Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Dobrý psychiatr Praha
· 2 Sexualita - 6 let
· 3 knížka o dospívání pro kluka
· 4 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 5 Hliník v Infanrix Hib
· 6 Lítáte ve snu?
· 7 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 8 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 9 Přenos černého kašle od školáka
· 10 Krůty - listopad, prosinec

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Dobrý psychiatr Praha
·  2 2006 - červňátka
·  3 Dobrý psychiatr Praha
·  4 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  5 Dobrý psychiatr Praha
·  6 Přenos černého kašle od školáka
·  7 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  8 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  9 Sexualita - 6 let
·  10 Sexualita - 6 let
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Karty
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Mezi nebem a zemí
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sajsa
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 14.3. 2007

PříspěvekZaslal: út září 02, 2008 9:42 pm    Předmět: Citovat

Kristo co se mistrovských a mandala karet týká, zcela nepochybně si vystačíš sama se svou intuicí. Ono v podstatě i postupně budeš zjišťovat, že tak, jak si zvykáš své intuici víc a víc naslouchat, funguje lépe a lépe, i v tomto karty hodně oceňuji - prostě si ověříš, že svému vnitřnímu hlasu stačí dát prostor a dějí se neuvěřitelné věci. Veselý Tak snad - s chutí do toho a těším se na dojmy. srdicko srdicko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krista
Krafařka
Krafařka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út září 02, 2008 9:53 pm    Předmět: Citovat

Dík za podporu:) srdicko

víš, jsem hrozná...odpoledne jsem si znova prošla všechny odkazy tvé a pak všechny karty v nabídce a musím říct, že na druhý, intenzivnější pohled, se mi žádné nezamlouvají 100% (/krom těch mandal, ty jsou úžasné). Představovala bych si ještě něco jiného, ovšem envím co:) ty, co jsme vypsala nahoře, jsou přijatelné, ale není to ono. Jak jsem tak brouzdala na netu, stejně mají všude jen tyto samé v nabídce...tak uvidím, ale do těch mandal jdu určitěVeselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Sajsa
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 14.3. 2007

PříspěvekZaslal: st září 03, 2008 2:31 pm    Předmět: Citovat

Kristo Vychechtaný ono je ještě mnohem víc druhů karet, jen všechny nejsou na netu k vidění. Začala bych mandalami a pak uvidíš. Ony si tě ty tvé najdou časem samy. ;) srdicko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kacenkakacka
Pískle

Registrace: 8.10. 2008

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 1:42 pm    Předmět: Krtářky Citovat

Doporučuji,obě dvě kartářky z Brna p.Jana tel:732851455
a druhá madam Lafi tel:732185409
Pá Katka
Fasciopi
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 25.9. 2008

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 8:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem Veselý ja jsem si koupila tarotove karty Zlaty tarot, jsou nejnadhernejsi ze vsech, ktere jsem doposud videla. pri vykladu si pomaham knihou o Crowleyho tarotu, da mi obcas pekne zabrat nez z obrazce neco pochopim, nekdy je to zrejme hned. ale spise to zobrazuje momentalni stav nez nejakou budouctnost. Zatim je mi zahadou jak z nich vycist budouctnost. Vykladam vetsinou Keltsky kriz. Nekdy si rikam ze bych se chtela u nejake zkusene kartarky zaucit Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky AOL Instant Messenger
Macho
Pískle

Registrace: 16.12. 2008

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 9:50 am    Předmět: Citovat

Krista napsal:
Ahojky, díky moc za ty odkazy...vše jsem prohlídla, andělé atd mě nechávají chladnou... nejvíc se mi asi líbí ty mistrovské karty. a pak mandaly, ty mě vždy fascinovaly tou nádhernou dokonalostí-ale ty jsou spíš k meditaci a ne k výkladu, ne? docela se mi líbí i crowley a osho, ale nejvíc mistrovské plus mandalové...co teď s tím? Veselý)

Osho je dobrý kolík: Některé kontroverze kolem něj jsou shrnuty zde:
http://osho.tady.info/prispevky/clanek.php?sid=62

Pěkný je tento jeho výrok: "Dotýkání se genitálií a hraní si s nimi je přirozený instinkt, je to tak krásné." (http://osho.tady.info/osho/promluvy/sex/sex42.htm

Dodržuješ to?
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 1:48 pm    Předmět: Citovat

