Ahoj mamky, přeju hezkej den. Jaké máte prosím zkušenosti s dětskými chůvičkami? A jak á značka se Vám osvědčila, případně, jak to vypada finančně? Díky moooc.
Registrace: 12.5. 2008 Příspěvky: 35 Bydliště: Most
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:07 pm Předmět:
Ahojky,my dětské chůvičky máme,ale jen máme .V bytě témeř vůbec nepoužíváme.Až budeme v domečku,tak myslím že určitě využiji.Maličká spí s námi(7měs.),tudíž vím o každém vrtnutí .Ale myslím že všeobecně je to dobrá věc.Máme Philipsky, tuším za 2500kč.Mají i levnější,ale nemají takový dosah. _________________ Evelína
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 7922 Bydliště: Bratislava
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:15 pm Předmět:
kupila som si vysielacky s pouzitim nany, a neskor sa daju pouzit ako vysielacky dufam ze si to pochopila. no ale nasa mala ma taky silny hlas ze nebolo za potreby. pouzila som ju raz v hotely. )boli sme na tom istom pochodi na opacnej strane chodby). myslim ze to skor vyuzijeme ked deti budu samostatnejsie (lyzovacky a pod)
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3431 Bydliště: u Opavy
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:24 pm Předmět:
ahoj!
my teda dostali Sencor (tusim nejak kolem 600,-) a vyuzivame je maximalne... hlavne teda doma (bydlime v baracku).. jsem klidnejsi kdyz mam u mimina chuvicku a nemusim se stresovat jestli se treba nevzbudila a nebreci tam.. proste slysim kazde zaknourani...
pri sspanku po O muzu byt klidne na zahrade a mimco chrupka v postylce...
proste u nas jedou de facto furt .. kazdy den od naozeni prvni dcerky ;) _________________ Hope a mrnousiny
My jsme měli půjčené nějaké obyčejné chůvičky Babyphone a měly úžasný dosah a byly dobré. Museli jsme je ale vrátit, tak jsme si zrovna nedávno koupili chůvičky PHILIPS SBC SC368. Koupila jsem je nové na MMB za 700 Kč, jsou výborné. Dosah mají psaný 250 m, což opravdu splňují a nemusí to být ani ve volném prostoru (zkoušeli jsme dosah z prckova pokojíčku až na náves do hospody a fungují ). V bytě je semtam používáme, ale máme je hlavně proto, aby byl prcek pod kontrolou, když jsme na zahrádce. Chůvičky jsou určitě výborná věc a jsem pro jejich pořízení. A výhoda je ta, že vysílač doma zapojíme do zásuvky a přijímač se nabíjí, takže není třeba mít přívod elektřiny, ale baterka toho přijímače vydrží dlouho. Dneska jsme ho například měli puštěný celou noc, protože ho manžel zapomněl večer vypnout, ani nebyl plně nabitý a vydržel. Takže s těmihle konkrétně jsem fakt moc spokojená, jak s kvalitou, tak hlavně s cenou. _________________ Seznam LISTOPAD 2006 : str.5891
Ondřej Daniel se narodil 16.11.2006 v 10:16 hodin, 3340 g, 52 cm Markéta Kateřina se narodila 31.12.2008 v 16:58 hodin, 3300 g, 52 cm
Bydlíme v domečku a každé dítě má svůj pokoj. Na mimčo máme po prvním dítěti Angel care - to je chůvička zároveň s monitorem dechu. Staršímu jsme pak pořídili Sencor za cca 800 (je na el. i na baterky) no a oboje užíváme maximálně a jsme spokojeni. Sencor má sice na noc starší syn, ale přes den si ho beru s sebou ke kočárku - mimčo spí hezky venku a my si s kamarádkama kafíčkujeme
Ahoj, máme doma ETA, pže jsem myslela, že je budu používat jen v bytě. a tady hrozně šumí, jsou prostě na nic. Nakonec ji tady slyším v pohodě, ale když někam jedeme, můžu ty ETA využívat jen díky světelné signalizaci zvuku, zapnuté nahlas být nemůžou, protože prostě šumí. Pláč potom slyšet teda je krásně, ale co to je platné.
