Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Stara verze Skype
· 2 První česká paterčata
· 3 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
· 4 Jak opravdu zlikvidovat vši?
· 5 Likvidace černiska
· 6 Změna příjmení - soudně
· 7 Shanim kucharku...
· 8 Lily Lolo - hromádka Brno
· 9 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
· 10 Šikana ve škole pro postižené

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  2 Ame radí - pátrá - informuje
·  3 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  4 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  5 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  6 Stara verze Skype
·  7 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  8 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  9 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  10 Jak opravdu zlikvidovat vši?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

DIGISCRAPBOOK II
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 3105, 3106, 3107 ... 3318, 3319, 3320  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pepette
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.3. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 11:03 pm    Předmět: Citovat

ahoj, tak jsem po nějaké době nakoukla .. co tu mám holky, tak nic nestíhám - je to s nima kvapík od rána do večera - zítra dorazí druhá dcera s klukama, tak to bude teprv hukot. Počasí je na draka - po vlně veder skoro denně leje a vichr jak blázen .. a dle výhledu na další dny nás nečeká nic lepšího. Ach jo - proč nemůže být jednou aspoň na pár dní pěkné léto bez veder a bez zimy - takové to normální teplo, co bejvávalo v létě kdysi ..
Jaru četla jsem, že máte celá rodina blinkací období - tak ať se toho co nejdřív zbavíte !!!!
Zali to máš pravdu - s poctivostí nezbohatneš Vychechtaný Vychechtaný Doufám, že vás pracháči moc neprudili !!!
Ivana gratuluju k mimi - dej sem nějakou fotečku !!!!
Renčo držím palce, abys to v práci ustála - s tou prací je to tady všude na draka - u nás v Mostě to není lepší - ach jo
No a já padám do pelechu .. malá startuje po 6 hod, ráno, a to je na mě sakra brzo - nejsem zvyklá Vychechtaný Předevčírem jsme jí odbourali dudlík - pořád s ním ještě spala - tak má absťák, budí se a brečí - no snad už to bude tuhle noc lepší - doufám .. Vychechtaný
Zatím čau, já se zase ozvu, abyste na mě úplně nezapomněly - ono je vás dost Vychechtaný Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jarkab1
Howgh
Howgh

Registrace: 27.8. 2007

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 8:42 am    Předmět: Citovat

dobré ránko

tak noc u nás proběhla klidně, kluci jsou plní elánu, takže snad je to za námi... teď čekám, co tatínek
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Renatap
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 20.11. 2007

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 8:45 am    Předmět: Citovat

Jarkab1 napsal:
dobré ránko

tak noc u nás proběhla klidně, kluci jsou plní elánu, takže snad je to za námi... teď čekám, co tatínek

tatínek je velikej, to ustojí ne?

a dobré ráno!

DST

FOTOBLOG
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarkab1
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 8:46 am    Předmět: Citovat

Renatap napsal:
Jarkab1 napsal:
dobré ránko

tatínek je velikej, to ustojí ne?

a dobré ráno!

hmm, tvůj tatínek nikdy nemívá rýmečku?! natož aby blul Vychechtaný
Zalinka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 8.2. 2008

PříspěvekZaslal: ne červenec 15, 2012 12:07 pm    Předmět: Citovat

tak mě se dnes po@ral sporák Marný... Marný... Marný... Vyhazuje pořád pojistky,tudíž ani nejde zapnout.Chjo,tak lítám vařit přes dvůr do dílny,tam máme ještě starý plynový.Do toho Filda prudí,že ho bolí cvrček,má ho červený a trochu napuchlý,tak nevím jestli letět na pohotovost či co.....Myslím ale,že ho to zas tak moc nebolí,když si vzpomene jednou za hodinu...
Na zahrádku se zas nedostanu,páč včera celý den pršelo a dnes bude asi cobydup.To něco málo co mě vyrostlo už nejni pod plevelem vidět.Nu což,půjdu asi do okrasné zahrady a vyprdnu se na celou zeleninu.Stejně to stojí za prd.
Pepette
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.3. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 12:51 am    Předmět: Citovat

