Registrace: 7.10. 2006 Příspěvky: 1459 Bydliště: za hory za doly...
Zaslal: út květen 29, 2007 11:30 pm Předmět: dovča 4 DNY V LIBERCI - LEVNĚJŠÍ UBYTOVÁNÍ poraďte
Ahoj holčiny,
koukala jsem různě na ubytování v Liberci, ale nic mě zatím moc neoslovilo. Můžete mi něco doporučit, kam můžeme s dvou a půl letou holčičkou, abychom si to všichni tři užili? Asi nemusím podotýkat, že pokoj za 1500/noc pro nás nepřipadá v úvahu ).
Nebo pokud víte o nějakém příjemném ubytování soukromém, privátu, sem s tím!
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 897 Bydliště: Pod velikým kopcem
Zaslal: st květen 30, 2007 12:00 am Předmět:
Ahojda Nenicko,
s muzem jsme byli na dovci v Liberci vloni i se dvema pejskama (zrovna tam jsme objevila na testu dve // - tezka nostalgie ) a bydleli jsme v penzionu Bily Mlyn u prehrady. Moc prijemni majitele, pekny prosteredi, slusna restauracka s trosku "drazsim", ale vynikajicim jidlem... Proste muzu s klidnym svedomim doporucit.
Info o tomhle jsme nasli na jejich webovkach, adresu si presne nepamatuju, ale da se vygooglit ;) _________________ Alžbětka 19.3.2007, 23.15h; 3000g a 49cm
Ahoj,
my jsme byli v Liberci asi před 5 lety a bydleli jsme v penzionu U MUZEA. Stálo to 250 nebo 300 za osobu a noc, na pokoji byla sprcha a záchod, a pak společná kuchyňka. Možnost parkování ve dvoře. A do centra buď pár stanic tramvají nebo cca 10 minut pěšky. Nám se tam moc líbilo ;)
Bohužel nemám žádný kontakt nic, takže bys musela pohledat sama. _________________ Háčkované dečky na Fler.cz
my jsme v Liberci bydleli v penzionu Smitka. Bylo to před 4 lety a za dvoulůžkový pokoj a noc jsme dali 500 Kč. Tenkrát jsme ještě neměli děti, takže jsme nevyzkoušeli zahradu, ale vím, že tam byli nějaké průlezky, bazén. Prostě pěkná, udržovaná zahrada.
http://www.liberec-info.cz/firma/smitka/
Tak zkusím oživit...
Ten můj jede v červnu do Mimoně na Sonisphere festival. Já budu někde v šestém měsíci, takže Metalicu si nedám , ale říkala jsem si, že bychom tatínka vyhodili v Mimoni a já s malým bychom vyrazili do Liberce, kde by se k nám táta po fesťáku přidal. Udělali bychom si z toho rodinou minidovolenou. Počítám tak max. týden. Kdybyste věděly o nějakém ubytování v blízkosti Liberce (pojedeme autem, ale ráda bych Zoo, botanickou, aquapark..., tak aby to nebylo zas moc daleko). Buď penzionek, nebo nějaký kempík s chatičkama... za rozumné kačky...
Za jakoukoliv zkušenost a radu budu vděčná
Registrace: 26.9. 2006 Příspěvky: 8246 Bydliště: za kopcem
Zaslal: pá březen 05, 2010 10:32 am Předmět:
zkušenost bohužel, ale kemp máme od nás z bytu asi 500 metrů, je tam i koupání v létě a je fajnovej bych řekla, na to že je fakt ve městě.... v křižanech je krásně, tam se budem stěhovat a přímo toho flamendra hodně lidi chválej, vim že tam jezděj i nějaký známý našich známých až z mostu ;) no a ten třetí penzion je taky v křižanech, to je zase rodičů mojí kadeřnice ... ale zkušenost fakt nemám
ještě zkus se podívat na kemp v jablonným v podještědí, tam je taky koupání, chatky a do mimoně byste to měli cobydup ;)
Registrace: 8.2. 2010 Příspěvky: 64 Bydliště: Praha
Zaslal: pá březen 05, 2010 12:20 pm Předmět:
My byli ve výše zmiňovaném penzionku U muzea, skromější ubytování za super cenu, parkování ve dvoře a hlavně všude kousek, do centra, do zoo, do botanický apod. Byli jsme naprosto spokojení.
Jitka
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5034 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: st srpen 24, 2011 6:35 pm Předmět:
Martas napsal:
Ahoj,
my jsme v Liberci bydleli v penzionu Smitka. Bylo to před 4 lety a za dvoulůžkový pokoj a noc jsme dali 500 Kč. Tenkrát jsme ještě neměli děti, takže jsme nevyzkoušeli zahradu, ale vím, že tam byli nějaké průlezky, bazén. Prostě pěkná, udržovaná zahrada.
http://www.liberec-info.cz/firma/smitka/
Martina
Taky ho doporučuju kde můžu
Strašně hodní a vstřícní majitelé, penzionek v klidné části, přístupná zahrada a dokonce nám nabízeli grilování. Po předešlé hrozivé skušenosti ze Slovenska byl tento penzionek něco jako malý zázrak ;) _________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.