Zaslal: út únor 09, 2010 8:22 am Předmět: Prosím o radu - v noci nespí !!!
Ahoj holky,
omlouvám se za založení asi 165 diskuze o spaní...ale už to potřebujeme nějak pořešit
Malá nebyla spavec ani když se narodila, ale co nám předvádí v noci teď...usíná krásně, v klidu, před spaním si povídáme, do usnutí ji držím za ručičku...to je pohoda. Tóčo začíná někdy kolem jedný až druhý hodiny v noci. Je schopná nespat třeba 3,5 hod v kuse.
Točí se různě po postýlce, otáčí se na bříško, trénuje si "stoj" na všech čtyřech, je veselá...my jí 150x otočíme, dáme dudlíka, já nakojím...přes dobu kojení cca 10min si "schrupne" a jede nanovo
Začínají mi v noci ujíždět nervy a to jsem fakt strašně nerada Dneska to skončilo tak, že jsme jí dali do autosedačky a spala mezi náma v posteli. Spaní s náma jen tak je bez efektu, dělá stejný točky jako v postýlce. Když ji držím, aby se netočila, řve. Na bříšku nespí, sama se zpět přetočit neumí.
Co mám jako dělat? Na Karpa je pozdě, řekla bych... _________________
Jééé, to si budu sledovat... malej usne v posteli jen u kojení a když se mu nezadaří tak je to přesně tohle točení... teď trénujem usínání jen vedle maminky nebo tatínka bez prsa a zrovna dnes v noci se vzbudil kolem čtvrté a usnul kolem půl sedmé... celou dobu se točí, škrábe si hlavu nebo hrudník (má AE) a ne a ne zabrat... nakonec jsem mu svázala ruce jako v porodnici podél těla a za chvili spal.... ale nevím, jestli by už usnul sám, nebo mu pomohlo, že se neškrábal
Nám teda neusíná dobře nikdy... teda s prsem občas, ale jinak je to boj na dlouhou trať _________________ - zdravé přebalování a nošení dětí, ekodrogere a další
Registrace: 29.10. 2006 Příspěvky: 2664 Bydliště: Praha (občas Brno)
Zaslal: út únor 09, 2010 8:35 am Předmět:
Eliso
jak je to dlouho, co jste byly na Hexe? Potíže se spánkem po ní bývají docela často. A nemusí to být hned po první dávce, ale třeba po druhé nebo až po třetí.
Homeopaticky tyto potíže eliminovat lze. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Diskuze Alternativní léčba
Najo, byli jsme na 3 dávce v 6měs. Dostala jsem brožurku Homeopatie v pediatrii. Tam je právě proti nežádoucím účinkům doporučeno Phosphorus a Thuya occidentallis. Dávali jsme 14 dní 5 kuliček.
Jestli je ještě něco jiného, budu strašně ráda za radu
Inge, chodí spát kolem sedmé, kolem osmé už spí. Přes den dopooledne cca půl až 3/4 hod, odpoledne tak kolem dvou hodin, podle toho jak dlouho budeme courat venku. Což v těchto mrazech ani déle nejde. Vyjímečně spinká ještě tak půl hodinky v podvečer.
Zaslal: út únor 09, 2010 8:52 am Předmět:
Eliso
to právě trošku ten problém, že francouzská homeopatie (brožurka od Boironu) nehraje až tak na individualitu a v podstatě podává odsvědčené indikace.
Thuya už dávno na nežádoucí účinky očkování nestačí. Doporučila bych ti konzultaci u klasického homeopata, který vezme symtomy "celého člověka" a podá lék, který bude sedět na všech úrovních (mentální, emoční i fyzické). _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Najo, nebráním se alternativním léčbám, spíš naopak Pijeme bylinky, malá má i bylinkovou koupel na lepší spinkání (je tam víceméně heřmánek), jsem přesvědčená, že všechno souvisí se vším...
Homeopata v našem okolí znám jen jednoho, je to i dětská lékařka. Od té mám i tu brožurku...tak ta mi asi nic moc neporadí, co?
Eliso- u nespavců to chce i omezit odpolední spánek, Teri měla taky problémy budila se ráno ve 4h a že se jde vstávat, takže teď od 10 měs. už spí jen 1x denně a to různě dlouho po obědě, někdy 1/2 hodiny jindy 1,5hodiny a pak až do večera nic,ikdyž je protivná, zato pak ta spací noc stojí. Musíte vydržet hlavně neustoupit a nenosit do sedačky k vám.....dětičky jsou opičky a moc dobře vědí, že když zabrečí, že se kolem nich lítá
Přeji ti pevné nervy, vím, že je budeš potřebovat:-))
papa HLT
ps.: naši malou neuspal ani dithiaden při kašlíku, takže holt když je dítě nespavec, tak....
Zaslal: út únor 09, 2010 9:42 am Předmět:
Eliso
obávám se, že neporadí. Když mi napíšeš, odkud jsi, zkusím ti někoho poblíž doporučit. Když tak SZ. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
...my jsme meli po ockovni take rozhazene kde co...
Kdyz Vam pomuze se spanim sedacka, tak zkuste zavinovat. Treba jenom porebuje pomoct "zastavit". A nebo unosit v satku.
Nas mrnous spal dobre pouze s nami v posteli. Tak se tam prestehoval a vsichni jsme byli spokojeni. Ted, cca od dvou let, se uz sam od sebe zacina stehovat do sve postele.
Preju hodne klidnych noci _________________
Registrace: 14.5. 2007 Příspěvky: 2563 Bydliště: Praha
Zaslal: út únor 09, 2010 10:41 am Předmět:
Ahoj, nakukuju sem, taky jsem měla a mám nespavce. Na Karpa ale není pozdě, možná bych to zkusila. Uvidíš, buď se malá zklidní a bude spát, nebo se akorát ještě víc rozčílí, ale vlastně nemáš co ztratit. Jinak asi moc nepotěším, my s nočním buzením bojujeme dodnes, prostě neznám 8hodin spánku v kuse. May usíná v pohodě sama ve svojí postýlce ve svém pokoji, ale prostě nespí v kuse. Už jsem jaksi rezignovala, ono si tělo časem zvykne _________________
Age is a state of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Sedmikrásko, máš pravdu, víc než rozčílit jí nemůžu...zkusíme
Kroll - výraz "zastavit" je naprosto přesný
Najo, jsme z Mostu. Budu ráda, když mi někoho doporučíš
Řešit to fakt musím...přestávám to zvládat. Dneska se mi od rána klepou šíleně ruce - z únavy, jak jinak. Spaní 2x2 hodiny přerušené 3,5 hodinami neustálého vstávání a kdečeho...nif mof
Eliso, já teda občas dřímu i přes den s malým... doporučuju ... ta půlhodinka po o mi většinou pomůže. _________________ - zdravé přebalování a nošení dětí, ekodrogere a další
Zaslal: út únor 09, 2010 6:53 pm Předmět:
Eliso
nejblíž můžu doporučit v Karlových Varech http://homeo-eg.gb-soft.com/weby/homeo/default.aspx,
nebo jestli jezdíte do Prahy, tak se můžete stavit i za mnou.
Přímo v Mostě jsem ještě našla Martinu Francovou, 722 582 979, ale osobně ji neznám. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.