Tak já nakonec mám dort sladký a dva chlebové slané dorty s oblohou na tácu, aby se dala šunka, sýr a obdobnosti i uzobávat. Maso nakonec nemám, snad nějaký kousíček z grilu vyjde alespoň na děti, pokud vůbec budou chtít.
Daníkovi beru balík vod a ostatní prosím o hlídání svých skleniček. Když mu vodu odměřuju, krade a dojíždí všechnu vodu v dosahu _________________ http://www.nemocny-danik.blogspot.com
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4183 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:06 pm Předmět:
Ja vám len idem zaželať, aby vám zajtra vyšlo počasie a potom prosím fotky a článok na titulku (príp. aj sken článku z Žalhostického zpravodaje o tom, ako každý rok doma usparadúvajú tí divní so 4 deťmi svadbu)
D.
Ahoj jsem jen na otočku doma.
Přivezu tu zázvorovou, doma vyrobenou (fermentovanou), limču asi tak 2-3 litry.
Víc z domácích surovin asi nedám.
Cestou něco pokoupím. Nějak jsem bohužel nepochopila ten systém, jestli každý na sebe nebo každý něco a pak hromadně. V tom případě prosím napište, co bude chybět, abych to vzala někde cestou.
Děkuju
No, on systém asi není Tak uvaž, co chybí a to kup
snažila jsem se, než jsem napsala ten příspěvek, leč mám vnitřní trauma z nadbytku jídla, takže nejsem štonc krom tý zázvorovky něco vymyslet
Vezmu nějaké cosi, co se snad bude dát uchovat, kdyby toho bylo moc..
Registrace: 7.2. 2007 Příspěvky: 1869 Bydliště: Praha
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:10 pm Předmět:
Ahoj, tak aktualizuji...
Právě jsem doplácala kyblík zelného salátu, dopekla chleba a oškrábala tu mrkvičku ;) . Vezu ještě Retsinu, křupky pro malinké i větší, 7 limetek, pytle na odpad a na gril jen něco pro nás, protože jsem nesehnala nic slušného . Pití pro nás plus nějaké minerálky.
Těšíme se, dobrou! L.
udelala jsem rohlicky a veky ze 2kil mouky a nejmin ctvrtka jich padla k veceri .... takze uz mi tu kyne dalsi kilecko
plus mam z obchodu nalozeny kilo kurecich kousku a k tomu nejaky kridla a par kousku rizku, to dam asi do horcice
Missorko bude moc vadit, když si vezmu malý stan, příp. půlstan, aby se mimino mělo kde válet? Z deky už zdrhne a v kočáře nebo šátku celou dobu nevydrží...
tak jsme vyzkoušela tisk, mam nachystáno, beru i noviny na vyložení.tak jen stul nebo desku na rozloženípropriet a vodu na mytí rukou, kdo by se přece jen nechtel patlat tak beru šablonky.
mam i nejaká trička, vetšinou nová nasyslená pro deti, co jse v čase nepoužili, komu y třeba chyběli, přijedem 2+ nejmladší, holky chtej relacxovat doma, dorazíme kolem 11 asi nejm schopna zrychlit. _________________ http://fotoprojekt522012.blogspot.com/
nějakou flakotu jsem taky ještě ulovila,plus jsem zaměstnance donutila narvat ještě nějaký třešně. makeup mi,pls,vezměte,budu vám víc než vděčná
miss,potřebuju,pls, parkovat někde poblíž,v autě budu mít papouchy,tak abych je měla po ruce ke kontrole. šlo by,pls?
jinak tesim moc:-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.