Registrace: 16.7. 2007 Příspěvky: 3869 Bydliště: u nás doma :-)
Zaslal: st prosinec 30, 2009 11:30 am Předmět: BUNDLE OF JOY - nedorucena zasilka
Ahoj holciny, potrebuju jen uklidnit. Objednavala jsem u Bundle of joy nejake vecicky, to ze dojdou do Vanoc jsem ani neocekavala, ackoliv jsem platila v den objednani, tj. 16.12. a mam stejnou banku, takze museli mit penize hned na uctu. V potvrzeni mailu mam zpravu, ze balicek odeslou ihned po pripsani penez. Balicek nedorazil, ani dneska ne, uz je 14 dnu a ja zacinam byt nervozni. Prosim ujistete me, ze jste nekdo objednane zbozi v poradku obdrzel a ja budu v klidu.
Na mail neodpovidaji a telefon nikdo nezveda. Chapu, ze je mezi svatkama a spousta lidi je na dovolene...ale, cervik vrta.
Dekuju _________________
Ahoj, já si myslím, že je Henrieta pryč, tuším mi to psala před svátky. Fakt se neboj, určo jen dovolená (napsat to tam ale mohla). Nicméně po novém roce určo dojde - na to bych si i vsadila
Ano, taky chci uklidnit, Henrietu znám osobně, dodavatel je to více než pečlivý, určitě se to vyřeší. _________________ Citát tohoto období: "Nechť ti, co říkají, že něco nejde, neruší ty, co to dělají."
-----
www.NoseniDeti.cz - e-shop a drbárna o nošení miminek
Zaslal: st prosinec 30, 2009 2:37 pm Předmět:
Verusko dekuju, ja jsem to tusila a v podstate jsem ten prispevek napsala jen aby me nekdo uklidnil - tak jsem moc rada ze se mi to splnilo
Ja uz si dvakrat nabehla (jinde) tak jsem lehce neduveriva
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 8269 Bydliště: Brno
Zaslal: st prosinec 30, 2009 3:11 pm Předmět:
stopro se to vyřeší !!!
já jsem objednávala úplně na poslední chvíli a hned mi ten den volali, že posílají, abych to měla do vánoc - taky že to hned došlo i s dárečkem, osobním milým přáním, hrozně mě to potěšilo
nemusíš se bát , jsou bezvadní
Přidávám se s pozitivní zkušeností, u bundles.cz mám už několik objednávek, balíčky chodí včas (a s dárečkem , když jednou selhal můj kojomozek, zafungovala automaticky vzájemná důvěra, moc jsem to tenkrát ocenila.
Možná leží balíček opravdu na poště? Držím palce ať se to brzo vyřeší.
Zaslal: st prosinec 30, 2009 8:13 pm Předmět:
Devcatka, tak mi Henrieta volala zpet na muj zmeskany hovor, ja byla chvili uplne mimo, jak jste me uklidnily, tak jsem to vypustila z hlavy (taky vykojeny mozek) a balicek dneska odesel, takze super. Byla moc mila, ja jenom koktala a ted se skoro stydim. Ale ja si sem stejne prisla jen pro dobre zpravy DEKUJUUUUU
... určo jen dovolená (napsat to tam ale mohla). ...
Myslíš na web Bundles? Nedivím se, že to tam nepsala, byla by to hezká výzva pro zloděje.
Lochnesko, Henrieta je fajn, taky znám obchodně i osobně ;) .
... určo jen dovolená (napsat to tam ale mohla). ...
Myslíš na web Bundles? Nedivím se, že to tam nepsala, byla by to hezká výzva pro zloděje.
Lochnesko, Henrieta je fajn, taky znám obchodně i osobně ;) .
Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 3210 Bydliště: Praha
Zaslal: st červen 27, 2012 10:43 pm Předmět:
Kejmiska napsal:
ahoj holky,
ja bohuzel tuhle skvelou zkusenost s e-shopem ted uz potvrdit nemuzu
Kejmisko, bohužel taky ne - stále mi visí okolo 1500 za vrácenou zásilku a nekomunikují Vím, že měli nějaké vážné problémy v rodině, ale i tak bych očekávala aspo%n reakci.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.