jedině plastové, různé SMOBY apod. nebo pak domek KUK, ten je s dřevěnou konstrukcí. Máme ho zatím doma, ale v létě by šel i ven.
Tady třeba plastový pevný SMOBY a je k němu i skluzavka
No já nevím, mě ty plastové prostě přijdou...fakt se mi to nelíbí. Mám problém i se skluzavkou:D
Pískoviště jsme dřevěné sehnali, to problém není - no ale ten domeček, stačilo by i takové áčko - prostě to asi nikdo nevyrábí a nemyslím si, že by to zase musela být taková drahota...
No uvidíme, třeba sem někdo něco dá - myslím odkaz
Diny _________________
Můj čtyřlístek (Zuzka 18 let, David 8 let, Klárka 6 let a Kája 4 roky)
já viděla loni dřevěný, jsem přesvědčená že stál okolo 3000,-, v zahradnictví Školního lesního podniku u Kostelce nad Černými lesy. Byl moc pěkný, pojedu se tam co nejdřív podívat a jestli ho ještě budou prodávat, tak ho koupíme. Bohužel nemají nic na jejich www, jakmile to pozjišťuji, tak dám vědět.
Verča _________________
S odporem k plastům souhlasím. My jsme tak dlouho sháněli kuchyňku, až ji tatínek vyrobil - a krásnou! Takže mu navrhnu i ten domeček, určitě to vyjde levněji než 4500 Kč, to mi přijde úděsný. S tou kuchyňkou to taky nakonec vylezlo ke dvoum tisícům, a to kupoval jen materiál a celý to vyráběl sám, ale výsledek je neporovnatelný.
Jo a ten domeček z MMb za 4.600,- jak posílá odkaz Saal, na tom myslím pani taky solidně rejžuje, tady je za dva a půl :
http://www.darosprofi.cz/zah05.html
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.