Zaslal: po květen 19, 2008 6:56 pm Předmět: Opravdu kvalitní lak na nehty *
Ahoj,chtěla jsem se Vás zeptat jakou používáte značku laků na nehty.Já ať si nalakuji nehty kterýmkoliv lakem tak maximálně do 3 dnů musí dolů,protože se začne odlupovat.
A už jste si všimly ,že na složení bezacetonového odlakovače je stejně psaný aceton?Tak nevím,existuje vůbec odlakovač bez acetonu? _________________
Ahoj,
používám LOreal, jsem spokojená, vydrží mi i pět dní. Jinak si ale myslím, že 3 dny je docela slušné Ty levné jako Miss Sporty mi nevydržely ani celý den.
Ono taky hodně záleží na tom, kdy si nehty lakuješ. Nemělo by se po sprchování /koupeli, protože jsou nabobtnalé a lak pak nedrží. Taky můžu doporučit před lakování nehet odmastit odlakovačem, nechat zaschnout a na to lak.
O tom odlakovači jsem si nevšimla....jdu studovat složení
mám od maybeline foreverstrong - tvrdí, že vydrží 7 dní, což mě tedy ne, ale tak 5 celkem jo. ono záleží, jak moc domácích pracích dělám, tj. jak moc nehty zatěžuju.
Dík za odpověď,já přemýšlela že koupím od Lorealu ,jen jsem chtěla vědět jestli to nebudou vyhozené peníze
Přece jenom stojí kolem 150 kč
Zaslal: po květen 19, 2008 8:28 pm Předmět:
Já si teď sice nehty nelakuju, ale měla jsem taky Loreal a vydržel mi 5 dní. V práci jsem se hrabala v papírech, ostatní laky se tak za 2 dny loupaly. Je fakt, že nehty se nemají lakoval po koupeli a nesmí být mastné. Mně se taky osvědčil podkladový lak nebo nehty vyleštit, na hladkém povrchu mi lak držel líp. Ostatní levnější laky mi taky docela brzo zhoustly. Jednou se mi stalo, že jsem na lahvičku Lorealu zapomněla, našla jsem ho asi po půl roce, a byl pořád tekutý, jako právě koupený. To jsem docela čuměla. Těch peněz na něj určitě nelituj. _________________
Jen k tomu houstnutí laků - někde jsem vyčetla, že se doporučuje dát je do ledničky a nehoustnou. Od té doby je tam dávám a jsou opravdu mnohem lepší - některé tam mám i několik let
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 410 Bydliště: Praha
Zaslal: po květen 19, 2008 9:40 pm Předmět:
Ahoj,
já si nedávno koupila na zkoušku lak od Yves Rocher a jsem mile překvapena. Zkoušela jsem ho 4x a vždycky mi krásně vydržel na nechtech 5 - 6 dní. Ani jsem to nečekala. Je to taková pidi lahvička a tak akorát hustá. Hezky se mi s ním pracovalo. Koupila jsem si pěkný sytý odstín červený a fakt jsem nadšená
Až půjdu kolem, tak si určitě vyberu další odstín!
Ahoj,když jsem si nechávala dělat gelové nehty,tak jsem se ptala paní,jak je možné, že mi na nich vydrží i levný lak strašně dlouho...a dozvěděla jsem se, že to většinou není v laku,ale bohužel v nehtech, vlastní nehty jsou mastné a ikdyž je člověk odmastí,tak na nich lak stejně nikdy moc nevydrží a začne se loupat...asi jsem moc neporadila,jen to co jsem si vyzkoušela na vlastní kůži, že opravdu i levný lak mi na gelovkách vydržel dlouho,na vlastních ani sebedražší..
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 650 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: út květen 20, 2008 7:00 am Předmět:
Ahoj holky,
dělám nehty - gelové a akrylové a jako poslední fázi na lak dávám tekuté sklo. Je to lesk a ochrana a s ním lak vydrží až 3 týdny na nehtech.
Dávám ho i holkám na normální manikůru.
Odlakovat ho pak dá ale fušku.
Soňa
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 7610 Bydliště: Brno
Zaslal: út květen 20, 2008 7:09 am Předmět:
Já mám měkké a pružné nehty, tudíž mi lak vydrží 2 dny, jak se nehet ohne, tak lak praskne a už to jede
Taky myslím, že je to hodně o kvalitě a tvrdosti nehtů...
Na normální nehty mi manikérka dávala taky vrstvu gelu a pod to lak a vytvrdila v uv lampě, ale aspoň u mě platí to stejný-nehet se ohne, gel rupne a je to v háji
Ahoj holky,
dělám nehty - gelové a akrylové a jako poslední fázi na lak dávám tekuté sklo. Je to lesk a ochrana a s ním lak vydrží až 3 týdny na nehtech.
Dávám ho i holkám na normální manikůru.
Odlakovat ho pak dá ale fušku.
Soňa
Jů, tekuté sklo? Kde se to dá sehnat, prosím? _________________ Káča + Móňa 08/07 + Áňa 02/09
Důležité je také to,jak lakuješ.Musíš dát kvalitní pdokladový lak,pak dvě vrstvy barevného laku a na něj top lak,který barevný lak chrání.Dobré laky jsou od Four Seasons-mají i jiné vychytávkyjako lejíčky na kutikulu,regenretátor nehtů,vytvrzovač laků atd.Pak jsou ty dražší,ale to asi nemá cenu.Jako třeba OPI,Jessica, ORLY.
Co se týče houstnutí laků,tak je dobrý ředič laků-stojí pár korun a lak krásně obnoví. _________________
Seznámek červen 2011 str. 33
3 měsíce - 6940g a 64,5cm
4 měsíce - 7880g a 67cm
5 měsíců - 8940g a cca 70cm
6 měsíců - 9670g a 72,5cm
7 měsíců - 10370g a 74cm
8 měsíců - 11450g a 76cm
12 měsíců - 11780 a 80 cm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.