Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Šikana ve škole pro postižené
· 2 Potřebuji poradit
· 3 kdo to seděl u soudu??
· 4 Obaly na sešity
· 5 Kynutý koláč - efektní motání
· 6 Prirodni pripravky v domacnosti
· 7 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 8 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 9 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 10 genitální opar - přenos

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Ame radí - pátrá - informuje
·  2 Šikana ve škole pro postižené
·  3 Domácí Lučina :-)
·  4 Šikana ve škole pro postižené
·  5 Šikana ve škole pro postižené
·  6 Alternativní léčba - homeopatie, Bachovy esence, bylinky...
·  7 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  8 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
·  9 Šikana ve škole pro postižené
·  10 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Jakou tříkolku ...?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Máme batole
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ibu
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 7:59 pm    Předmět: Jakou tříkolku ...? Citovat

Potřebuji poradit, dceři budou v květnu dva roky a chci jí koupit tříkolku, jen nevím zda s šlapačkami na předním kole, myslím si, že to dvouleté dítě neušlápne. A výběr tříkolek se šlapačkami dole je hodně malý. Našla jsem i tuto, ale nelíbí se mi váha tříkolky 12 kg

Díky za vaše rady a zkušenosti

http://www.ibuska.blogspot.com/
http://ivavesela.blogspot.com/
www.ivavesela.cz
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Dacanka
Moderátor kočárkárny
Moderátor kočárkárny

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 8:06 pm    Předmět: Citovat

Ibu sem jsi se dívala tříkolky se řeší stále Grrrrr Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dadla
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 8:06 pm    Předmět: Citovat

My máme tuhle:
http://www.mihaj.net/trikolka-paja-nosnost-20kg-eanK4021-skup50.php

Donesl nám ji loni Ježíšek a Vojta se na ní naučil ani ne za týden. Před tím zkoušel tříkolku se šlapátkama na předním kolečku, ale to mu nešlo ani náhodou...

http://www.fler.cz/dadla
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gandelion
Howgh
Howgh

Registrace: 31.10. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

My máme tu, co Dadla a super! Kuba se na ní naučil docela rychle a strašně rád na ní jezdil ;) Teď už je velkej a má kolo, takže tříkolka čeká, jen co do ní doroste brácha Vychechtaný

Háčkované dečky na Fler.cz
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Felinka
Howgh
Howgh

Registrace: 14.9. 2007

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:24 pm    Předmět: Citovat

Ibu - my budeme k narozeninám kupovat kolo. Zjistila jsem, že ho ušlápne mnohem líp než tříkolku (máme se šlapadly na předním kole a vodící tyčí) Připadá mi, jestli pro dvouleté dítě není už tříkolka zbytečná. Že to kolo by ji ještě aspoň další sezónu vydrželo. Už jsme ho vyzkoušeli (u kamarádky) Terezka z něj byla nadšená, ujela naporpvé asi 200m na jeden zátah. Takže u nás je jasno ;)
Petraj
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 9:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
taky jsme koupili holce k 2. narozeninám kolo. O tříkolce jsme uvažovali, ale kolo bude mít přece jenom na dýl. Šlapat se naučila za pár týdnů a teď jezdí už i venku.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 10:01 pm    Předmět: Citovat

My jsem dostali tříkoldu se šlapkama na předním a byl to des a hrůza, takže se přiklanim k té co ma Dadla, opravdu se na ní deti lepe naučí, lehce se šlape atd.
Anebo kolečko.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Pezy
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 7:19 am    Předmět: Citovat

My máme tuhle tříkolku http://www.potrebyprodeti.cz/index.php?pid=271 akorát v modré, sloužila pěkně pro Davču a slouží už i pro Nikču (jezdí na ní doma) v parku ji určitě krásně užijeme a nebudu muset za ní běhat, jak kdyby jezdila na kole s přídavnýma kolečkama, ale Nikča je prcek, třeba nějaké větší dítko užije kolo líp.

photo-project-52
Gabka77
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 23.10. 2006

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 9:20 am    Předmět: Citovat

My máme trojkolku Pája, vybírali jsme hlavně proto, že má šlapky uprostřed ne na předním kolečku. A taky nastavitelné sedátko i řidítka. Není špatná, ale zdá se mi dost nestabilní. Máme už sice sedátko i řidítka nejvýš, Matýsek je dost velký, tak je to možná trochu i tím, ale i tak. Ty zadní kolečka jsou dost málo od sebe. Možná ta Smile bude ve stabilitě lepší. Když tak můžu poměřit, kolik to má. Jinak ale na ní jezdí jak drak, občas se vymele, ale už se docela naučil to ovládat,dokonce když hrozí pád , tak umí seskočit, je to šikula. Naučil se jezdit ale až ve dvou letech a třičtvrtě, předtím pořád preferoval motorku a tak jsme ji nakonec schovali a na trojkolce se pak naučil rychle. Takže jezdíme teď celou zimu, když je přijatelně a asi v létě koupíme taky kolo. Přece jenoom už je na to dost velký. Já myslím, že na naučení je to dobré. A je fakt ,že na tom nejede tak rychle jako na kole, takže za ním nemusím tak letět Veselý. Dotazy k trojkolce Pája ráda zodpovím Veselý.

