Ahoj. Justí snad konečně na chvíli usne a já budu mít taky chvilku klidu. Tady jedno CT pro MK Designs. Nabídla mi full CT, nemá šptané věci. např. její Zauberkarussel mně nadchnul, jenže asi to nevezmu kvůli nedostatku času .
Registrace: 28.2. 2007 Příspěvky: 8562 Bydliště: na západ od Prahy
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 1:26 pm Předmět:
Achoj holky,
dočetla jsem vás, ale jednotlivě reagovat nestíhám....byli jsme dopol u Katchy a ještě musíme k dědovi...zítra ještě do Prahy k prababí a na procházku osvětlenou Prahou a pak už bude pár dní snad klid..
April a Jarkob1...díky kočandy za návod k tabletu, 2 roky mi leží zbytečně na stole, byla jsem líná ho zkoumat, tak mi třeba vaše rady pomůžou...ale až večer, teď píšu od Matesa z compu...
...Pretty women taky proběhla, usnula jsem asi na posledních 10 minut, vzbudil mě blesk z foťáku jak mě Tom fotil rozpláclou na gauči..
...jdu se na chvilku svalit než zas pojedeme pryč.... _________________ Klára
návod je hotovej, jen se vyskytl nějaký mini technický problém, tak to Dáša musí předělat po vlastním, tak až bude moct, hned ho dostanete. upozorňuju jen, že je to moje nastavení, co jsem si zatím vyšpekulovala, jak mi vyhovuje. Holky zkušenější určo poradí další věci
Jarko- ty jsi zlato, já jsem u tchánovců ale pak na to detailně mrknu, díky!!!! _________________ Blog
... mno a tady jeden dárek,kterej posílám babičkám
Kačko, tohle jsem musela citovat, aby to tu nezapdalo. Já to vím od Jindry přes Skype a fakt jsem nedočítala, 3 dny jsem nebyla na PC.
Takže straaaaašně moc gratuluju a přžeju pohodové těhu, ať ti není a v červenci nádhernej voňavej zdravej uzlíček štěstí!!! nebo !!! Či oba, chi?
Pretty woman si nemůžu nrchat ujít nikdy, to je romantikaaaaa!!! A Gereho žeru i s jeho šedivějma vlasama, je to přesně můj typ ( jako Pierce Brosnan, taky stárnoucí gentleman).
Taaak babulky, já se pomalu loučím, za hodinku už frčíme na letiště a vzhůru do teplýh krajin. A kdyby náhodou nebylo už připojení na net, tak všem přeju vstup do nového roku 2009 pravou nohou a jen to nej nej nej, co si každá přejete. Mám vás ráda a bezejmeně děkuji všem, které stále trpělivě radí a přidávají další a další návody pro nás počítačově (i jinak ) natvrdlejší Díky a nashledanou v Novém roce _________________
Registrace: 1.11. 2006 Příspěvky: 8449 Bydliště: severní čechy
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 3:21 pm Předmět:
Krásné odpoledne!
Jarko vítej doma!
Barbarkoo jak u vás? Saaro díky za recept na pangase, byla to dobrota!!! Babs ten Dinin recept Tchánův věnec jsem dělala taky, je to moc dobrý, příští týden mám v plánu Fantastické špízy, taky od Diny
My včera taky koukali s Domčou na Pretty women, jak jinak, tu pohádku si nemůžu nechat ujít a hráli jsme u toho Česko junior- hru, co dostal k ježíšku. _________________ Dominik 1998 Adélka 2006
MOJE DST
Ahojda,
tak u nás troška klidu, přijely Standovo holky takže všude binec, ale to už neřeším....
Za chvíli je jdu všecky čtyři odeslat do kina na Madagaskar dvojku, tak další hodina a půl klííííd!!!
Jinak jsem dělala scrapík pro Diny s Klárkou, ale použila jsem kit, co ještě není v shopu, tak vám ho zatím neukážu, za to vám hukážu obrázky pro Schaarku
Pak jdu ještě poděkovat Hasmandce a Jarceb za návody....jak na doostřování a na tablet....HOLKY, MOC DÍK!!! No a taky APRIL za zveřejnění na nástěnce...
A pak jdu pogratulírovat: KAČÍÍÍÍÍ blahopřeju k TĚHULKOVSTVÍÍÍ! Přeju ať vše probíhá v poklidu a ať jste oba zdraví!!! _________________ Celenky DST www.modry-slon.com
Ještě jdu písnout, že Maruška od Barbarky už je v pohodě, ale choroba blicí sedla na zbytek rodiny, tak šla Lidu trošku chrnět.....asi nějakej střevní bacilus syčákus!
mám dokomentováno a dočteno..DST šlape zdá se dobře
....tak konečně taky vytahuju jedno ze šuplíčku....normálně nemám už týden ani chuť ten PS otevřít....buď jsem přežraná a doma to taky není růžový ,zrovna dnes jsem ses manžou pohádali jak psi Ještě že šel na noční
Registrace: 1.11. 2006 Příspěvky: 8449 Bydliště: severní čechy
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 6:53 pm Předmět:
Čelenko díky za zpravodajství, jak u Liduš, hlavně že je Maruška už OK, že nemusí do špitálu a zbytek rodiny to zvládne taky brzo a bude to super, pozdravujůůů!
Pedimi to je normálka, že se člověk pohádá na svátky, u nás je to to samý, letos teda zatím nic , i když já mám manžu doma do 5.1. takže to očekávám taky
Ať je u vás brzo klid!
a musim říct, že mě je divně od žaludku, dosti šoufl, tak piju meduňku a snad zabere, doufám, že se tu nevyskytne taky nějaká srací a blicí choroba.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.