Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Menu
.
Reklama
Poslední komentáře  
· 1 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 2 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 3 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 4 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 5 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 6 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 7 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 8 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 9 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 10 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
ZRNKA NABÍZEJÍ!!!
Určitě najdete proč si zasloužíte nové tričko, vaše děti nového plyšového kamaráda. Rozhodně nezapomeňte na zbytek rodiny - co takhle kalendář na rok 2011. Podpoříte tak dobrou věc.
A ještě, pokud je Vám na BC dobře, podpořte jej:
TO MUSÍTE MÍT!!!
BC KALENDÁŘE nástěnné i stolní - s hláškami BC dětí :-) Objednejte již nyní - výtěžek jde na ZRNKA! :-)

Poslední diskuse
· 1 Römer Eclipse - zkušenosti
· 2 Pedagogická fakulta Ostrava
· 3 Dostačující autosedačka ?
· 4 Salat: losos, brokolice olivovy olej?
· 5 .avi na hratelné medium, jak na to?
· 6 Sýrie
· 7 chodíte k lékaři s "boulí"???
· 8 domaci pekarna Kenwood BM 450 - nejde vyndat hak
· 9 rozvrzaný kočárek, co s ním?
· 10 Zapadlé diskuse ke smazání - čistka

Poslední týden

Diskusní příspěvky
·  1 Září-říjen 2009
·  2 2008 - září II.
·  3 Dostačující autosedačka ?
·  4 Römer Eclipse - zkušenosti
·  5 snazilky 1 rok a vice...(pritelkyne)
·  6 Pedagogická fakulta Ostrava
·  7 Römer Eclipse - zkušenosti
·  8 Kamarádek není nikdy dost II.
·  9 chodíte k lékaři s "boulí"???
·  10 Dostačující autosedačka ?
Baby-Café Eshop
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Proč v noci křičí a ve dne chrní?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!       Obsah fóra baby-cafe.cz Máme miminko
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trirea
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2007

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:16 pm    Předmět: Proč v noci křičí a ve dne chrní? Citovat

ahoj vsem
jako prvomatka dvojcat si kladu otazku (a hlavne vam Veselý proc kluci pred den v poho spi, obcas si neco "povidaji" a pak zas chrni a v noci po krmeni a polozeni do pelechu jecej, vyzadujou dudana, coz je problem jelikoz po trech zadudanich jim vypadne z pusy a je tu rev znova, manza uz sotva chodi a zhubnul nam na 71kg pri 195cm takze ma 3kg dole, jak to mam resit? nosit oba nemuzu, do postele je davat nechci a ani neni misto, nechci protezovat jednoho na ukor druheho, takze moc toho noseni a rozmazlovani, ze pribehneme jakmile zaknikaji proste nemaji, je to nerealny, obcas vydrzime a oni to po chvili vzdaji, ale nekdy ne Smutný , v noci sotva pletu nohama Smutný

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Gábinka
Howgh
Howgh

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:22 pm    Předmět: Citovat

ujišťuju tě, že je uplně jedno, jestli jsi prvomatka nebo vícematka, jestli máš jedno nebo vícerčata, tohle dělá hodně dětí....odpověď jsem nenašla. Za pár měsíců to přešlo....u někoho... Mrk
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky MSN Messenger
Mayonella
Krafařka
Krafařka

Registrace: 8.11. 2008

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:35 pm    Předmět: Citovat

No to je klasickej miminčí obrácenej režim Veselý . Doporučuje se co nejvíc aktivizovat děti přes den-pokud jsou bdělé, mezi jídly a spaním zkrátka nějak zdůraznit, že jen den a že se bdí Veselý,nezatahovat aby bylo světlo atd., v noci zase na děti mluvit co nejméně, co nejméně manipulovat a zase se snažit zdůraznit, že je noc a má se spát.
Jojo, taková je teorie.
Ale hlavně je to u miminek normální, takže chápu, že s dvojčátky to je megazáhul a přeju hodně sil a pevných nervů!
Maty
Moderátor - Sporťák
Moderátor - Sporťák

