Ahoj, jak jsem psala v jiném příspěvku, došla jsem k závěru, že po 7 letech vysadím HAK (původně nasazená na nepravidelný cyklus (ten je nepravidelný i přes HAK), časem se přidala snížená fce štítnice, zvýšený prolaktin a testosteron) Proto se snažim zjistit co nejvíce info a narazila jsem na to, že hodně žen si stěžuje, že po vysazení HAK MS nenastoupí a chodí na vyvolávací injekce - většinou Agolutin (zase hormony). Myslím, že to situaci neřeší, proto se ptám, je něco přírodního, co by pomohlo nástupu MS a srobnání cyklu? Třeba předbíhám a MS nastoupí, ale kdyby ne, tak bych chtěla mít co nejvíce info. Jak na vás injekce působili? Jaký na ně máte názor? Jak dlouho vyčkávat na příchod MS?Co byste mi radili?
Registrace: 27.2. 2008 Příspěvky: 63 Bydliště: jižní Morava
Zaslal: čt únor 28, 2008 5:27 pm Předmět:
Presne tak, to stejne jsem resila par mesicu zpatky. HA jsem brala 8 let. Nastesti prvni MS se dostavila po 28 dnech, dalsi 39, pak zase 28. O pravidelnosti se sice mluvit neda, ale zadne vyvolavaci injekce se nekonaly. Stejne jsem byla rozhodnuta, ze bych do toho nesla, myslim si, ze telo potrebuje cas, aby zase nabehlo na svuj rytmus. A resit hormonalni nerovnovahu hormonama mi prijde jako nesmysl.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3784 Bydliště: Ocelové srdce republiky - 400m od Odry, 300 od dálnice, 200 od nádraží a 100 od fabriky
Zaslal: čt únor 28, 2008 8:20 pm Předmět:
Nahodit solidní fungování tvých vlastních hormonů může hlavně v případě zvýšeného testosteronu Sarapis - ale uvidíš jak bude, až vysadíš HA a necháš proběhnout pár cyklů. Třeba naskočí MS sama.
Tak jsem tu zas, ze stejným dotazem jako na začátku..MS má už 4dny zpoždění a řeším jak postupovat dál?Jak na vás Agolutin působil? Není lepší alternativa?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.