Registrace: 26.9. 2008 Příspěvky: 512 Bydliště: Praha
Zaslal: čt září 24, 2009 3:55 pm Předmět: státní Montessori školky - Praha Libus, Modřany
Chodíte tam někdo?
Já mám info o obou školkách, ale zastaralé. Např. že v Modřanech odešlo několik paní učitelek na mateřskou a místo nich najali ty klasické, které absolvovaly kurz Montessori. Přitom, co psala Janat, to pak asi nemusí fungovat....
TÁŇULKO- opravdu Montessori jsou MŠ a ZŠ Meteorogická a MŠ Urbánkova (potom ZŠ Na Beránku). Ostatní jsou jen "s prvky Montessori"
A pak jsou ty soukromé. ale to ty víš...
Bohužel, jak jsme už probíraly, nabídka malá
J.
Registrace: 14.5. 2007 Příspěvky: 2558 Bydliště: Praha
Zaslal: út únor 09, 2010 9:07 am Předmět:
Ahoj, ráda bych oživila tuhle diskuzi, nemáte někdo čerstvou zkušenost s MŠ Urbánkova? Volala jsem tam, jestli má vůbec cenu chodit k zápisu a prý to máme zkusit. Díky _________________
Age is a state of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Registrace: 14.9. 2008 Příspěvky: 403 Bydliště: Jindřichův Hradec
Zaslal: út únor 09, 2010 3:09 pm Předmět:
Já toho teda moc nevím, ale o víkendu jsem se bavila s jednou maminkou, co tam má syna, a školka je prý super. Ale zřejmě se tam hlásí spousta dětí. Myslím, že paní říkala, že upřednostňují děti, které mají bydliště v Modřanech, ale jinak taky neví, jak se rozhoduje, které dítě vezmou nebo ne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.