Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Perníková chaloupka
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Kynutý koláč - efektní motání
· 2 Prirodni pripravky v domacnosti
· 3 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 4 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 5 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 6 genitální opar - přenos
· 7 Zánět močových cest c/a svědění.
· 8 Diskusní večer: "Nerušit! Rodím" - Zúčastnil se ně
· 9 Co všechno "při dětech" zvládáte?
· 10 ZŠ Rašínova Brno - integrace dítěte s PAS

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  2 Kynutý koláč - efektní motání
·  3 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  4 Prsa paní Žolíkové
·  5 Prirodni pripravky v domacnosti
·  6 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
·  7 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
·  8 Očkování novorozence
·  9 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  10 Nechápu...
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Srpen 2012
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 102, 103, 104  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2012
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Datlik
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 20.5. 2011

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:01 pm    Předmět: Citovat

Koc, pokud by to i u vás bylo v tempu zdejších "srpnových" porodů, tak se dítě může tvářit, že nic ještě v neděli večer (nebo ne, ještě v pondělí odpoledne) ... a pořád ještě můžeš pondělní termín stihnout.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Bebet
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 11:32 pm    Předmět: Citovat

Clar, velká gratulace! Já si říkala, kam jsi zmizela! Tak ať se to brzo doma utřepe a najedete na nějaký rozumný režim! A holčičce ať se na světě líbí!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Claricia
Tornado Emergency

Registrace: 15.11. 2009

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:33 am    Předmět: Citovat

Bebet a všichni ostatní, moc děkuju za gratulace. Koc neboj, i na tebe brzy dojde.

Uffff, od včerejška mě strašně bolí břicho, fakt je jak pátrací balón. Už aby se s tím střeva vypořádala.

Malá by měla být až do pondělka nahoře na jip, v pondělí bych ji už měla dostat k sobě, tak bych už měla být trochu pohyblivá. no, uvidíme...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Josefka
Howgh
Howgh

Registrace: 29.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 7:50 am    Předmět: Citovat

Czpetro, mě tedy nikdy jakési CS zjišťováno nebylo, tak nevím. A jelikož jsem neměla žádné jiné problémy než nevolnost, jezdila jsem po výletech (na svatbu bratránkovi 250 km) do posledního dne. Prvně jsem měla termín ve čtvrtek a ten víkend předtím jsem ještě byli u našich (260 km tam a 260 zpět), chodila jsem i trochu po lese a šla na mši svatou přez celou vesnici. Tašku do porodnice jsem měla v kufru auta, věděla jsem, že odevšad by to bylo zpět do Plzeňské porodnice do 3 hodin. Teď je to podobný - minulý týden ještě v trapu ale tento si už nechám na nějakou tu domácí práci (termín mám v pátek).
Vysvětlil ti doktor, proč nedoporučuje? Chystala si nějakou aktívní sportovní činnost? Mám doktora, který by mi v tomto jistě řekl, že to musím podle sebe, jak se cítím a že třeba nedoporučuje žádný pobyt na samotě nebo jiné riziko ale jinak proč ne.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Czpetra
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 4.3. 2009

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 9:12 am    Předmět: Citovat

Josefko: ten můj asi straší. Vždycky je hodně opatrný. Cítím se dobře a jedeme k příbuzným, tak tam bude pohodička, to vím. Balzám na duší. muž taky neumí rozhodnout, tak jsem zvědavá, kdo rozhodne a jak to dopadne.
Datlik
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 20.5. 2011

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:10 am    Předmět: Citovat

Clar - ať je lépe a malá ať je taky v pohodě.

Czpetra napsal:
Josefko: ten můj asi straší. Vždycky je hodně opatrný. Cítím se dobře a jedeme k příbuzným, tak tam bude pohodička, to vím. Balzám na duší. muž taky neumí rozhodnout, tak jsem zvědavá, kdo rozhodne a jak to dopadne.

Petro, a jak je to s pojišťovnou v případě porodu v SR? Ono je to těžký - když se zeptáš, může z toho mít pocit Tvé nejistoty a raději nedoporučí.
Ed
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 1:28 pm    Předmět: Citovat

Chvili jsem tu nebyla a tady uz jsou 3 "srpnova" miminka Veselý Huráááá Huráááá Huráááá

Sh - moc gratuluju k nadhernym dvojcatkum! Na tt narozeni jsou naprosto dokonale obaleni, donoseni - nadherny parecek! A taky mam radost, ze uz jste doma a vse slo hladce.

