Zaslal: po únor 08, 2010 8:14 pm Předmět: Sraz pro Klokánky
takže klokaní maminky......
Peťuli:Víkendový srazík:
Bylo by fajn, kdybyste se zapojily do hledání místa a jelo nás co nejvíce.
Chceme hernu nebo nám stačí místnost, kde bychom se scházeli kdyby např.bylo hnusné počasí ? A každý by vzal pár hraček sebou ?
Kam
Zuzi77
Peťuli ( dojedeme kamkoliv i na Moravu. A z Prahy můžeme vzít jednoho dospělého a jedno dítě. )
Petrach ( tak hledejte místo, kde bude ten rybník ? )
Želvička ?
Termín - bych dala nějaký víkend v květnu ???
Místo ?
Kam - super...diky.......mam nebo hodim to na FB...do BabyKlokánkůůůnebo to tam date nekdo jiny, at tam nepisu furt skoro jenom ja......a take na babyklokanci.blogspot.com??...nebo to ma byt jenom pro nas z BC??...
a i tady napisu...nemohu 21.-23.5....takze ten termin jedine, kdyz mne tam nechcete...
Co takhle nejdřív odsouhlasit termín - třeba 29.-30. května - už by fakt mohlo být hezky.
Protože je fakt, že to musíme co nejdřív objednat - bude nás docela dost, tak aby na nás měli místo.
Myslím, že hernu nepotřebujeme, když každý něco přiveze Ale rozhodně prostor, kde se nekouří. A taky venkovní hřitšťátko (nebo aspoň nějakou klouzajdu), budou sebou určitě i starší děťule.
A taky je na zvážení, zda ubytování se stravou předem, nebo třeba jen se snídaní s tím, že tam je restaurace a každý si objedná.
Zuzi, co kdyby se lidi nahlásili do konce února ?
A pak by se zavolalo do ubytovacího zařízení, které vybereme a zajistí se to.
Co Vy na to ? _________________
termin kdykoliv... pojedu ja...evka...pokud nebudou deti ve skole v prirode a budou chtit...a manze pokud se nazahrabe v praci...takze to vidim realne jako ja + 2 dcery...
termin 1.-2.5. nebo 8.-9.5. nebo 15.-16.5. nebo 29.-30.5.... pokud jde o kveten
psala mi Misseline, ze by take rada za nami nakoukla na srazik a je z vysociny, takze se jejim jmenem primlouvam na vysocinu... ma kacku...24tt...muzete videt fotky a odkazy na jeji pribeh v klokani zemi... ... kdo si nepamatuje
Tak za nás - já+Štěpánek+Honzík ... + možná tatínek (ale jen jestli jich přijede víc - ne že by se kamarádil, ale "aby to nebylo blbý"), termín je nám jedno. Přimlouvám se za konec května. _________________
Kam - já to vidím od pátku do neděle. Třeba i od čtvrtka. Ale to si může každý objednat jak chce a můžeme se sjíždět postupně
Ale jestli s náma ten taťka fakt pojede, tak asi pátek odpo až neděle.
A za rybáře by byl dobrý Penzion Vysočina http://www.ubytovani-penzion-vysocina.cz/ubytovani/fotogalerie/ - bylo to v tom seznamu výše. I hezká hernička, příroda...
Holky já velmi ráda pojedu i kdybychom měli jíst měsíc jen rýži nebo radši vůbec nic. Jaké místo to je mi jedno, nechám to na vás. A my nemáme naplánováno na květen zatím nic takže kdykoliv _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.