Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla uchýlit se do nějaké vzdálené země, která nejlépe ani není na mapě a odtud podat do čech inzerát zhruba tohoto znění:
NABÍZÍM PRÁCI!!!
požaduji:
základy psychologie,smysl pro komunikaci,vynikající organizační schopnosti, kreativní myšlení, pružnost a hledání nových řešení, rychlost, odolnost vůči stresu, pozitivní přístup k práci za každých okolností, schopnost vést tým několika lidí a zajišťovat chod celé firmy
denní prac. náplň:
1) zajišťování drobných úkonů souvisejích s provozem firmy
2) denní strategické plánování, komunikace s obchodními partnery, vytyčení hlavních cílů
3) team building, školení a podpora rozvoje jednotlivých členů týmu
4) fúze a dohled nad jejími výstupy vč. částečného monitoringu některých členů týmu spřátelené obchodní společnosti
5) revize skladů, objednávky, zásobování včetně zavážení firmy
6) neustálé zajišťování koordinace mezi jednotlivými členy týmu
7) úklidové práce
8) firemní účetnictví
9) zvyšování kvalifikace svépomocí
náplň pohotovosti:
okamžité řešení možných problémů, vyřizování reklamací
pracovní doba:
PO - NE 6:30 - 20:00 hlavní pracovní náplň + 20:00 - 6:30 pohotovost
ohodnocení:
občas laskavé zacházení, hrazená strava a ubytování
Dnes v plném, ale opravdu PLNÉM autobuse si Kačka neomylně vyhlídla paní s bílýma kalhotama, rozverně jí plácala umatlanou ručkou (paní neměla šanci utéct) za hurónského pokřiku "SI FUUUUJ, SI FUUUJ" . I chytla jsem ji za ručku a chtěla pronést cosi výchovného, v ten samý moment však Mirda zařval na celý autobus "Mami nech Kačika, dostaneš na pldel"...tak nevim, kde to ty děti berou
mi toto pripomnelo "pani, podte si za tim ditetem, napada tu cestujici, mate ho nevychovane". (starsi vesele poplacaval pana sediciho naproti po kolene, nastesti cistyma rukama)
Pon - a nebudem chodit pěšky, když máme tak nevychované děti? Pojem "nevychované dítě" mě vždycky dostane do kolen - jako mám pocit, že ten proces výchovy měl proběhnout během několika měsíců někde na hranici mimina, tak, aby do batolecího věku vstupoval již plně disciplinovaný jedinec, samotný výchovný postup je pak obestřen tajemstvím, páč polovina spoluobčanů kouká znechuceně stylem "já bych toho haranta seřezal" a druhá polovina (když už náhodou někde dostane jednu přes zadek) pohoršeně stylem "násilí nic neřeší" případně "neznáte někdo číslo na sociálku?" Prostě jako matka při výchově svých dětí úplně selhávám
Navíc když byl dnes za trest odeslán do pokojíčku (nelegální masakr sestry) a po cestě tam srdceryvně řval "Nemám tě ráda, mami", stála jsem v kuchyni u linky a přihlouple se usmívala nad tím, jak pěkně už vlastně mluví. Asi mi vynechávaj nějaký důležitý obvody...
Tak ja budu chodit rovnou kanalama pro jistotu, protoze vim po kom to ma. Misto studem cerveneho obliceje me "napadeni" dospeleho chlapa triletym prckem rozesmalo (jasne hned jsem se ovladla, ale to uz mi provinilej oblicej a omluvu nikdo neuveril).
Tak se vám musím pochlubit s dnešním pěkným zážitkem - máme v parku u baráku takovou vodní soustavu s vodotryskem, vypadá to celkem čistě, na dně trošku kalu...no a kamarádky syn tam dnes zahučel. Po jeho výlovu jsme se rozhodly, že teda kluky svlíknem a necháme je tam ráchat (voda cca jim po pás). Zatímco naši broučkové lítali, kal se ze dna zvednul, voda zezelenala, prořasila se, prostě se z ní stal celkem humus, ale pořád únosný, asi jako v rybníce s bahnitým dnem...No a Míra najednou vyleze z vodičky, běží ke mě a nadšeně volá "ŽVÍŽÁTKÁÁÁ" a nožičky má obsypané spoustou lezoucích pijaviček... celkem chuťka to sundavat
já vím, že se na internet nemají dávat nahaté děti, ale tahle fotka je doufám dostatečně "nevinná" na to, aby se na mě holky nenaštvaly - takhle to vypadá, když se slezou tři lednové drbandy aneb úžasný den u Kafky Ještě jednou DÍKY!!!
a znovu popichuju ostatní - pojďme se slejzat a víc psát, ať se doma nezblázníme!
jako decka jsme se koupali v rybniku plnym pijavic, sice uz jsme nejeceli nadsene zvizatka, ale nejak nas neodradilo ani ze si je musime sundavat sami.
Jinak celej den v akvaparku, a hadi oba jeci ze nejsou unaveny a nejdou spat
Tak dnes oficiálně u doktora potvrzeno 9+4, už nemusím chodit kontrolovat TT, jestli ta druhá čárka náhodou nezmizela. Doma už jsme to vcelku rozdýchali, teď to čeká na zbytek rodiny ;) U holek jsme si to nechávali pro sebe až do výsledků prvního screeningu, ale příští týden jedeme na dovolenou, kde to asi ututlat nepůjde (protože jsem asi fakt divná, když konečně přestanu kojit a nechci pít), tak chceme, aby to babičky a dědové věděli dřív.
Jinak sraz závidím, taky bych se přidala, jenže z té Vysočiny je to spíš na něco dvoudenního... ale pokud bychom se domluvili, byla bych pro něco najít a naplánovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.