Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máte někdo plyšové kuželky GALT či BAWI? JE mezi nimi nějaký větší rozdíl kromě ceny? A hrají si s tím děti?
Chceme to koupit dceři k 1.narozeninám.Přišlo mi, že to bude dobré na motoriku. Akorát nevím, jestli to už pochopí. Pokud jí to nekoupíme, tak už vážně nevím co vybrat. Zdá se mi, že už má těméř vše - aktivní chodítko, odrážedlo, skákací zvíře, golfky pro panenky, ...
Ahoj,
plyšové kuželky nemáme, ale jestli chceš poradit, tak já synovi k 1 narozeninám udělala nepečený jablkový dort - tak aby ho mohl i on a koupila dřevěného rozkládacího pejska ( ten měl velký úspěch ). A pak ještě dostává hooodně moc lásky a to pořád. Nemyslím si ,že jednoroční dítě ocení hromadu dárků . No letos na vánoce jsem mu koupila několik knížek a pak ještě další hračky a ani si to neužil - to mu byli 2 roky. Nejvíc se mu líbilo zdobení stromku, vykrajování perníčků a pouštění skořápek se svíčkama. Takže příští rok se zase umírníme s dárky.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3434 Bydliště: Malta
Zaslal: pá březen 16, 2007 2:07 pm Předmět:
My mame kuzelky Galt, Helenka je ma asi od osmi mesicu. Hraje si nejvic s tim mickem, kuzelky obcas stavi do pozoru, ale kdyby je nemela, tak myslim se nic taky nestane. Myslim, ze hromada darku je fakt k nicemu, ty deti potesi cokoliv. Treba ted si Helenka nejvic vyhraje se svyma botama. _________________ "Člověk žije a žije a najednou je z toho taková hovadina, až oči přecházejí." [Gogol]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.