Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Menu
.
Reklama
Poslední komentáře  
· 1 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 2 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 3 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 4 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 5 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 6 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 7 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 8 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 9 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 10 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
ZRNKA NABÍZEJÍ!!!
Určitě najdete proč si zasloužíte nové tričko, vaše děti nového plyšového kamaráda. Rozhodně nezapomeňte na zbytek rodiny - co takhle kalendář na rok 2011. Podpoříte tak dobrou věc.
A ještě, pokud je Vám na BC dobře, podpořte jej:
TO MUSÍTE MÍT!!!
BC KALENDÁŘE nástěnné i stolní - s hláškami BC dětí :-) Objednejte již nyní - výtěžek jde na ZRNKA! :-)

Poslední diskuse
· 1 Römer Eclipse - zkušenosti
· 2 Pedagogická fakulta Ostrava
· 3 Dostačující autosedačka ?
· 4 Salat: losos, brokolice olivovy olej?
· 5 .avi na hratelné medium, jak na to?
· 6 Sýrie
· 7 chodíte k lékaři s "boulí"???
· 8 domaci pekarna Kenwood BM 450 - nejde vyndat hak
· 9 rozvrzaný kočárek, co s ním?
· 10 Zapadlé diskuse ke smazání - čistka

Poslední týden

Diskusní příspěvky
·  1 Pedagogická fakulta Ostrava
·  2 2006 - listopad
·  3 Září-říjen 2009
·  4 2008 - září II.
·  5 Dostačující autosedačka ?
·  6 Römer Eclipse - zkušenosti
·  7 snazilky 1 rok a vice...(pritelkyne)
·  8 Pedagogická fakulta Ostrava
·  9 Römer Eclipse - zkušenosti
·  10 Kamarádek není nikdy dost II.
Baby-Café Eshop
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Outlet aréna Štěrboholy - máte někdo zkušenost?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ajlili
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.9. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:38 am    Předmět: Outlet aréna Štěrboholy - máte někdo zkušenost? Citovat

Ahoj, slyšela jse nedavno na jedné mnou založené diskuzi o outlet aréně v praze štěrboholech. Nemuzu na netu najit jaky jsou tam obchody, jestli tam maji i detsky, nebo boty pro deti a taky jak je to tam uzpusobeny - to jsou jako normalne kramky, nebo nejakej sklad, kde se musi prehrabovat? Dekuju za odpovedi

Fotky naší rodinky: http://ajlili.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mirkat
Drbna
Drbna

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:41 am    Předmět: Citovat

http://www.fashion-arena.cz/cz/index.php

Mrkni na seznam zde Veselý

Dětský tam byl jen jeden... Jinak je to jakoby obchůdky vedle sebe. Takže s dětma se tam lépe jezdí, když je teplo a s někým, kdo je s nimy na hřišti Veselý Tam se Karče moc líbilo... Je tam i koutek.

Můj dojem - dá se tam něco koupit, ale asi musíš narazit, kdy jsou obchody zásobeny... Mrk

A koukám v dětské sekci je jen Pompo... tak nevím, snad kdo tam teď byl, tak řekne... Asi tam ten obchůdek s dětským oblečením už není...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Irucha
Moderátor kočárkárny 2nd
Moderátor kočárkárny 2nd

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:47 am    Předmět: Citovat

ahoj,
jsou to normální obchůdky. vedle sebe do takového zatím půlkruhu. dětský tam je jeden a ten je naprd (bibi).
ale je tam spousta sportovních značek, tam dětské mají.
v jedné obuvi tam mají i dětskou, nevzpomenu si co je to zač.
a je tam pompo.
hřiště tam je fajn, jídlo celkem nic moc.
nejlepší je to, když je teplo. teď v zimě je to pořád svlíknout do obchodu, oblíknout ven, svlíknout...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucici
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:48 am    Předmět: Citovat

Byli jsme tam jednou a moc mě to nenadchlo,skoro žádný výběr(asi jsme tam byli v nesprávnou dobu)

Lucici
Marka
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:50 am    Předmět: Citovat

Ajlili - na net jsem nekoukala, ale co vím, tak dětský tam jako takový není, jen třeba v adidasu a nebo v nike mají i dětský velikosti bot. Ale cíleně žádný obchod, kromě hračkářství.
Jinak krámky jsou vedle sebe, procházíš normálně venkem, což je v zimě dost blbý. My tam byly nakupovat s malou v létě, to šlo. Dětský hřiště mají moc pěkný, ale když je vyloženě hic, tak není krytý ani jedním stromem, takže se stojí přímo na výhni, což taky nic moc...

Oblečení pro dospělé je většinou dost přebrané, ale třeba nadměrné velikosti nebo XS velikosti jsou celkem dobře k sehnání (manžel má obří nohy, takže pro něj se nakupuje báječně, fakt za super ceny, ale já jsem taková ta konfekční velikost i oblečením i botama, takže na mě se tam dost blbě nakupuje, spíš je to o štěstí, když natrefím na něco fakt super za super cenu Vychechtaný )

Marka
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ajlili
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.9. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:54 am    Předmět: Citovat

Dekuju za postrehy. Marko jsi me nadchla, ja jsem takova nadmerna velikost, takze bych tam teda mohla sehnat i neco na sebe???