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:50 pm    Předmět: Citovat

Překvapuje mě, že ty, sečtělá BC čtenářka, jsi o obráceném režimu dětí na BC ještě nečetla Vychechtaný

Ať se kluci brzy srovnají.
Trirea
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

maty na thle jsem fakt nenarazila
ale je pravda ze plno info odtud mi v porodce pomohlo, asi nejvic vsechno o prdeni Vychechtaný , oni se sice chvastaji roomingem, ale ze mame strcej deti a starej se a vynechaji manual, to uz nikde nerikaj

Jana12
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

ahoj,
mladší dcera měla taky přehozenej den a noc, byla jen jedna a i tak to bylo dost vysilující. Pomáhalo uspávat v košíku, kterým jsem jednou rukou popojížděla tam a zpět. U dvojčat bych to spíš viděla na nějakou houpačku, i když teď by se ti do košíku vlastně vešly ještě oběVeselý Podobnou službu udělají i vibrační lehátka, což jsem neměla.

hodně sil
Jana
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gábinka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:57 pm    Předmět: Citovat

Trirea napsal:
maty na thle jsem fakt nenarazila
ale je pravda ze plno info odtud mi v porodce pomohlo, asi nejvic vsechno o prdeni Vychechtaný , oni se sice chvastaji roomingem, ale ze mame strcej deti a starej se a vynechaji manual, to uz nikde nerikaj

manuál je prakticky k ničemu, protože co zabere jedněm, druhým ani omylem...instinkt;) Na to bych dala...manuály dostávaly, řekla bych, naše matky - jen s tim rozdílem, že rooming nebyl...

Jo na jedno bych rad hodila dost, u dvou byste si to asi museli rozdělit, ale záruka nikde žádná.

Hele asi takhle - u obou trvalo zhruba měsíc měsíců a půl, než si to lehce sedlo (a s druhym to šlo líp, nějak se muselo přizpůsobit zajetým kolejím, poprvé to šlo v podstatě hůř)...u nás to sedlo cca na dobu (jsem někde četla), kdy si dítko zvyká na stravu...(psali cca měsíc?, já už fakt nevim ,ale u nás to sedělo). O tom, že byl bugr pak, o tom žádná, ale už to nedosahovalo grády jako zpočátku...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky MSN Messenger
Lasicka
Howgh
Howgh

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:58 pm    Předmět: Citovat

Soucítím a chci Tě potěšit, může být i hůř - dokud Ti spí přes den, je to pohoda, můžeš se dospat i Ty Veselý Manžela bych občas vystěhovala z ložnice, aby se taky někdy vyspal. Zkus je přes den víc držet vzhůru, v noci nerozsvěcet ani na přebalení, nemluvit atd. Taky trénujte držení dudlíčků - zadudlá, dudlík okamžitě jakoby povytáhneš z pusinky, což ho nutí reflexně vcucnout dudu. A tak stále dokola, až dudu udrží dlouhou dobu. A jestli spí na boku, dá se před dudlík v puse složit plena, která trochu brání vyhazování dudlíku ven. Do postele bych si je klidně vzala, o dost si ulehčíš život. No a hlavně doufat, že je to jednou přejde... Jo a nepomohlo by jim pevný zavinutí? Zpočátku děti někdy brečí, ale pak je to ohromně rychle uspává. Jo a ještě jsem zapomněla - jsem rozhodnutá, že jestli třetí dítě bude opět uřvánek, pořizuju elektrickou houpačku na mimina. Je to k nezaplacení. Nastavíš rychlost houpání, dítě většinou hned usíná (pokud je dostatečně utaháš přes den Veselý)

Naposledy upravil Lasicka dne po únor 08, 2010 6:00 pm, celkově upraveno 1 krát.
Maty
Moderátor - Sporťák
Moderátor - Sporťák

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:59 pm    Předmět: Citovat

Trireo, a jaký manuál jsi v porodnici chtěla? Měla jsi 9 měsíců (když nepočítám ty roky snažení) na to, nastudovat teorii (a že jsi se činila dokazují diskuze na BC), praxe už je čistě na tobě... a někdy na něco bohužel není ani manuál ani praxe, děti jsou tvorové jedineční (a někdy fakt zákeřní Vychechtaný ).

