Kristo co se mistrovských a mandala karet týká, zcela nepochybně si vystačíš sama se svou intuicí. Ono v podstatě i postupně budeš zjišťovat, že tak, jak si zvykáš své intuici víc a víc naslouchat, funguje lépe a lépe, i v tomto karty hodně oceňuji - prostě si ověříš, že svému vnitřnímu hlasu stačí dát prostor a dějí se neuvěřitelné věci. Tak snad - s chutí do toho a těším se na dojmy.
víš, jsem hrozná...odpoledne jsem si znova prošla všechny odkazy tvé a pak všechny karty v nabídce a musím říct, že na druhý, intenzivnější pohled, se mi žádné nezamlouvají 100% (/krom těch mandal, ty jsou úžasné). Představovala bych si ještě něco jiného, ovšem envím co:) ty, co jsme vypsala nahoře, jsou přijatelné, ale není to ono. Jak jsem tak brouzdala na netu, stejně mají všude jen tyto samé v nabídce...tak uvidím, ale do těch mandal jdu určitě
Kristo ono je ještě mnohem víc druhů karet, jen všechny nejsou na netu k vidění. Začala bych mandalami a pak uvidíš. Ony si tě ty tvé najdou časem samy. ;)
Ahoj vsem ja jsem si koupila tarotove karty Zlaty tarot, jsou nejnadhernejsi ze vsech, ktere jsem doposud videla. pri vykladu si pomaham knihou o Crowleyho tarotu, da mi obcas pekne zabrat nez z obrazce neco pochopim, nekdy je to zrejme hned. ale spise to zobrazuje momentalni stav nez nejakou budouctnost. Zatim je mi zahadou jak z nich vycist budouctnost. Vykladam vetsinou Keltsky kriz. Nekdy si rikam ze bych se chtela u nejake zkusene kartarky zaucit
Ahojky, díky moc za ty odkazy...vše jsem prohlídla, andělé atd mě nechávají chladnou... nejvíc se mi asi líbí ty mistrovské karty. a pak mandaly, ty mě vždy fascinovaly tou nádhernou dokonalostí-ale ty jsou spíš k meditaci a ne k výkladu, ne? docela se mi líbí i crowley a osho, ale nejvíc mistrovské plus mandalové...co teď s tím? )
Pěkný je tento jeho výrok: "Dotýkání se genitálií a hraní si s nimi je přirozený instinkt, je to tak krásné." (http://osho.tady.info/osho/promluvy/sex/sex42.htm
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: so prosinec 20, 2008 1:48 pm Předmět:
Macho napsal:
Krista napsal:
Ahojky, díky moc za ty odkazy...vše jsem prohlídla, andělé atd mě nechávají chladnou... nejvíc se mi asi líbí ty mistrovské karty. a pak mandaly, ty mě vždy fascinovaly tou nádhernou dokonalostí-ale ty jsou spíš k meditaci a ne k výkladu, ne? docela se mi líbí i crowley a osho, ale nejvíc mistrovské plus mandalové...co teď s tím? )
Pěkný je tento jeho výrok: "Dotýkání se genitálií a hraní si s nimi je přirozený instinkt, je to tak krásné." (http://osho.tady.info/osho/promluvy/sex/sex42.htm
Dodržuješ to?
Ty ovšem denodenně,holt krásná přítelkyně,která tě nesnáší...pak nic jiného než přirozené instinktivní hraní nezbývá...
Registrace: 10.8. 2008 Příspěvky: 13584 Bydliště: Doma
Zaslal: so prosinec 20, 2008 1:53 pm Předmět:
Amazonka01 napsal:
Macho napsal:
Krista napsal:
Dodržuješ to?
Ty ovšem denodenně,holt krásná přítelkyně,která tě nesnáší...pak nic jiného než přirozené instinktivní hraní nezbývá...
Ano, co mu zbyva Teda tak jako dnes jsem se vazne uz dlouho nepobavila _________________ Daneček - 26.2.2008, 53 cm a 4765 g.
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21722 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: so prosinec 20, 2008 1:55 pm Předmět:
Macho napsal:
Krista napsal:
Registrace: 26.8. 2009 Příspěvky: 495 Bydliště: Praha
Zaslal: st srpen 26, 2009 12:14 pm Předmět: Karty
Ahoj holky, balíčků karet mám doma víc, ale pro mě je č. 1 Osho Zen Tarot, už jste o něm psaly. Uchvátil mě tak, že jsem ho musela mít, byla jsem na kurzech a přestože občas sáhnu i do jiných karet (většinou sama pro sebe), tak ošovky nosím pořád v kabelce, aby byly po ruce
Obchod v Praze, kde mají velký výběr karet je U Džoudyho, je to na I.P.Pavlova. Dají karty i k prohlédnutí.
A k práci s kartama, někomu stačí se na ně jen podívat a karty k němu mluví, někdo potřebuje "postrčit" kurzem. Ale další práce je stejně na tom člověku, karty jsou jenom "základ" a na to se nabaluje intuice, cítění, vlastní zkušenosti a znalosti, kolik toho člověk sám má zpracováno/prožito atd.... _________________ Anička 26.1.2013
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 6252 Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan
Zaslal: st srpen 26, 2009 12:22 pm Předmět:
Ahoj, tak já teď používám zásadně karty na canastu, měla jsem obrázkové, mám tarotové (ty používám pro rychlovku), ale jinak pro rozsáhlý výklad jen canastu , jo a taky kyvadlo ;)
Ahoj, koukám, že sem moc nepřispíváte...to je škoda! Našla jsem tuto diskusi až dnes:-) TOuto tématikou se také moc ráda zabývám. Zvlášť teď když jsem začala dělat v knize. Starám se tam o ezoteriku a to je teda něco. Dělá mi to docela problém si všechny knížky neodnést domů Ale zase mám možnost objednávat. Objednávám i karty. Domů jsem si koupila Hovory s bohem:-) Jsou moc fajn. Každý den si vytáhnout jednu kartu, která vám dodá energii nějakým pěkným slovem nebo větou:-) NO a teď jsem si půjčila tarotové karty. Jsou teda pěkně drahý, ale jsou nádherný!!!
Tarot jsem ještě nikdy nevykládala, tak jsem na to zvědavá jak mi to půjde...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.