Registrace: 27.9. 2006 Příspěvky: 845 Bydliště: Všechlapy u Teplic
Zaslal: út únor 09, 2010 8:38 am Předmět: Outlet aréna Štěrboholy - máte někdo zkušenost?
Ahoj, slyšela jse nedavno na jedné mnou založené diskuzi o outlet aréně v praze štěrboholech. Nemuzu na netu najit jaky jsou tam obchody, jestli tam maji i detsky, nebo boty pro deti a taky jak je to tam uzpusobeny - to jsou jako normalne kramky, nebo nejakej sklad, kde se musi prehrabovat? Dekuju za odpovedi _________________
Dětský tam byl jen jeden... Jinak je to jakoby obchůdky vedle sebe. Takže s dětma se tam lépe jezdí, když je teplo a s někým, kdo je s nimy na hřišti Tam se Karče moc líbilo... Je tam i koutek.
Můj dojem - dá se tam něco koupit, ale asi musíš narazit, kdy jsou obchody zásobeny...
A koukám v dětské sekci je jen Pompo... tak nevím, snad kdo tam teď byl, tak řekne... Asi tam ten obchůdek s dětským oblečením už není...
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 785 Bydliště: Praha 10
Zaslal: út únor 09, 2010 8:47 am Předmět:
ahoj,
jsou to normální obchůdky. vedle sebe do takového zatím půlkruhu. dětský tam je jeden a ten je naprd (bibi).
ale je tam spousta sportovních značek, tam dětské mají.
v jedné obuvi tam mají i dětskou, nevzpomenu si co je to zač.
a je tam pompo.
hřiště tam je fajn, jídlo celkem nic moc.
nejlepší je to, když je teplo. teď v zimě je to pořád svlíknout do obchodu, oblíknout ven, svlíknout...
Ajlili - na net jsem nekoukala, ale co vím, tak dětský tam jako takový není, jen třeba v adidasu a nebo v nike mají i dětský velikosti bot. Ale cíleně žádný obchod, kromě hračkářství.
Jinak krámky jsou vedle sebe, procházíš normálně venkem, což je v zimě dost blbý. My tam byly nakupovat s malou v létě, to šlo. Dětský hřiště mají moc pěkný, ale když je vyloženě hic, tak není krytý ani jedním stromem, takže se stojí přímo na výhni, což taky nic moc...
Oblečení pro dospělé je většinou dost přebrané, ale třeba nadměrné velikosti nebo XS velikosti jsou celkem dobře k sehnání (manžel má obří nohy, takže pro něj se nakupuje báječně, fakt za super ceny, ale já jsem taková ta konfekční velikost i oblečením i botama, takže na mě se tam dost blbě nakupuje, spíš je to o štěstí, když natrefím na něco fakt super za super cenu )
Registrace: 14.3. 2007 Příspěvky: 16201 Bydliště: Praha 4 - Záběhlice
Zaslal: út únor 09, 2010 9:07 am Předmět:
Je tam jeden dětskej shop s hadrama, název si nepamatuju, ale i po slevě mi to tam přijde předražený. Občas se dá něco koupit v Tchibu.
My tam jezdíme spíš pro sportovní oblečení. _________________ Jitka
Zrovna jsme tam byli v sobotu takže hlásím, že ten jediný vyloženě dětský obchod Bibi (snad to píšu správně) je podle všeho zrušený. Na mimča tam má z těch sportovních něco i Puma - bodýčka, teplákovky, boty... my jsme docela pořídili - manžel sehnal džíny, mě tedy překvapil výběr svetrů v Mexx, kam jsem zavítala poprvé - konečně jsem si taky jeden pořídila. Čokolády si tam vždycky taky kupujeme, jen pozor na trvanlivost - často končí v tom samém měsíci. JO a pozor! V tom hračkářství Pompo jsme teď koupili holčičce kamarádů k dvěma letům takovou karimatku s medvídkem Pú na cvičení. Až doma jsem si bohužel všimla, že je obal zespod takový divný - no prostě jsem to NAŠTĚSTÍ rozbalila a zjistila, že je karimatka po rozmotání celá plesnivá! představa, že to dáme jako dárek, no trapas... takže jsme rychle kupovali dárek jinde a dneska budeme řešit reklamaci.
Taky je tam parfumerie s často opravdu zajímavými cenami.
ja tam kupovala klukum zimni bundy, jednu za 200, coz je slusna cena, ale je rpavda, ze je t jak kdy, nekdy se tam najde kulovy a jindy mame plny tasky _________________
Zrovna jsme tam byli v sobotu takže hlásím, že ten jediný vyloženě dětský obchod Bibi (snad to píšu správně) je podle všeho zrušený. .....
Tak já tam byla před měsícem asi, tak se omlouvám za špatný info. Tenkrát tam Bibi ještě bylo.
Jo a čokošky taky kupujem.
Někdy se dá dobře koupit i v tom Tefalu nebo co to je.
Já bych si toho asi nevšimla, ale cíleně jsem tam šla pro punčocháčky, se kterými jsem od nich byla spokojená, tak jsem chtěla pořídit ty samé ve větší velikosti nápis tam ještě měli, ale výloha zalepená, jak to tam bývá u neobsazených obchodů...
Registrace: 28.12. 2009 Příspěvky: 1156 Bydliště: na kopci v Praze
Zaslal: út únor 09, 2010 1:27 pm Předmět:
Já se tam chystam asi příští týden, ale je pravda, že pro děti nic moc, chtěla jsem jen do Bibi a pokud je zrušený tak to je škoda.
Ale můžu doporučit vedle outletu (kousek popojet autem) je interspar štěrboholy a tam je outlet Next, kde mají pro dospělé i děti a někdy dobré kousky za supr ceny. Pak tam jsou i další krámy pro děti ale ty už mají asi normální ceny. _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.