Clar - velika gratulace k princeznicce!!!! Takove rychle prekvapeni - jak je vlastne velka? A musi byt nadherna, mrnava s vlasama - takove mam nejradsi Veselý Snad se rychle zahojis a vse bude ok.

Holky, tady snad nezustane zadne mrne na srpen Veselý Vsem vam drzim palce, at to jde hladce, kdyby neco a tesim se na dalsi prirustky. Uz je to tady, muze to byt kazdym dnem... a to jsme se nedavno odtajnovaly Veselý

Opatrujte se a uzivejte posledni dny s briskem, v ramci moznosti Veselý
x

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky MSN Messenger
Elda
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 3:29 pm    Předmět: Citovat

Clar - teda zírám a gratuluju. A teda taky se divím, že po jednom monitoru tě klidně fikli.... moje prvorozená měla opakovaně tachykardii mezi 170-200, narodila se sice indukcí, ale v pohodě Veselý

Jinak jsem si taky odskočila na dva dny do špitálu - nechala jsem si tam otočit mimino. Obrat zevními hmaty byla záležitost dvou minut a mladík je hlavou dolů Huráááá Huráááá jen jsem pobyla na oddělení o den déle, neb v noci se rozjely kontrakce po 4 minutách, spát se u nich teda nedalo. Nicméně během dopoledne se všechno uklidnilo, monitory výstavní, děloha klidná, takže dnes ráno jsem šla domů.

czpetro - k výjezdu na slovensko - jako jo, rodit se dá i tam, spíš bych pozjištovala, jak je to s pojistkou, aby tě pak nepřekvapil účet za porod a za péči o novoše.
Claricia
Tornado Emergency

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:10 pm    Předmět: Citovat

Elda napsal:
Clar - teda zírám a gratuluju. A teda taky se divím, že po jednom monitoru tě klidně fikli.... moje prvorozená měla opakovaně tachykardii mezi 170-200, narodila se sice indukcí, ale v pohodě Veselý

Jinak jsem si taky odskočila na dva dny do špitálu - nechala jsem si tam otočit mimino. Obrat zevními hmaty byla záležitost dvou minut a mladík je hlavou dolů Huráááá Huráááá jen jsem pobyla na oddělení o den déle, neb v noci se rozjely kontrakce po 4 minutách, spát se u nich teda nedalo. Nicméně během dopoledne se všechno uklidnilo, monitory výstavní, děloha klidná, takže dnes ráno jsem šla domů.

czpetro - k výjezdu na slovensko - jako jo, rodit se dá i tam, spíš bych pozjištovala, jak je to s pojistkou, aby tě pak nepřekvapil účet za porod a za péči o novoše.

Tak ale předpokládám, že jsi jinak byla ok? U mě signalizovalo problémy navíc to bolavé a tvrdé břicho, teplota a obecně to, že jsem prostě měla pocit, že nejsme v poradku.

Ukázalo se pak, že jsem měla pravdu, Sára měla při narození přes 38, infekce uz rozjetá u nás obou, chudák je z toho celá osypaná. Ale rychle se lepší, mě taky skoro nic netrápí (výjimkou jsou nafouknutá střeva, ze kterých jsem dneska brečela bolestí), bricho se mi hojí celkem rychle. :o) já jsem prostě s CS naprosto spokojená, vyvolávání jsem odmítla, porod s umělým oxytocinem v krvi mi jednou stačil
Josefka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:17 pm    Předmět: Citovat

Datlik napsal:
Clar - ať je lépe a malá ať je taky v pohodě.

Czpetra napsal:

Petro, a jak je to s pojišťovnou v případě porodu v SR? Ono je to těžký - když se zeptáš, může z toho mít pocit Tvé nejistoty a raději nedoporučí.

Petro, já nevím, odkus si, kam až jedete, jakou cestou, jak dlouho a jestli do civilizace ale když tohle všechno zvážíš, tak budeš mít výsledek jasný.
Já jezdím do 3 hodin, nejlépe jen po dálnici (jak mi je normálně zle, tak zatáčky vůbec nemusím) a s tou taškou v kufru. Při nejhorším budu rodit někde na benzínce.
Elda
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:43 pm    Předmět: Citovat

Claricia napsal:
Elda napsal:

Tak ale předpokládám, že jsi jinak byla ok? U mě signalizovalo problémy navíc to bolavé a tvrdé břicho, teplota a obecně to, že jsem prostě měla pocit, že nejsme v poradku.

