Pokud jsem správně pochopila, že plenka je CELÁ flísová, je naprosto k ničemu. Flís je dobrý buď jako separační vrstva, která odvede vlkho do savé vrstvy z jiného materiálu (bavlna, bambus, konopí, dejme tomu ještě nějaký PES) a zadaček je v suchu, nebo jako materiál na svrchňáky, ale sám o sobě flís NESAJE!
Ale třeba to jen blbě chápu...
napsala jsem jim dotaz na materiál sací vrstvy - osobně neznám nikoho komu by celoflísový vyhovovaly, tak si to chci ověřit- třeba to maj jen blbě popsaný . taky nabízej vkládačky. o kterých vubec nepíší materiál ani rozměr, a rovněž separačky - rovněž bez materiálu a rozměru
a předpřipravený mají i místo pro froté plenky- tak jsem se jich zeptala, jestli je v dohledné době budou mít - snad odpovědí hodim to pak sem.
Jinak se mi ten design i střih se mi líbí, tož do těch frotáčků bych možná i šla.
vypadá to docela zajímavě, takže o nich budu uvažovat, jen na dokoupení pár věcí, protože jinak mám po prvním prckovi.
Dobrý den .....
naše vkládací plenečky jsou všechny ušité z bavlněného froté právě kvůli savosti plenky .I ty flecové mají jádro z froté ,aby plenka byla savá.Nyní přidáváme froté vkládací plenku k plenkám flecovým zdarma jako dárek,Tím se savost plenky ještě zvýší .
Froté plenky budeme vkládat do našeho e shopu během tohoto týdne a ty jsou celofroté s froté jádrem a maximální savostí.
Separační plenky které máme v nabídce jsou z viskozy a nelze je vhazovat do wc,ale připravujeme do nabídky i separačky ekologické s možností vhazovat do toalety.
Přeji Vám štastnou volbu při výběru plenek Jsou opravdu skvělé,mám s nimi osobní zkušenosti...narodila se nám po sobě dvoje dvojčátka ,tak to byla téměř nutnost
Ahoj,
kamarádka mě na Juliany upozornila, že se jí líbí a hned si je i objednala.
Už by je měla mít i doma, zatím netestuje, se do aprýla dopéká v bříšku _________________
Tím flísem by to mělo protéct, mám jednu noční s flísem uvnitř pro starší holku, měla jsem flísové separačky, kapsové plíny s flísem uvnitř a ok. Jde spíš o to jestli ti mrně snese flís, já se jich musela u malé zbavit, protože z nich byla opruzená.
Ja bych z toho odpárala tu "savou" vrstvu a máte z toho docela levný fleesový kalhotky... - pod to pak nějakou pořádnou plenku (froté, bambus nebo aspoň flanel pro malé, či něco podobného)
Ahojky, tak tá jsem si koupila svrchní kalhotky na 2,5-7 kg http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23269956 Malýmu už ve 4,5 kg nebyly. Suchý zipy na upravení dékly jsou nahouby,když jsou na danou velikost už malý střih. a škrabe do stehýnek.
Jinak plínky nic moc- vlastně jsou ideální jako kalhotky do kterých dáte pořádnou sací vkládačku. Vkládačky co se k nim dávají je vlastně jenom tenké dvojité froté. Jediné plus na plínečkách je že rychle schnou.
Jinak škoda peněz.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.