Zaslal: út duben 10, 2012 10:26 am Předmět: Dioptrické brýle
Ahoj. Nosím pár měsíců dioptrické brýle, ale nelíbi se mi. Chtěla bych nějaké hezčí. A ne jen tak nějaké. Tak se chci zeptat, kde jste kupovali brýle vy? Co byste doporučili ?
Tady ve druhém věžáku u pana Levense, proč Dokáže vybrat slušivé a cenově přijatelné brýle.
Kamarádky má předražené designové z té optiky jak si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje (jak dávali slevu podle věku) a nesluší jí a hlavně nesedí na obličeji (kloužou z nosu) a ani nejdou už jinak upravit, takže je nakonec opravdu nosí jen v případě nouze.
Registrace: 26.11. 2007 Příspěvky: 1027 Bydliště: Zvičina na dohled
Zaslal: út duben 10, 2012 11:35 am Předmět:
my též máme v Liberci jednu oblíbenou optiku, kde se na mě kterákoli paní optička vždy jen mrkla, donesla patery obroučky dle mého přání a jejího odhadu a s jedněma jsem šla dom, i manžel i syn mají slušivé, nic extravagantního, ale sedí. takže doporučuju obejít několik optik ;)
co to znamená ne jen tak nějaké brýle?Co vím, tak se poslední dobou začaly nosit dost ty široké brýle se širšíma černýma obroučkama. Ale přece vám nemůžeme radit, jaké brýle si máte koupit. Každému z nás sluší něco jiného, každému z nás na obličeji pasují úplně jiné tvary brýlí. Já mám třeba takové úzké se širokýma obroučkama. ediné, co vám můžeme poradit je, kde si ty brýle můžete koupit.Já už do optik nakupovat nechodím, mají to tam zbytečně předražené, když nenarazíte na nějakou dobrou akci
Určila bych si strop ceny i se sklama.
A procházela optiky, zkoušela brejle a jestli máš kamarádku vizážistku, tak vybírat s ní. Nedej na to, co ti tvrdí optička, jak ti brýle nesedí k obličeji, dolů s nima, vyber si jiné. ty nejlepší pro tvůj obličej můžou být i velmi levné. Supermodely se někdy nehodí ke stylu oblečení, který nosíš.
Mám brýle, které mi sednou, nosím je jako jiné ženy šperky, jsou elgantní a krásné a stály i se ztenčovanýma plastovýma hypersklama čtyři tisíce. Moji miláčkové.
Franzisca
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.