Ale pokud chcete pomoct finančně, můžete to udělat přes účet Zrnek:
3789354028/5500
To je provozní účet, nemusíte uvádět žádný variabilní symbol, nic dalšího. Nechceme sahat na peníze, které má Klárka na auto, proto takhle "bokem". Aktuálně u tam jsou nějaké peníze, původně na činnost Zrnek, které jsou k dispozici hned, pokud by bylo třeba.
Diny,
hrozně se mi líbilo, jak jsi v několika diskuzích psala, jak jste doma sehraní.
Je mi nesmírně líto, že přišlo to neštěstí. Je to tak nespravedlivé.
Markéta
Zaslal: st listopad 25, 2009 9:23 am Předmět: Je mi to moc líto
Nemá cenu psát o tom jak se mi poslední dobou svět nelíbí. Pokud bude cokoliv potřeba prosím dejte mi vědět, dám vědět i na diskusi k Vrbě. Jsem ráda za účet kam se může poslat alespoň finanční pomoc. Když mi umřel táta, bylo to několik měsící dost těžké bez peněz, než se vše vyřídilo. _________________ Nesulka
Jelikoz sama nemam moznost penize poslat, uz jsem rozhodila cislo uctu po par znamych....takze od "nas" urcite nejaka korunka pristane...
Porad jsem jak v tranzu, porad jsem v soku...
Zaslal: st listopad 25, 2009 9:30 am Předmět: Posláno
Missorka napsal:
Nejde vrátit čas, ač bychom všechny chtěly...
Ale pokud chcete pomoct finančně, můžete to udělat přes účet Zrnek:
3789354028/5500
To je provozní účet, nemusíte uvádět žádný variabilní symbol, nic dalšího. Nechceme sahat na peníze, které má Klárka na auto, proto takhle "bokem". Aktuálně u tam jsou nějaké peníze, původně na činnost Zrnek, které jsou k dispozici hned, pokud by bylo třeba.
Děkuju.
Missorka
Poslala jsem sice nevelkou částku, ale snad pomůže. Moc na Diny myslím a budu jí posílat alespoň na dálku energii aaby vše zvládla. _________________ Nesulka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.