Fotky naší rodinky: http://ajlili.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Míša
Howgh
Howgh

Registrace: 14.3. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:07 am    Předmět: Citovat

Je tam jeden dětskej shop s hadrama, název si nepamatuju, ale i po slevě mi to tam přijde předražený. Občas se dá něco koupit v Tchibu.
My tam jezdíme spíš pro sportovní oblečení.

Alexův bazárek
Cicinka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 6.6. 2008

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:16 am    Předmět: Citovat

Byli jsme tam nekolikrat, sice slevy tam jsou, ale dost casto z veci, ktere byli hodne drahe, tak po sleve jsou jako nove veci v normalnim obchode Kulivočko

Sportovni obleceni a tchibo se vyplati, u dzinovych obchodu mi kalhoty prisli dost predrazene

Detsky jen jeden a meli tam velky kulovy.
Llevelyn
Drbna
Drbna

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:36 am    Předmět: Citovat

Do Štěrbohol jezdíme do Ecco outletu, do LIndt outletu- jo, výprodej čokolády Hustej a do Tchiba. Mám odtud už dvě zimní bundy, Hi-Tec a Alpine, po 500.-
Janabo
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 22.9. 2009

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:54 am    Předmět: Citovat

Zrovna jsme tam byli v sobotu Veselý takže hlásím, že ten jediný vyloženě dětský obchod Bibi (snad to píšu správně) je podle všeho zrušený. Na mimča tam má z těch sportovních něco i Puma - bodýčka, teplákovky, boty... my jsme docela pořídili - manžel sehnal džíny, mě tedy překvapil výběr svetrů v Mexx, kam jsem zavítala poprvé - konečně jsem si taky jeden pořídila. Čokolády si tam vždycky taky kupujeme, jen pozor na trvanlivost - často končí v tom samém měsíci. JO a pozor! V tom hračkářství Pompo jsme teď koupili holčičce kamarádů k dvěma letům takovou karimatku s medvídkem Pú na cvičení. Až doma jsem si bohužel všimla, že je obal zespod takový divný - no prostě jsem to NAŠTĚSTÍ rozbalila a zjistila, že je karimatka po rozmotání celá plesnivá! Bleeee představa, že to dáme jako dárek, no trapas... Kulivočko takže jsme rychle kupovali dárek jinde a dneska budeme řešit reklamaci.
Taky je tam parfumerie s často opravdu zajímavými cenami.
Trirea
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:32 am    Předmět: Citovat

ja tam kupovala klukum zimni bundy, jednu za 200, coz je slusna cena, ale je rpavda, ze je t jak kdy, nekdy se tam najde kulovy a jindy mame plny tasky Stydlín

Jachymka
Pískle

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:50 am    Předmět: Citovat

Já jsem tam byla cíleně pro dětské boty v Ecco prodejně, pořídili jsme dobře, na podzim měli i sandálky na doma pro prcka.
Petra
Míša
Howgh
Howgh

Registrace: 14.3. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:53 am    Předmět: Citovat

Janabo napsal:
Zrovna jsme tam byli v sobotu Veselý takže hlásím, že ten jediný vyloženě dětský obchod Bibi (snad to píšu správně) je podle všeho zrušený. .....

Tak já tam byla před měsícem asi, tak se omlouvám za špatný info. Tenkrát tam Bibi ještě bylo.

Jo a čokošky taky kupujem. Vychechtaný
Někdy se dá dobře koupit i v tom Tefalu nebo co to je.
Janabo
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 22.9. 2009

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:00 pm    Předmět: Citovat

Míša napsal:
Janabo napsal:
Zrovna jsme tam byli v sobotu Veselý takže hlásím, že ten jediný vyloženě dětský obchod Bibi (snad to píšu správně) je podle všeho zrušený. .....

Tak já tam byla před měsícem asi, tak se omlouvám za špatný info. Tenkrát tam Bibi ještě bylo.

Jo a čokošky taky kupujem. Vychechtaný
Někdy se dá dobře koupit i v tom Tefalu nebo co to je.

Já bych si toho asi nevšimla, ale cíleně jsem tam šla pro punčocháčky, se kterými jsem od nich byla spokojená, tak jsem chtěla pořídit ty samé ve větší velikosti Mrk nápis tam ještě měli, ale výloha zalepená, jak to tam bývá u neobsazených obchodů...
Niki84
Treperenda
Treperenda

Registrace: 28.12. 2009

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:27 pm    Předmět: Citovat

Já se tam chystam asi příští týden, ale je pravda, že pro děti nic moc, chtěla jsem jen do Bibi a pokud je zrušený tak to je škoda.
Ale můžu doporučit vedle outletu (kousek popojet autem) je interspar štěrboholy a tam je outlet Next, kde mají pro dospělé i děti a někdy dobré kousky za supr ceny. Pak tam jsou i další krámy pro děti ale ty už mají asi normální ceny.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: