Zaslal: út březen 04, 2008 1:14 pm Předmět: Feng suej
ahojky zaujalo mě feng suej, ale časově to nestihnu nastudovat a navíc nemám dostatek dostupných informací a potřebuji teĎ nutně a rychle doladit vyřešení nábytků a barev v místnosti + plotu, fasády a zahrady.
Nemáte někdo tip na dobrého architekta feng suej, ale za rozumné peníze?
Klidně mi písněte i vaše zkušenosti!
Moc děkuji Hana
ps.: nemůžu si pomoct,ale z návrhů feng suej cítím tu sílu a pozitivno, že bych to ráda měla i přímo doma:-))
Projekt feng-suej stojí vždycky ranec. Známí kupovali rozestavěný barák u Bratislavy a ta paní jim k tomu chtěla dát zadarmo projekt feng suej, prý za to zaplatila 400 000 Sk.
No třeba bude mít někdo dobrý tip..................dům už máme postavený, takže taková vysoká částka by to fakt být neměla...............to bych za to ani nedala:-(
prosím nevíte někdo o někom potřebuji tak nějak naťuknout, abychom neudělali zásadní kopance:-)
Registrace: 11.12. 2007 Příspěvky: 3999 Bydliště: prostě doma
Zaslal: út březen 04, 2008 2:00 pm Předmět:
Ahojky,
feng šuej to je moje . Moc se mi to líbí. Mám nějaké info staženo v souborech na PC. Takže pokud má kdokoliv zájem, pošlete mi na SZ e-mail a já vám to přepošlu.
Registrace: 5.7. 2007 Příspěvky: 412 Bydliště: kousilínek od hranice Prahy:-)
Zaslal: út březen 04, 2008 2:49 pm Předmět:
My máme dům stavěný podle feng suej,ale neumím sem vložit foto.Intarier-vysoké stropy dřevěné atp-koupili jsme ho úplně nový od majitelů co se rozváděli.Pravda je,že je nám tu krásně a jakoby se tu dobře dýchá atd ani nechci psát,abych nezakřikla _________________
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 6252 Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan
Zaslal: út březen 04, 2008 3:53 pm Předmět:
taky mám feng suej ráda, prozatím mám doma tři čínské mince na klice pro šťastný domov a dostatek financí , do měsíce plánujeme stěhování do domečku, ráda bych taky vymalovala atd podle feng suej, osobně se ale budu řídit knihou, kterou máme.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 6252 Bydliště: vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan
Zaslal: út březen 04, 2008 4:09 pm Předmět:
Cokoladka napsal:
Tina1- poslala jsem ti soukr. zprávu a předem děkuji:-)
Xaxkx-teda snad si pamatuji tvůj nick správně, kdyžtak se omlouvám prosím tě podle jaké knížky se budeš řídit ohledně barev vymalování?
Jejej já myslela, že se to tu nějak neujme a ejhle:-))
Jsem moc ráda a pište dál Vaše postřehy a třeba i info ohledně dobré literatury feng suei.
Díky
[b]čokoládko[/b]- já bych ti ráda napsala, jak se přesně jmenuje, ale m ám jí na chalupě, vím, že je červená (těch je asi víc ) a není jen o bydlení, ale i o partnerství, jak má vypadat kancelář, oblečení, květiny (to souvisí i s bydlením), právě o těch mincích pro štěstí... já si jí chci z chalupy přivézt, tento víkend
Xaxkx-teda snad si pamatuji tvůj nick správně, kdyžtak se omlouvám prosím tě podle jaké knížky se budeš řídit ohledně barev vymalování?
Jsem moc ráda a pište dál Vaše postřehy a třeba i info ohledně dobré literatury feng suei.
Díky
[b]čokoládko[/b]- já bych ti ráda napsala, jak se přesně jmenuje, ale m ám jí na chalupě, vím, že je červená (těch je asi víc ) a není jen o bydlení, ale i o partnerství, jak má vypadat kancelář, oblečení, květiny (to souvisí i s bydlením), právě o těch mincích pro štěstí... já si jí chci z chalupy přivézt, tento víkend
Zaslal: út březen 04, 2008 4:15 pm Předmět:
Jo, ještě jsem chtěla připsat, že mám právě takovou knihu, která obsahuje vše - třeba i návod na úspěch v kariéře (a možná, že to i funguje ;) ), právě mě to zajímá komplexně, takže nevím, jestli by taková kniha byla pro tebe, pokud ano, musím si poznamenat do dutý hlavy: přivézt jí z chalupy, abych ti mohla říct přesný název
Zaslal: út březen 04, 2008 4:16 pm Předmět:
Sylvah napsal:
Xaxkx napsal:
Cokoladka napsal:
Díky
Myslíš Feng suei v partnerství a lásce?
Ne, ne, já právě nevím, jestli to není jen feng shuej, ale myslím, že k tomu není dodatek ke konkrétním účelům. Feng shuej v partnerství mám v rukou já
Registrace: 7.10. 2006 Příspěvky: 1461 Bydliště: za hory za doly...
Zaslal: út březen 04, 2008 4:19 pm Předmět:
ahoj holky,
ráda bych nějakou inspiračku do bytu ... už nám tedy zbývá obývák, ložnice a chodba.... a bude hotovo ) haha... ) feng šuei mě moc zajímá snad budu mít dost síly na to, ještě něco spáchat - jsem 39tt )
Zaslal: út březen 04, 2008 4:38 pm Předmět:
Holky, koukám na net, ale nikde to tam nevidím, uvědomila jsem si, že na chalupu nejedeme, protože má mladej tance, tak jsem pověřila mámu, ať mi jí přiveze, tak snad budu v neděli moudřejší
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.