Měla jsme půjčené od kamarádky značky Hartig Helling typ 8020 a to je naprosto dokonalý přístroj, fakt vřele doporučuju. Budeme si je na další, pže to už asi bude v domečku, určitě kupovat. Měly jsme je i na dovolený, kde byla s náma kamarádka s Philipsem, nevím typ, ale ten nejdražší, jak ji znám, a nedalo se to srovnat.
Jo, stojí asi 2200. A zrovna teď nejsou k sehnání, všude mi napsali, že budou koncem srpna.
Ahoj naprosto souhlasím s Krti. Jezdíme s holkama přes noc do penzionu a těm co mají tyhle vždycky fungují, kdežto Sencorky (možná je to jiná značka, ale vypadá stejně) jim nefungují vůbec. Máme ji pomalu 3 roky a používáme i doma denně. A cena za kterou Krti nakoupila je poloviční oproti běžné, tak si vem kontakt ;)
My jsme měli půjčené nějaké obyčejné chůvičky Babyphone a měly úžasný dosah a byly dobré. Museli jsme je ale vrátit, tak jsme si zrovna nedávno koupili chůvičky PHILIPS SBC SC368. Koupila jsem je nové na MMB za 700 Kč, jsou výborné. Dosah mají psaný 250 m, což opravdu splňují a nemusí to být ani ve volném prostoru (zkoušeli jsme dosah z prckova pokojíčku až na náves do hospody a fungují ). V bytě je semtam používáme, ale máme je hlavně proto, aby byl prcek pod kontrolou, když jsme na zahrádce. Chůvičky jsou určitě výborná věc a jsem pro jejich pořízení. A výhoda je ta, že vysílač doma zapojíme do zásuvky a přijímač se nabíjí, takže není třeba mít přívod elektřiny, ale baterka toho přijímače vydrží dlouho. Dneska jsme ho například měli puštěný celou noc, protože ho manžel zapomněl večer vypnout, ani nebyl plně nabitý a vydržel. Takže s těmihle konkrétně jsem fakt moc spokojená, jak s kvalitou, tak hlavně s cenou.
Ahoj Krti, diky za odpověĎ. a kdež ejsi koupila tu Philips, prosim? Dikasek _________________ ))
Ahoj, máme Angel Care. Funguje to teoreticky dobře, až výborně, vysílač je za normálních okolností v síti, přijímač mám za pasem u kalhot - takto OK, ale rychle se to vybije, přičemž nabíjí se to ve vypnutém (!) stavu 15 hodin, což je celkem na 2 věci Doporučuji tedy tento hybridní typ, co lze napájet i nabíjecíma baterkama - ty my ale musíme dokoupit. Jo, a noční světýlko na vysílači je supr!
Moje zkušenost s chůvičkama je jen a jen kladná. Dostali jsme je když se Naty narodila. tj. před více než 4 roky. Máme ložnici v patře a velikou zahradu. Takže u nás jsou zapnuté každý den a fakt bezva. Nedám na ně dopustit. je to Philips ale označení nevím a vím, že tenkrát stály 2 tisíce. _________________ Neplač, že to skončilo,
směj se, že se to vůbec stalo ...
My máme kombinaci chůvičky a monitoru dechu od Angel Care (model 2008) a považuji tutu vymoženost za hodně dobře investované peníze. Monitor dechu fungoval bezvadně a několikrát nás včas upozornil a chůvičku používáme stále a je výborná.
Zkušenost s nabíjením mám pozitivní. Přijímač se nabíjí ať je či není v provozu, prostě se jen zastrčí do nabíjecího modulu.
Super věcička, mohu jen doporučit! _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.