Zaslal: po únor 08, 2010 2:50 pm Předmět: Přízpěvek na péči o osobu blízkou
Ahojky,jsem tu nova tak jeste nevim jak to tu chodi.Tak doufám, že mi bude občas nekdo k ruce.Predem diky. Mam dotaz tykajici se prizpevku na péči o osobu blízkou.Synovi ted v breznu koncí posudek a ze sociálky se prijdou podivat a vytvorit novy,tak jsem zvedava jak dopadneme.Potrebovala bych zjistit podminky posuzovani.Je to nekolik dotazu na postizenou osobu,podle kterych posoudi zda je hoden prizpevku.Ja jsem hledala sned uz vsude,ale bohuzel nikde jsem nic neobjevila.Mockrat vam dekuji za radu Lucie P.
Ahoj, najeď si třeba na stránky www.nrzp.cz (sekce příspěvek na péči, když ji rozklikneš, objeví se "úkony, které se hodnotí", najdeš tam konkrétně i způsob hodnocení osob do 18 let. Snad je to to pravé ořechové.
Ahoj,
koukni se na www.postizenedeti.cz a napiš tam, tam ti spíš někdo poradí. Mám za to, že se podmínky teď zlepšovali, že je jednodušší na stupeň dosáhnout.
Jsou to ale nervy, znám to moc dobře
Tak ať vám to uznaj!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.