Jediná rada, která mi přišla smysluplná - mít stejný režim jako tvé děti. Spi, když spí oni, domácnost počká, všechno počká...
A taky - čím dřív se s tím smíříš, že to tak prostě je, tím dřív z toho nebudeš tak vedle, zvykneš si a půjde to mnohem lépe.

Naposledy upravil Maty dne po únor 08, 2010 6:01 pm, celkově upraveno 1 krát.
Trirea
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:01 pm    Předmět: Citovat

zavinujeme a dudlik maji opreny o zavinovacku Smutný
v noci nerozsvecet? to by do rana byli plivnici siroty Vychechtaný

Trirea
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:06 pm    Předmět: Citovat

ja myslela manual praxe, jak oblekat a nezlomit vaz , jak koupat, aby rev byl co nejmensi Vychechtaný
no uz se smiruju a taky spim, kdyz oni, jen asi potrebuju spat vic nez oni Vychechtaný
takze budu doufat ze to casem prejde Vychechtaný Vychechtaný

Gábinka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:07 pm    Předmět: Citovat

Trirea napsal:
zavinujeme a dudlik maji opreny o zavinovacku Smutný
v noci nerozsvecet? to by do rana byli plivnici siroty Vychechtaný

používali jsme buď takové to světýlko do zásuvky, nebo solnou lampičku v poličce, bylo to decentní světýlko dost...

obě holky musely mít plenu kolem hlavy i přes hlavu (se do mě neobujte:D )

musíte si (tu radu nebudeš chtít slyšet), bohužel najít nějaký způsob, co na vás zafunguje...

balon, zavinování, houpačka (mladší spala první měsíc se mnou, druhý spala ve vibračním lehátku, pak teprv mohla do postýlky - spala na dece, takže ne na rovném, ale deka se přizpůsobila jejímu tělu, starší s náma spala hodně hodně hodně dlouho)...v nouzi autosedačka. Spát s nima, střídat případně šátek apod...
Lasicka
Howgh
Howgh

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:09 pm    Předmět: Citovat

Tri, sice to Tvoje vysvětlení nechápu, ale fakt bych nerozsvěcela a asi ani nekoupala Veselý Jen občas. Náš starší spal celou noc až ve 25 měsících, do té doby často vzhůru, jako mimino po kojení brečíval, tvářil se vyspaně apod. Nechápu, jak jsem to tenkrát přežila.
Lo
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.12. 2007

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

u nas to bylo obdobne vesele jako u Gabinky, zkouseli jsme take kdeco, nez jsem prisla nato, ze nejlepsi je nastehovat si dite k sobe - zkusenost je holt neprenosna...

Jedna z veci, co jsme zkouseli, byl bily sum. Doporucuju vodopady z youtube.com Mrk
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gábinka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 6:14 pm    Předmět: Citovat

Lucka zvedava napsal:
u nas to bylo obdobne vesele jako u Gabinky, zkouseli jsme take kdeco, nez jsem prisla nato, ze nejlepsi je nastehovat si dite k sobe - zkusenost je holt neprenosna...

Jedna z veci, co jsme zkouseli, byl bily sum. Doporucuju vodopady z youtube.com Mrk

ano, zavinutí v kombinaci s vysavačem - k nezaplaceníVychechtaný (nebo s balonem, ale to byl vopruz, bo položit se potvory nechaly jen od manžela)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra baby-cafe.cz Máme miminko Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: