Promiň mi OT, ježíš, to je na děti ? My tohle měli asi 7 let zavěšené na balkoně a já se v tom houpala a četla , na dítě jsem to vůbec nevyužila , tak to se jdu někam zastydět, vážně jsem netušila, že to není jen houpačka . Měli jsme takové hrubé režné plátno, vypadalo to moc hezky, akorát ve větru to blbě ťukalo o palubky na baráku, tak jsem to zamotávala na ten klacek.
No to nic, je mi po 40 a minulý týden jsem zjistila, že téměř všichni známí zalévají müsli a cornflakes TEPLÝM mlékem, já celý život jen studeným (jsem nevěděla, no ).
Ahoj,
-kde máte zavěšeno? Mezi futra tu není možnost, v místě kde jsme nejvíc času je leda průchod bez dveří (klasicky začištěný). Nebo zavěsit na stěnu - jak? Na co? Viděla jsem zavěšeno na takové velké "Lko"
Máme lano natažené ode zdi ke zdi a na něm zavěšenou hacku; máme špatný strop, do něj to navrtat nešlo. Šikovný pro nás je, že se dá po laně posunovat.
- máte pod hackou vždycky něco "jistícího"? Např. postýlku?
Máme ji nad naší postelí.
- je v ní nějaká matrace, nebo se mimčo jen podkládá třeba dekou?
Máme hacku od Pechů, je v ní tenká matrace vycpaná ovčí vlnou. V zimě jsem tam ještě chvíli strkala ovčí rouno, co mám do kočárku a autosedačky.
- co odpovídáte na takové ty dotazy že to není zdravé, že neleží na rovném kvůli zádům, apod.?
Nikdo se mě na to neptá .
- jak často a jak dlouho v ní může mimčo být?
Nevím, naše v tom spí přes den, dřív občas zkraje nočního spánku, než se vzbudila na první kojení.
- do jakého věku dítěte se cca používá?
Malá v tom spí pořád (14 měsíců), ale je drobek a nemá zatím tendence z toho vyskakovat.
- jak se s ní manipuluje? Nemusíte dítě v ní moc "lovit"?
Zezačátku mi to přišlo trošku kostrbatý, ale stačilo trocha cviku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.