Gabka

Diblik
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 11.7. 2007

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2008 11:58 am    Předmět: Citovat

Tak nam treba Paja vubec nesedela a plastove trikolky se slapanim na prednim kole jsem odmitala, deti je maji problem uslapnou! My jsme koupii nakonec Smile - kovova s retezem a jsme max spokojeni!!!!!!Mala na ni jezdila od necelych 2roku. KOukni sem http://www.detskydum.cz/detail/trikolka-smile-290601/.

Andýsek
Pískle

Registrace: 11.10. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 2:13 pm    Předmět: Citovat

My Filípkovi koupili rovnou kolo, je to stejné jako na trojkolce, ne-li jednodušší, protože není tak velký odpor a hlavně má nožky přirozeněji než na trojkolce, tam má kolena pokrčená víc, což nesvědčí kloubům. Filip začal jezdit když mu byli 2 roky a měsíc a do týdne jezdil sám, neujede sice daleko, ještě nemá tak silné nožky, ale techniku zvládl velmi rychlo. A trojkolka se šlapátky na předním kole - NEBRAT děti to neutáhnou, navíc nepřiměřeně zatěžují břišní sval.
Prdelka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 9.1. 2008

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 9:13 pm    Předmět: Tříkolka Citovat

Ahoj, já bych taky chtěla koupit malé tříkolku úplně klasickou,ale když vidím ty ceny tak mě to hodně odrazuje. Nevíte někdo o něčem?

http://kanatko.rajce.net.
Jmakovka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 18.3. 2009

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 3:56 pm    Předmět: Tříkolka s převodem - řetězem Citovat

Jakou tříkolku s převodem - poraďte zkušenosti.

Tříkolky se šlapáním na předním kolečku jsou na trhu v převaze a přijdou mi pouze jako zajímavější dětský kočárek. Dítě je podle mě nemůže samo "ušlapat".

Našla jsem na trhu pouze pár výrobků s řetězem - převodem a klasickým šlapáním:

tříkolka Lak Magic - novinka od polského výrobce
tříkolka Baby Bike II (first bike) - SMOBY
Tříkolka Zooky Classic - SMOBY
Tříkolka Berta - Jaku
tříkolka Smile Plus
Tříkolka Pája - Merkur

Již dříve jsme koupili tříkolku Pája pro starší dceru, protože nám podle oka přišla dobrá a celkem nízká i pro dítě mladší 3 let. Bohužel, ale tříkolku dlouhou dobu nemohla skoro "ušlapat" - i nyní žádná sláva (4 roky) - navíc už bude přecházet na kolo. Rádi bychom koupili pro druhou dceru tříkolku lepší, na které bude moci opravdu sama jezdit už od cca 1,5-2let tak do 4let, ale nevíme jakou.
(některé tříkolky jsou až od 3 let, což mi pro normální zdravé dítě přijde pozdě).

Líbí se mi ty Smoby a ta polská od cca 1,5 roku, ale zdají se mi dost těžké. Máte někdo prosím zkušenosti s nimi a 1,5 letými dětmi - jak to sami zvládají?
Ivana715
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 22.1. 2010

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 6:27 pm    Předmět: Citovat

Tak podľa mňa, šlapky na prednom kolese sú nanič, my práve predávame túto... http://www.modrykonik.sk/bazar/detske-sportove-potreby/cp0g/predam-kovovu-trojkolku/ , jazdil na nej Kubko, jazdila aj Julinka, trojkolka je stále v 100% stave, pretože je kovová,ako keď sme boli malí, nemá nafukovacie kolieska, takže žiaden problém s defektami a dá sa výškovo nastavovať, čo je veľmi dobré, tým pádom dlho vydrží...
Je fakt, že Julinka na nej moc nechcela, pretože ju nebavilo to šlapanie, takže som jej teraz k 3rokom kúpila first bike... je to ale iba z pohodlnosti...
Iva
Bulibanka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.12. 2009

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

Máme tu Lak Magic, zase taková novinka to nebude - máme ji rok a půl... Malej ji teda dostal po 2.roce a pohoda - hned ušlapal, je super! Jezdí i dozadu (není to furtšlapka), vodící tyč taky dobrá. Těžší je, ale snad ničemu to nevadilo. Jsme s ní fakt spokojení a už trůní ve sklepě pro mladší ségru ;)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Máme batole Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: