Cherry, je mi líto, čokoška je v tomhle případě v pohodě....
Dneska jedna pozitivní věc, po dlouhé době jsme byli s manželem v sauně a já se už "zabalím" do erárního ručníku, asi to zní divně a je to taková maličkost, ale udělalo mi to prostě radost chich a překvapilo mě to. Vždycky jsem to řešila ulepeným studeným prostěradlem, protože z ručníku mi trčela polovina těla...no teď už ne
Kingo, to někdo nikdz nepochopí, ale já ti tak rozumím!!! Mně zase byla VOLNÁ reflexní vesta a radovala jsem se úplně stejně...
Registrace: 17.10. 2007 Příspěvky: 298 Bydliště: SKORO BRNO
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:57 am Předmět:
Martyk napsal:
Absa napsal:
Martyk napsal:
Abso, nechci ti do toho mluvit, ale um. sladidlo je fakt jed (kromě stévie), to si radši dej trochu jav. sirupu, medu nebo i radši cukru.
Hehe, používám diachrom se stévií a to fakt jed není. O tom, co jím, dost přemýšlím, víš?
jo, tak promiň, já jen, že spousta lidí jí um. sladidla a neuvědomují si to. Ono i v tom Ovofitu jsou umělá sladidla.
Ano, to máš pravdu, ale ten ovofit nejím zas tak často, abych to řešila až tak a drtivá většina věcí, co jím, mým sítem projde. Každopádně když se člověk koukne třeba na http://www.emulgatory.cz/, nestačí se divit, v čem všem jsou podobné srágory, ať už to jsou ta sladidla nebo barviva a spousta jiných "dobrůtek". Stravuju se převážně doma, takže si jídlo chystám ze základních surovin a ovofit je nouzovka...
Nedávno jsem na toto téma slavila můj malý domácí úspěch, kdy jsem Elišce ukázala, z čeho se vlastně vyrábí košenila. Když ty broučky uviděla na vlastní oči, dost se zamyslela a od té doby se mě chodí ptát (když dostane nějaké kokinko), jestli to neobsahuje umělá barviva. Na devítileté dítě myslím dobrý výsledek. ;)
Co se týče javorového sirupu, už jsem to tu jednou psala, ten nemůžu, když se snažím zhubnout. Děsně ho totiž miluju a dávala bych si ho stále víc a častěji.... _________________
Tak dneska se mi zeleni zelenina, prijem a tekutiny, presvihla jsem tuky a bilkovinu a naopak mam malo sacharidu ...napada vas neco, jak ztahnout tuky a doplnit ty sacharidy.
Tak dneska se mi zeleni zelenina, prijem a tekutiny, presvihla jsem tuky a bilkovinu a naopak mam malo sacharidu ...napada vas neco, jak ztahnout tuky a doplnit ty sacharidy.
Napadá mě ovoce, ale to je těžké, když neznám Tvůj jídelníček.
jde na mě splín... děsím se zítra postavit na váhu. chjo jsem po dovolené, tajně jsem doufala, že s tolika pohybem něco dám, ale mám ms k tomu a bůh suď jaká je cifra. Tak bych to kvůli zádům potřebovala. mám zase vůbec začít semaforkovat? Přepadá mě pocit, že hubnutí u mě nemá smysl....
Linko: , to je tim hnusnym pocasim, urcite to nevzdavej, smysl to ma, MS taky dela svoje...semaforkuj, a uvidis, ze se zase naskocis a pojede to jako na ddratku...objimajicismajlik
neco supermotivacniho by nebylo??
byla jsem na dovče, užívala jsem si a přitom dost cvičila a plavala. Jídelník - neumím ještě ani odhadem. Asi moc chci, moc tlačím na pilu. Nemám moc času dát se do pucu. V září to zase začne... Furt to beru jako tak dočasně... vím že se mi vlastně ani tak nechce.... kdyby nebylo těch bolavých zad... každé kilo je znát...
Linko, bolavá záda jsou ale DOBRÁ motivace. Opři se do toho a bude Ti líp. Dáš to - i ve škole. Ségra je učitelka a už si to pěkně zajela v červnu, takže to jde (doufám, že jsem to nějak nepopletla).
Hlásím konec cyklu - sice nesplněný váhový cíl, ale v cm
- 8
- 6
- 5
Je to fajn
Linko určitě moc tlačíš na pilu a ještě k tomu ta MS, to nepřidá...znám to.
Zapisuju už pět měsíců a mezi tím bylo spousta oslav, dovolená, několik dlouhodobých návštěv a spoustu PMS ;) pečení dortů atd. a během toho prostě hubnu, fakt nevzdávej to...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.