Zaslal: po březen 01, 2010 6:40 pm Předmět: Zdravotní obuv - letní tenisky - ortopedické vložky
Dobrý den,
dcerka 5 let má (naštěstí jen) mírně plochou nohu, navíc občas růstové bolesti nožiček, na podzim jsme dostali ortopedické vložky, které teď nosíme v kozačkách. Brzy jdeme na kontrolu, doufám, že vše bude OK.
Na léto jsem loni oběma dětem pořizovala tenisky z Nextu, na suché zipy, "placaté", nekvalitní, ale pěkné a praktické. Od toho podzimu máme papučky a podzimní/jarní boty Fare. Teď začínám pomalu přemýšlet, kde seženu pěkné zdravotní tenisky, plátěné, obyčejné, nejlépe na suchý zip na léto.
1. Nevíte o něčem? Fare letní tenisky nevyrábí nebo ano?
2. Dává se ortopedická vložka i do bot typu Peddy, které už nějakou klenbu mají?
3. Je vhodné např. použít ortopedické vložky v "placatých" nekvalitních botech a tím je "vylepšit?" Asi to není tak jednoduché, že ...
4. S ortopedickou vložkou mám kupovat botky o cca číslo větší nebo jak?
Díky moc za všechny názory a zkušenosti.
Naši v létě nosí sandálky s pevnou patou, tenisky nenosí. Velký výběr takových sandálek ve větších velikostech mají http://www.detskeboty.cz/
Boty kupujeme, tak jak je potřeba (u syna jen o jedno číslo větší, u dcerky klasicky o dvě).
Holky zatím díky,
Janour - dcerka má už teď nožku vel. 30, takže se obávám, že ty botky Fare z odkazu jsou spíš pro batolata.
Sunnyside - jaké máte tenisky Fare, jsou na jejich stránkách? Nebo na jejich stránkách nejsou všechny typy obuvi?
- evka - - díky za odkaz, tyto stránky neznám. Naše děti tráví léto před domem v pískovišti, na skluzavkách apod., bez tenisek se neobejdeme. Míváme i dvoje páry na prostřídání, vyperu, usuším atd.
Jsou to jenom "boty na písek", ale musí být za každou cenu nekvalitní?
.... ještě. Od známé dcerka nosila také ortop.vložky, ale boty kupovala "trhové".
Nicméně naši potřebují vysoké kotníky (hlavně syn). Nedávno jsme byli na kontrole a po 2 letech se mu klenba pěkně spravila.
Registrace: 30.11. 2006 Příspěvky: 1271 Bydliště: Praha 4 Spořilov (Záběhlice)
Zaslal: po březen 01, 2010 8:07 pm Předmět:
A co třeba Befado?
řeším teď něco podobného, náš Ondra (vel.31) má zkrácené achilovky a má nosit pevnou obuv, což je teda v téhle velikosti umění sehnat. Sehnala jsem na doma a do školky FARE sandále, ale co na jaro na ven a na písek do školky?
Nemáte někdo zkušenost jaké boty při zkrácených achilovkách?
Mrkni k nim do eshopu, je jich tam víc.
Uznávám, že jsou teda hnusný , já mám pro dceru do tělocvičny na cvičení taky pěkný Nextky , ale tam tráví hodinu týdně, na lítání venku koupím taky tyto Fare, nedá se nic dělat. V menších velikostech dělají hezčí, nevím proč jsou tyto větší takový...
Registrace: 6.3. 2008 Příspěvky: 46 Bydliště: Edinburgh, Ljubljana, momentalne Praha 8, vtaci stahovavi ...
Zaslal: po březen 01, 2010 10:53 pm Předmět:
Dcera , 4rocna nosi ortopedicke vlozky. V lete mala sandale Essi s pevnou patou a do nich som davat tie vlozky. A na piesok obycajne tenisky tiez s vlozkou, boli asi o cislo vacsie. Proste som skusila ako tam vojde vlozka. V zime mala Fare boty s klenbou bez vlozky. Ale je pravda, ze nikdy som nekupovala topanky v inych obchodoch ako v lekarni alebo zdravotnej obuvi / fare, essi, dkp.
Bara - teď koukám na to Befado, vůbec tuto značku neznám a tam by se dalo vybrat. Dívám se dobře, je to polská obuv se žirafkou? Znamená to, že tam nějaká klenba je nebo ani ne?
Registrace: 30.11. 2006 Příspěvky: 1271 Bydliště: Praha 4 Spořilov (Záběhlice)
Zaslal: út březen 02, 2010 11:17 am Předmět:
My měli jen jedny tenisky od Befada a uvnitř naprostá placka, ale už je to 2 roky, tak nmevím jak jsou na tom teď. Právě jsem se taky divila tý žirafě... Musím to někde omrknout.
Bára
Zkusím obnovit,
holky prosím nevíte, kde se ty Befado dají koupit v Praze? Nikde jsem je neviděla, natrefial jsem na ně teď na netu, ale nechce se mi to kupovat na blind a s malým nemám šanci brouzdat po městě, tak bych někam zašla na jistotu.
Díky Agh.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.