Ukázalo se pak, že jsem měla pravdu, Sára měla při narození přes 38, infekce uz rozjetá u nás obou, chudák je z toho celá osypaná. Ale rychle se lepší, mě taky skoro nic netrápí (výjimkou jsou nafouknutá střeva, ze kterých jsem dneska brečela bolestí), bricho se mi hojí celkem rychle. :o) já jsem prostě s CS naprosto spokojená, vyvolávání jsem odmítla, porod s umělým oxytocinem v krvi mi jednou stačil

Jé, já netušila žes toho měla nabaleno víc... jo, byla jsem uplně v pohodě, holka nakonec taky. u nás byla možná příčina ve dvojitých plodových obalech - když prdla voda, ukázalo se že jsem měla "kapsu" na obalech, takže dítko bylo v podstatě na suchu, přitom na UZV bylo všechno v pořádku a vody se zdálo být dost.

a porod s indukcí a oxytocinem - chápu tě, taky na to nemám nejlepší vzpomínky. kvůli takové hrozbě jsem šla na obrat, neb na císaře se mi nechtělo a do medicínského porodu KP taky neeee.
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, občas nakukuju, kde se rodí a co nevidím... V rozpacích Clar, velká gratulace, skvěle jste to zvládly. Huráááá Ten císař byl asi dobrý nápad, vzhledem k infekci vás obou. I tak to musí být pro malou záhul natož vyvolávaný porod. Tak si na sebe hezky zvykejte. Trochu vám to seznamování závidím. Stydlín A už zase jdu...
Katchen z červnovek
Claricia
Tornado Emergency

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 5:49 pm    Předmět: Citovat

Až budu na ntb a ne na mobilu, tak k tomu napisu trochu víc, teď se v delsim textu ztrácím a seka se mi psaní. Vychechtaný
Claricia
Tornado Emergency

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 7:16 pm    Předmět: Citovat

Katchen napsal:
Ahoj, občas nakukuju, kde se rodí a co nevidím... V rozpacích Clar, velká gratulace, skvěle jste to zvládly. Huráááá Ten císař byl asi dobrý nápad, vzhledem k infekci vás obou. I tak to musí být pro malou záhul natož vyvolávaný porod. Tak si na sebe hezky zvykejte. Trochu vám to seznamování závidím. Stydlín A už zase jdu...
Katchen z červnovek

Ahoj, děkuju. Já až do včerejšího večera hyrila dobrou náladou, dneska mi to ale zatím moc nejde. V rozpacích Ale zítra bude zase líp.

Moc si na sebe se Sárou zatím nezvykáme - já jsem po CS na gyndě a ne na porodnici, ona je kvůli ATB a mojí příliš malé schopnosti se postarat na dětském - nedonoseneckem. Vyniká tam se svými 3610 gramy porodní váhy (38+4) jako pěst na oku. Vychechtaný ale chodím tam několikrát denně krmit - byť jsem kojit nechtěla, tak jsem se kvůli protilátkám obetovala. ;) ale vydržím asi jen do doby, než bude v pořádku, pak zase UM. Už jen těch pár kojení stačilo na to, aby se mi komplet vrátily vzpomínky na to utrpení před 2,5 lety s Ester...
Josefka
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 8:19 pm    Předmět: Citovat

Claricia napsal:
Katchen napsal:
Katchen z červnovek

Ahoj, děkuju. Já až do včerejšího večera hyrila dobrou náladou, dneska mi to ale zatím moc nejde. V rozpacích Ale zítra bude zase líp.

Moc si na sebe se Sárou zatím nezvykáme - já jsem po CS na gyndě a ne na porodnici, ona je kvůli ATB a mojí příliš malé schopnosti se postarat na dětském - nedonoseneckem. Vyniká tam se svými 3610 gramy porodní váhy (38+4) jako pěst na oku. Vychechtaný ale chodím tam několikrát denně krmit - byť jsem kojit nechtěla, tak jsem se kvůli protilátkám obetovala. ;) ale vydržím asi jen do doby, než bude v pořádku, pak zase UM. Už jen těch pár kojení stačilo na to, aby se mi komplet vrátily vzpomínky na to utrpení před 2,5 lety s Ester...

Skoro 4 kilový nedonošenec - to si tam ta ostatní miminka musí myslet, že přišla jen provokovat, ne? Vychechtaný No, tak hlavně ať jste obě co nejdřív úplně OK.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2012 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 102, 103, 104  Další
Přejít na stránku
Strana 63 z 104
Přidat do záložek

Přejít na: