porodni utrejch - v 1l vody svarit 1ks skorice, 10 hrebicku, maly zazvor, polevkova lzice sporyse lekarskeho.. pije se po douscich behem dne /vic nez par dousku najednou se fakt neda/
Potápko, kamarádka vyzkoušela, bohužel na to skoro doplatilo dítko. Ono to není tak, že to "jen vyvolá porod", ono to prožene organismus a zrovna u kamarádky se dítko dostalo do úzkých a místo porodu se probudila po císaři a dítko křísili
Taky si myslím že tenhle utrejch nebo tableta na vyvolání bude stejnej sajrajt. Ale právě na MK holky psaly, že se to má vypít pouze v případě, že hrozí vyvolání. Né, že by se tím dal vyvolat porod, podle toho, že třeba mamina chce rodit 10 ;)
Proto mě zajímá, jestli to někdo vyzkoušel a jaké má zkušenosti.
Me by jenom zajimalo, co je v tom za tak uzasnou latku, ze to muze fungovat?
skořice - těhotné ženy by ji měly užívat pouze v malém množství, protože v opačném případě může způsobit překrvení pánve
zázvor lékařský - ve větším množství může způsobit překrvení pánevní oblasti
podle čínské medicíny (ČM) je hřebíček dost "horké" koření
Připravte si směs z ricinového oleje (ke koupi v lékárnách) s meruňkovým džusem a hltem čiré kořalky. Tuto vypijte. Během tří až šesti hodin se dostaví silné porodní bolesti. Pokud tomu tak není, musíte vycházet z toho, že se zatím dítě prostě narodit nechce.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 7609 Bydliště: Brno
Zaslal: st září 02, 2009 12:32 pm Předmět:
Kopíruji-
Existuje ovšem jedna oblast, kde lze produkci prostaglandinů značně podpořit: porodní bolesti. V období porodu zvýší placenta vylučování prostaglandinů a ta připraví dělohu na přijetí hormonu oxytocinu. Ten pak vyvolává normální porodní bolesti. Pokud lékař zavede určité prostaglandiny injekcí do plodové vody nebo do děložního hrdla, je děloha povzbuzena ke stahům, tedy k porodním bolestem.
No a tu samou látko-prostaglandin obsahuje i sperma.
Jenže sperma obsahuje jen stopové množství prostaglandinu... Mi říkal dr., že to zabere jen v malém množství případů, protože, z čistě lékařského hlediska, by toho spermatu muselo být na litry
Zkoušela jsem, bez sporýše páč nešel sehnat. Míchala jsem s kolou, tak to bylo i dobré. Dala jsem si ten 1l v průběhu soboty a dopíjela jsem i v neděli. V sobotu mi začalo hodně tvrdnout břicho (ale tvrdlo celé těhu, dráždivá děloha), v neděli tvrdlo po 2 minutách. Průběžně tvrdlo celý další týden, ve středu odešla zátka, v sobotu ráno jsem za 2,5h porodila, bez komplikací, bez nějakýcj extra bolestí. (to, že mi porod osladila dr je věc jiná...)
Nic mě neprohnalo a to jsem teda na žaludek a střeva dost cimprlich, stačí mastnější jídlo a mažu na záchod.
Skořici a hřebíček máte třeba i v kompotu, zázvor je v protiblicích lízátkách, nic závadného na tom neshledávám. Nemluvě o tom, že když tělo není připravené, tak zkrátka nereaguje.
Požila jsem v 38+0, porodila 39+0 (dle utz z 1.trim)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.