Macho napsal:
Krista napsal:
Ahojky, díky moc za ty odkazy...vše jsem prohlídla, andělé atd mě nechávají chladnou... nejvíc se mi asi líbí ty mistrovské karty. a pak mandaly, ty mě vždy fascinovaly tou nádhernou dokonalostí-ale ty jsou spíš k meditaci a ne k výkladu, ne? docela se mi líbí i crowley a osho, ale nejvíc mistrovské plus mandalové...co teď s tím? Veselý)

Pěkný je tento jeho výrok: "Dotýkání se genitálií a hraní si s nimi je přirozený instinkt, je to tak krásné." (http://osho.tady.info/osho/promluvy/sex/sex42.htm

Dodržuješ to?

Ty ovšem denodenně,holt krásná přítelkyně,která tě nesnáší...pak nic jiného než přirozené instinktivní hraní nezbývá... Hustej
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Leya
Howgh
Howgh

Registrace: 10.8. 2008

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 1:53 pm    Předmět: Citovat

Amazonka01 napsal:
Macho napsal:
Krista napsal:

Dodržuješ to?

Ty ovšem denodenně,holt krásná přítelkyně,která tě nesnáší...pak nic jiného než přirozené instinktivní hraní nezbývá... Hustej
VychechtanýVychechtanýVychechtaný Ano, co mu zbyva Vychechtaný Teda tak jako dnes jsem se vazne uz dlouho nepobavila VychechtanýVychechtaný

Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 1:55 pm    Předmět: Citovat

Macho napsal:
Krista napsal:

Dodržuješ to?

Já ano srdicko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 2:05 pm    Předmět: Citovat

A co nějaké citace Crowleyho?Veselý
Linka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:20 pm    Předmět: Citovat

hm, vypadá to, že víte o čem mluvíte VeselýVeselý
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:24 pm    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:
A co nějaké citace Crowleyho?Veselý

A našla jsem případný!!!

Vychechtaný

"Intolerance is evidence of impotence.”
Martinka3
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 26.8. 2009

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 12:14 pm    Předmět: Karty Citovat

Ahoj holky, balíčků karet mám doma víc, ale pro mě je č. 1 Osho Zen Tarot, už jste o něm psaly. Uchvátil mě tak, že jsem ho musela mít, byla jsem na kurzech a přestože občas sáhnu i do jiných karet (většinou sama pro sebe), tak ošovky nosím pořád v kabelce, aby byly po ruce Veselý
Obchod v Praze, kde mají velký výběr karet je U Džoudyho, je to na I.P.Pavlova. Dají karty i k prohlédnutí.
A k práci s kartama, někomu stačí se na ně jen podívat a karty k němu mluví, někdo potřebuje "postrčit" kurzem. Ale další práce je stejně na tom člověku, karty jsou jenom "základ" a na to se nabaluje intuice, cítění, vlastní zkušenosti a znalosti, kolik toho člověk sám má zpracováno/prožito atd.... Veselý
Xaxkx
Howgh
Howgh

Registrace: 23.9. 2006
Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 12:22 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak já teď používám zásadně karty na canastu, měla jsem obrázkové, mám tarotové (ty používám pro rychlovku), ale jinak pro rozsáhlý výklad jen canastu Vychechtaný , jo a taky kyvadlo ;)
Safienka
Kecka
Kecka

Registrace: 14.6. 2009

PříspěvekZaslal: st září 30, 2009 9:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, koukám, že sem moc nepřispíváte...to je škoda! Našla jsem tuto diskusi až dnes:-) TOuto tématikou se také moc ráda zabývám. Zvlášť teď když jsem začala dělat v knize. Starám se tam o ezoteriku a to je teda něco. Dělá mi to docela problém si všechny knížky neodnést domůVychechtaný Ale zase mám možnost objednávat. Objednávám i karty. Domů jsem si koupila Hovory s bohem:-) Jsou moc fajn. Každý den si vytáhnout jednu kartu, která vám dodá energii nějakým pěkným slovem nebo větou:-) NO a teď jsem si půjčila tarotové karty. Jsou teda pěkně drahý, ale jsou nádherný!!!
Tarot jsem ještě nikdy nevykládala, tak jsem na to zvědavá jak mi to půjde...

Jo ty karty jsou Tarot snů od Ciro Marchetti

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Mezi nebem a zemí Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4
Přidat do záložek

Přejít na: