Zaslal: po únor 12, 2007 9:35 am Předmět: Učící kalhotky BAMBINO MIO, IMSE a další
Ahojík holky,
v sobotu jsem zakoupila malé učící (treninkové) kalhotky od bambino mio. Dnes je poprvé dala a při první malé nehodě malá byla celá mokrá protekly. Po této nehodě jsem jí dala na nočníka vyčůrala se takže to byla jen malá nehoda. Poradíte co s tím???
Nezdá se mě, že při každé nehodě budu muset malou převlíkat. Myslela jsem, že to "nehodu" vydrží.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: po únor 12, 2007 11:18 am Předmět:
Petro,ale oni to tam uvádějí...tohle jsou kalhotky vyloženě na to,že chytnou učůrnutí.....tj. když už dítě na nočník umí,ale ne vždy to stihne při prvním nutkání...takže i malá nehoda proteče,fakt jen učůrnutí...takový to : "mamí,čůrat...už čůrám...." než se stihnou svlíknout kalhoty...mám je,a svojí funkci na tohle plnily na jedničku,ale fakt jsem je dávala,až když jsme na nočník chodily spolehlivě...akorát tak 1x z 10 pokusů se to "nestíhalo" úplně
O něco lepší jsou tréningovky Imse Vimse ( www.pisisvor.cz ) ale taky to nejsou pleny jen toho chytí víc... _________________
Háňa 10/09, Anči 6/04, Jůla 10/05, Tom 8/07
Registrace: 9.1. 2007 Příspěvky: 5136 Bydliště: Praha 4
Zaslal: po únor 12, 2007 2:53 pm Předmět:
Ahoj,
přidám se k Amazonce, BM jsou fakt jenom pojistka na malé učůrnutí.
Imse to zvládají mnohem líp, zadrží i poměrně velkou nehodu, když ji slůně hnedka nahlásí (tzn. nestihne to protéct na tepláky).
S imse trenérkama převlíkám tak jednou ze čtyř nehod.
Nevýhodou imse je, že hooooodně dlouho schnou - oproti BM, ty schnou tak polovic doby. A taky imse nešustí a BM jo.
U nás teď trenýrky fungují dost motivačně, jako že slůně odevzdal plíny a má trenýrky jako velký. A když sabotuje nočník, zeptám se, jestli by raději zase plínu nebo chce trenýrky jako velký... Odpověď je zatím "trenýrky" No, ale to musíš čurat na nočníček... šup, a je tam!
My ještě s tréninkovýma kalhotkama nemáme vlastní zkušenost, ale zrovna předevčírem mi říkala kamarádka, že ty BM tréninkáče jim vůbec nevyhovují, protože malá má tenká stehýnka, takže jí to proteče KOLEM nožiček - ne že by to provlhlo/proteklo normálně spodem.
Tak jestli to u vás není ten stejný případ? _________________
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4724 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: pá srpen 03, 2007 9:53 am Předmět:
já mám vyzkoušené ty Imse - fakt jsou krásné, měkoučké, dobře sedí, schnou teda pěkně dlouho - jelikož jsem je sušila vždy za vlhkého počasí tak to bylo tak 2dny, na sluníčku by to bylo asi rychleji. Měli jsme je jen půjčené a použili je párkrát - v té době už malá chodila docela spolehlivě na nočník - tedy doma, takže doma chodila bez, to jsem jen občas vytírala podlahu a prala tepláky ;) , gaťky jsem brala ven jako pojistku. Měla jsem jen dvoje a to je docela málo , pokud by se měli používat celý den - vzhledem k tomu schnutí.
Chvíli jsem jí je dávala na noc místo plíny - ona většinou v noci už nečůrala a tak kdyby to nestíhala v noci na nočník - no jednou do nich pustila plnou dávku a výsledek byl - trenérky mokré zevntiř i svrchu, pyžamko vlhké, postýlka suchá Takže asi přece jen sají poměrně dost.
Na druhé dítko je určitě koupím (nebo půjčím znovu ) _________________
Tréninkovky od popo jsou asi nejvíc bachratější, je v nich v té středové části všitý flanelový pruh - skoro jako flanelová vkládačka od popo.
Vypadají více jako plenka, než jako kalhotky a taky celkem pojmou i větší učůrnutí.
Ten svrchní materiál je úplně stejný, jako u popowrap. _________________
Registrace: 26.9. 2006 Příspěvky: 660 Bydliště: Praha 4
Zaslal: čt říjen 04, 2007 7:04 pm Předmět:
Ahoj.
Jak to vypada s ucicimi kalhotkami a udrzenim hovinka?
Malej chodi curat celkem v pohode, ale nerika si, musim ho hlidat. Kadi ale jen do plen nebo slipu, do nocniku ani zachodu ne. Sice mi vzdycky zopakuje, ze ho... patri do zachoda, ale nic.
Navic uz zase kadi 4-6 denne a ja mam ruce samej ekzem, jak to furt smudlam v umyvadle. Kdyz mu dam ale plinu, tak nebude chodit ani curat.
Hovnajs ma spis ridci, takze to ma vzdycky vsude, takze peru i gate, kolikrat i ponozky a sem tam i boty a musim ho sprchovat.
Uz me to fakt stve, jaky je prase, je schopnej udelat scenu, ze zakopl a ma mikroskopicky smitko na ruce, ale ze ma nas.... az v botach mu nevadi.
Bohuzel s jeho ekzemem je to na pytel, uz zase ma zadek uplne rudej, jak furt kadi, tak se snazim, at ma pliny, co nejmene, tedy jen na spani, pokud se nepokadi, tak zvladame i venku a treba cely dopoledne bez nehody.
Vyresi neco ucici kalhotky, tedy nebudu muset prepirat nic jinyho nez je?
A kolik jich mam pripadne vzit?
Registrace: 3.11. 2006 Příspěvky: 2269 Bydliště: Praha
Zaslal: po únor 04, 2008 2:40 pm Předmět:
Ahoj děvčata, nezkoušela jste některá jako trénovačky Mokomidi vlňáčky?
V případě že jo, tak jakou máte zkušenost? _________________ Ondra (8), Zuzka (6)
Registrace: 3.11. 2007 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha - Háje
Zaslal: po květen 18, 2009 2:04 pm Předmět:
Ahoj, neexistují nějaké kalhotky, které zachytí normální čůrání. Zkoušla jsem jednorázovky a jsou v pohodě, ale zatím máme (jak kd\( pořád velkou spotřebu, tak bych docela uvítala látku...
Registrace: 2.12. 2007 Příspěvky: 12807 Bydliště: Na kopci u Brodu.
Zaslal: po květen 18, 2009 2:17 pm Předmět:
Klaruse.. normální vyčurání poberou látkovky, jestli to chceš jako treningáče, tak vezmi kapsový nebo AIO / vše v jednom/ , kapsovky jen vycpeš. Svrchní vrstva je nepromokavá.
Registrace: 3.11. 2007 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha - Háje
Zaslal: po květen 18, 2009 2:21 pm Předmět:
No to já vím Vyzkoušila jsem jich dost - mě jde o to že ty gatě jen natáhnu a nic nemusim zapínat. A jednorázový fungují normálně jako plenky....Tak jsem dougfala že by něco takového bylo i vlátce no...
Registrace: 2.12. 2007 Příspěvky: 12807 Bydliště: Na kopci u Brodu.
Zaslal: po květen 18, 2009 2:26 pm Předmět:
Natahovací jsou jen tréningovky a ty zase nepoberou plné vyčurání, to je proti logice ;) Já AIO jako "treningáče" mám, zapínání mi neva, je to vcukuletu, mokrý můžu sundat bez sundavání gatí a štramplí...
Takže natahovací látkové plenky bez zapínání neznám, asi neexistují. Jsem to prve nějak nepochopila na co se ptáš.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.