Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Potřebuji poradit
· 2 kdo to seděl u soudu??
· 3 Obaly na sešity
· 4 Kynutý koláč - efektní motání
· 5 Prirodni pripravky v domacnosti
· 6 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 7 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 8 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 9 genitální opar - přenos
· 10 Zánět močových cest c/a svědění.

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Genealogie - rodopis
·  2 Kynutý koláč - efektní motání
·  3 Potřebuji poradit
·  4 Genealogie - rodopis
·  5 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  6 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  7 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  8 BŘEZEN 2013
·  9 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  10 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Feng suej
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - s bydlením
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cokoladka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:14 pm    Předmět: Feng suej Citovat

ahojky zaujalo mě feng suej, ale časově to nestihnu nastudovat a navíc nemám dostatek dostupných informací a potřebuji teĎ nutně a rychle doladit vyřešení nábytků a barev v místnosti + plotu, fasády a zahrady.
Nemáte někdo tip na dobrého architekta feng suej, ale za rozumné peníze?

Klidně mi písněte i vaše zkušenosti!

Moc děkuji Hana

ps.: nemůžu si pomoct,ale z návrhů feng suej cítím tu sílu a pozitivno, že bych to ráda měla i přímo doma:-))
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mega
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:27 pm    Předmět: Citovat

Projekt feng-suej stojí vždycky ranec. Známí kupovali rozestavěný barák u Bratislavy a ta paní jim k tomu chtěla dát zadarmo projekt feng suej, prý za to zaplatila 400 000 Sk.
Cokoladka
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:46 pm    Předmět: Citovat

No třeba bude mít někdo dobrý tip..................dům už máme postavený, takže taková vysoká částka by to fakt být neměla...............to bych za to ani nedala:-(

prosím nevíte někdo o někom potřebuji tak nějak naťuknout, abychom neudělali zásadní kopance:-)

díky Vychechtaný
Spelinka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 1:53 pm    Předmět: Citovat

Feng suej (feng shui) - to je moje! Neodvažovala bych se teda někomu radit, ale sama na našem bydlení se pokouším experimentovat ;).

Pošlu ti aspoň pár linků, kam chodím pro rozumy (z toho první dva myslím poskytují i individuální poradenství):

http://www.feng-suej.com/p/1/index.php
http://www.vasedeti.cz/poradny.php?poradna=4
http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=35&t=2073443&sid=eb363a405630ce2d09c1765e42972f9a
Mafaf
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 11.12. 2007

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:00 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,
feng šuej to je moje Vychechtaný . Moc se mi to líbí. Mám nějaké info staženo v souborech na PC. Takže pokud má kdokoliv zájem, pošlete mi na SZ e-mail a já vám to přepošlu.

V případě zájmu to přepíšu i sem ;)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Cokoladka
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:36 pm    Předmět: Citovat

Spelinko a mafaf(máš SZ) moc děkuji:-))

taky se mi feng suej moc líbí a snad se zadaří v tomto duchu zařídit dům a zahradu:-)
Tina1
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 5.7. 2007

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:49 pm    Předmět: Citovat

My máme dům stavěný podle feng suej,ale neumím sem vložit foto.Intarier-vysoké stropy dřevěné atp-koupili jsme ho úplně nový od majitelů co se rozváděli.Pravda je,že je nám tu krásně a jakoby se tu dobře dýchá atd ani nechci psát,abych nezakřikla Vychechtaný
Howgh
Howgh

Registrace: 23.9. 2006
Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 3:53 pm    Předmět: Citovat

taky mám feng suej ráda, prozatím mám doma tři čínské mince na klice pro šťastný domov a dostatek financí Vychechtaný , do měsíce plánujeme stěhování do domečku, ráda bych taky vymalovala atd podle feng suej, osobně se ale budu řídit knihou, kterou máme.

Jinak vím, že firma hlc také navrhuje podle feng suej , tady je odkaz:
http://www.hlc.cz/index.php?los=feng_shui
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Cokoladka
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:00 pm    Předmět: Citovat

Tina1- poslala jsem ti soukr. zprávu a předem děkuji:-)

Xaxkx-teda snad si pamatuji tvůj nick správně, kdyžtak se omlouvámVeselý prosím tě podle jaké knížky se budeš řídit ohledně barev vymalování?

Jejej já myslela, že se to tu nějak neujme a ejhle:-))

Jsem moc ráda a pište dál Vaše postřehy a třeba i info ohledně dobré literatury feng suei.

Díky Huráááá
Xaxkx
Howgh
Howgh

Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:09 pm    Předmět: Citovat

Cokoladka napsal:

Xaxkx-teda snad si pamatuji tvůj nick správně, kdyžtak se omlouvámVeselý prosím tě podle jaké knížky se budeš řídit ohledně barev vymalování?

Jsem moc ráda a pište dál Vaše postřehy a třeba i info ohledně dobré literatury feng suei.

Díky Huráááá

[b]čokoládko
[/b]- já bych ti ráda napsala, jak se přesně jmenuje, ale m ám jí na chalupě, vím, že je červená (těch je asi víc Kulivočko ) a není jen o bydlení, ale i o partnerství, jak má vypadat kancelář, oblečení, květiny (to souvisí i s bydlením), právě o těch mincích pro štěstí... já si jí chci z chalupy přivézt, tento víkend
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Sylvah
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:15 pm    Předmět: Citovat

Xaxkx napsal:
Cokoladka napsal:

Díky Huráááá

[b]čokoládko
[/b]- já bych ti ráda napsala, jak se přesně jmenuje, ale m ám jí na chalupě, vím, že je červená (těch je asi víc Kulivočko ) a není jen o bydlení, ale i o partnerství, jak má vypadat kancelář, oblečení, květiny (to souvisí i s bydlením), právě o těch mincích pro štěstí... já si jí chci z chalupy přivézt, tento víkend

Myslíš Feng suei v partnerství a lásce? Veselý
Xaxkx
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:15 pm    Předmět: Citovat

Jo, ještě jsem chtěla připsat, že mám právě takovou knihu, která obsahuje vše - třeba i návod na úspěch v kariéře Vychechtaný (a možná, že to i funguje ;) ), právě mě to zajímá komplexně, takže nevím, jestli by taková kniha byla pro tebe, pokud ano, musím si poznamenat do dutý hlavy: přivézt jí z chalupy, abych ti mohla říct přesný název Vychechtaný
Xaxkx
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:16 pm    Předmět: Citovat

Sylvah napsal:
Xaxkx napsal:
Cokoladka napsal:

Díky Huráááá

[b]čokoládko

Myslíš Feng suei v partnerství a lásce? Veselý

Ne, ne, já právě nevím, jestli to není jen feng shuej, ale myslím, že k tomu není dodatek ke konkrétním účelům. Feng shuej v partnerství mám v rukou já Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný
Nenicka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.10. 2006

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:19 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky,
ráda bych nějakou inspiračku do bytu ... už nám tedy zbývá obývák, ložnice a chodba.... a bude hotovo Veselý) haha... Veselý) feng šuei mě moc zajímá snad budu mít dost síly na to, ještě něco spáchat - jsem 39tt Veselý)

díky moc
pa Nenicka

Xaxkx
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:38 pm    Předmět: Citovat

Holky, koukám na net, ale nikde to tam nevidím, uvědomila jsem si, že na chalupu nejedeme, protože má mladej tance, tak jsem pověřila mámu, ať mi jí přiveze, tak snad budu v neděli moudřejší Vychechtaný
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - s bydlením Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další
Přejít na stránku
Strana 1 z 12
Přidat do záložek

Přejít na: