Já jsem tam sice nerodila,ale na začátku těhu mě tak děsili,že jsem radši přešla jinam... Neřekli mi ani slovo, jen jsem od všech lékařů pokaždé slyšela,že nebije srdíčko... to bylo vše,ale nikdo mi nevysvětlil jestli je to dobře nebo ne... A dokonce můj dlouholetý lékař řekl, že na mě nemá čas,ať si mě tam vezme lékař,který má zrovna službu... asi tak. Nějak jsem z toho neměla dobrý pocit... Ale určitě se najde někdo, kdo spokojený bude...
Nakonec jsem rodila v Krči a byla jsem spokojená. A to to nebylo nijak lehké. Malý musel ven ve 33tt.
Přeju pohodové těhu a abys dobře vybrala... _________________
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 515 Bydliště: Praha - Žižkov
Zaslal: st prosinec 13, 2006 10:09 pm Předmět:
Taky jsem tam chtěla původně rodit, ale byla to jediná pražská porodnice, před kterou mě moje gynekoložka vysloveně varovala. Ani další zprávy (od kamaráda zdravotníka nebo třeba z internetu) nebyly moc povzbudivé, tak jsem nakonec zvolila Apolináře. _________________
já jsem tam rodila plánovaným CS, ale jen díky tomu, že tam na gynekologii mám známou výbornou dr, tak jsem od třetího měsíce chodila k ní a ona malého i pak odrodila.
Co říct, porodnice to není špatná, ale ani super...záleží hodně na lidech...je to stará nemocnice, takže žádné hogo fogo tam nečekej, mají tam dva nadstandartní pokoje - já na něm byla. Prý teď i nové porodní sály.
Když to shrnu, tak já tam odtud odjížděla spokojená .
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 17566 Bydliště: Praha - Újezd nad Lesy
Zaslal: st prosinec 13, 2006 11:00 pm Předmět:
Taky nemám osobní zkušenost, ale neslyšela jsem na ní nic pozitivního... je prý hodně zastaralá jak přístupem tak vybavením... pro klid duše bych raději šla jinam. _________________
ani já nemám osobní zkušenost, protože když jsem hledala porodnici, tak podle všech referencí sem jí rychle vyškrtla. Rodila jsem na Bulovce a byla jsem moc spokojená, mají tam kladný přístup k přirozeným porodům. _________________ Mašinka
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2770 Bydliště: Praha 11
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 11:03 am Předmět:
Já jsem taky neslyšela žádné kladné reference. Z pražských se počítá snad jako nejmíň oblíbená. Navíc k této porodnici máme speciálně u nás silnou averzi - před 27 lety tam máma rodila ségru, doktorka byla ožralá a tenkrát tam obě málem zůstaly :evil: _________________
Ahoj,
já jsem na Vinohradech rodila a nedám na ní dopustit. Všichni se ke mě chovali moc příjemně a mile, jak sestřičky, tak doktoři. Měla jsem nadstandart, plánovaný CŘ byl úplně v pohodě i se spinální anestezií na požádání - měla jsem rovnou na výběr, mohla jsem si vybrat, jakou chci přípravu a tak. K miminku se chovali pěkně, fakt v pohodě. Já vím, že se o Vinohradech říká hodně špatného, ale minimum se zakládá na pravdě. A když jsem se pak bavila s kamarádkama, co rodily u Apolináře, kde na ně neměli čas nebo v Podolí, kde do poslední chvíle nevěděli, jestli je tam vůbec vezmou, co nejrychleji je vypakovali pryč, takže probléímy s kojením a žloutenkou pak řešili komplikovaně na obvodě, měli strašný problémy se špatně zašitou epiziotomií, tak jsem si říkala, že půjdu na Vinohrady znovu. Dle mého názoru je nejdůležitější domluvit se dobře s gynekologem a co jsem se i bavila s ostatníma maminkama tam, tak si domlouvali i svého gynekologa k porodu a pod. A doktoři jsou tam fakt dobrý - sama mám mezi nimi několik kamarádů.
Ideální porodnice neexistuje a na každé najdeš něco, co ti bude vadit. Přeju dobrý výběr.
Jade+Lucinka 10,5 měs.
Ahoj, čekám mimino a koumám, kam se zaregistrovat, proto obnovuju tuhle diskuzi. Slyšela jsem, že Na Vinohradech proběhla velká rekonstrukce a tak bych chtěla vědět nějaké čerstvější informace, rodila jste tam některá v poslední době? Jak se tváří na porod císařem ve spinálu? Jak vypadají nadstandardy? Jaký je přístup lékařů a sester? A miminko může zůstat u mě? díky inko
Registrace: 2.12. 2010 Příspěvky: 4091 Bydliště: Praha Radotín
Zaslal: ne leden 15, 2012 6:34 pm Předmět:
Ahoj,
osobní zkušenost nemám, ale rodila tam moje dobrá kamarádka.
Měla ale zaplaceného primáře. Porod si naplánovala, že se bude vyvolávat ten a ten den a tu a tu hodinu. Prostě to tak chtěla.
Byla spokojená, nic proti neříkala.
Rodila tam v únoru 2010.
Už je to skoro dva roky, tak si vlastně uvědomuju, že ti to asi nepomůže
Jinak já rodila první v Krči - nic moc porod, šestinedělí super (prosinec 2009) a druhé v Hořovicích - bájo (srpen 2011).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.