Zaslal: po únor 08, 2010 3:09 pm Předmět: Vancouver - nejen krasobruslení
Ahoj všichni,
olympiáda už je opravdu za dveřmi , taky už se tak těšíte?
Já naprosto. A nejvíc na svou velkou lásku, krasobruslení, obvzlášťě na tance!
Taktéž Tomášovi V. se musí hodně fandit, no uznejte sami, že jooo?
Tak co bude nás víc, co to probere i zde, při kafíčku?
... doufám, teda, že nás hned nesmažou... _________________ Adlin a ještěrky 4r + 1,5r
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2080 Bydliště: cca 10 km od Benešova
Zaslal: po únor 08, 2010 3:24 pm Předmět:
ahojky
na OH se moooooooooooc těším. škoda, že to bude hondě přes noc.
těším se na hokej, na krasobruslení, na lyžování - T. Krause, na rychlobruslení, na běhy na lyžích, no prostě na tu atmosféru
před 4. rokama jsem porodila přesně 2 hodiny a 5 minut před zahájením OH to bylo přemlouvání Mišáka, aby vykouknul a já stihla zahájení. naštěstí to vyšlo a paní na pokoji taky na zahájení koukala, takže to bylo fajn
Jitul _________________ deníček o Mišákově narození deníček o Karlindy narození
Registrace: 17.6. 2008 Příspěvky: 1412 Bydliště: Praha
Zaslal: po únor 08, 2010 3:28 pm Předmět:
Ahoj, těším se na celé Hry, jenom se asi moc nevyspím Ale naštěstí je to aspoň na správné straně zeměkoule, radši zůstanu vzhůru do noci, než bych vstávala ve tři ráno
Krasobruslení bude určitě super, Tomášovi bych to moc přála a budu držet palce! Letos jsem ho ještě neviděla, vlastně nikoho, takže si to konečně užiju - doufám tedy...
Já se přidávám, taky už skoro nemůžu dospat
těším se na lyže, snowboarding, rychlobruslení. Krasobruselní je taky moje oblíbené, na to kouká i dcera
Mí favorité jsou Tomáš Kraus a Kateřna Novotná _________________
Jak to bude s vysíláním ještě netuším, ale snad to podstatné člověk někde shlédne. Hodně toho budu nahrávat, jak jinak
Ad Tomáš, no mrzí mne mrzí, že nemá až takovou formu. Já od něj v tydle léta už čekala ještě trochu víc. Na ME v Talinu to bylo vidět, chjooo, mne to tak mrzí. Takový talent... a medaile asi teď v únoru nebude.
Je to strašná škoda, já mu to tak přeju... ale co, naděje umírá poslední, to fandění bude i tak supeeer. _________________ Adlin a ještěrky 4r + 1,5r
A dotaz, netušíte, nedá se někde na netu najít letošní jízdy mimoevropských krasobruslařů?
Závody ISU - Grand Prix, MS čtyř kontinentů apod?
Celkem mne štve, že moc netuším, co letos čekat mimo "Evropu"... _________________ Adlin a ještěrky 4r + 1,5r
Jitu,
tak to je dobrý s tím porodem
Já zas měla co dělat, abych do Turina neodjela
No řekněte sami, když je to tak blízko...
Měla jsem už i lístky na dosah, ale pak to nějak padlo.... oooooooooooojjjj
Chtělo by to nějaké alespoň ME v O2 areně, že joooo? _________________ Adlin a ještěrky 4r + 1,5r
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.