Zalinko ach jo, to jsou radosti .. Náš Honzík to měl jednou taky, musel si sedat pár dní do hypermanganový vody.. a myslím, že dostal i nějakou mastičku .. už nevím přesně, musela bych se zeptat dcery.
co se týče sporáku, tak to je pech .. Smutný
mě to čeká co nejdřív s pračkou, taky se mi zdá, že mele z posledního ..Smutný
Peníze furt lítaj, člověk neví co dřív koupit, nebo nekoupit, aby nějak slušně vyžil Grrrrr A to si nestěžuju, protože mi je jasný, že je fůra důchodců, kteří jsou na tom mnohem hůř
*ivana*
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 10.5. 2010

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 9:41 am    Předmět: Citovat

holky nebudete mi to verit ale ja nemam zadnou fotku
zitra jsme meli jit k profi fotografovi ale starsi synacek onemocnel tak ja nevim
bud uz je tma nebo si nejsme schopni vzpomenout a tu nasi princeznu vyfotit
mam jenom z porodnice
hruza co? to jsme rodicove Veselý
ale az budu mit tak slibuju za dodam
Miraza
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 8:05 pm    Předmět: Citovat

Pěkný večer!

Holky tak hlásím,že jsme v práci dneska topili!!! Jako tohle počasí je fakt na nic!

Jaru co se Ti nelíbí na mém mixování Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Jinak mně takhle mizerně bylo včera,ale naštěstí jsem to ustála.

Renčo držím palce,ať to v práci dobře dopadne

Ivano gratuluji k holčičce,ať vám dělá jen samou radost

Blog / Fotogalerie
Zalinka
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 9:52 pm    Předmět: Citovat

čaute
nálada na bodu mrazu,vnouček má řvací období,tzn.řve a řve a řve.A já řvu taky a mám obavy,že ty dva malé hajzlíky jednou fakt přidusím.Dnes mě vyházeli všechny Fildovy věci ze skříně a zastlali je do peřin.To jsem včera do noci žehlila Marný... Marný... Marný...
Ivano taky se přidávám ke gratulaci a vážně nechápu,ty,takový fotograf a nemáš fotky miminka???A z čeho chceš dělat kalendář?? Vychechtaný
No nahrála jsem na youtube ukázku včerejší nálady těch mých andílků,před kamerou už aspon ten starší přestal vyvádět,ale trvalo jim to asi hodinu,pak šel malý spát,páč už jsme to psychicky nezvládali.A takhle to u nás vypadá pořád.Na bordel nehledte,to si Filda postavil domeček z deky a knížek Vychechtaný
http://www.youtube.com/watch?v=qWmg3vgz_D0&feature=youtu.be
Jo a na sobě má kostým čmeláka,chodí v tom už asi týden. Vychechtaný
Jogout
Pískle

Registrace: 16.7. 2012

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 11:14 pm    Předmět: koláž Citovat

Ahoj holky, existuje ve Photoshopu nějaký plugin nebo nějaká automatika na vytvoření koláže? Aby to vypadalo nějak takhle: http://www.fotobrelova.cz/admin/fotogalerie-deti%20kolaze/992.jpg

Díky moc Vychechtaný
Jarkab1
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:00 am    Předmět: Re: koláž Citovat

Jogout napsal:
Ahoj holky, existuje ve Photoshopu nějaký plugin nebo nějaká automatika na vytvoření koláže? Aby to vypadalo nějak takhle: http://www.fotobrelova.cz/admin/fotogalerie-deti%20kolaze/992.jpg

Díky moc Vychechtaný

jedině nějaké template, ale tohle si dokážeš bez problémů poskládat sama
*ivana*
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 10.5. 2010

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 12:44 pm    Předmět: Citovat

tak jedna Lucinka z porodnice
https://lh4.googleusercontent.com/-MeRHCztplJE/UAVC7eiFH8I/AAAAAAAAB4E/B5Q2xucSzPY/s912/IMG_2012_06_28_9783%2520-%2520Kopie.JPG
Renatap
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 20.11. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 4:35 pm    Předmět: Citovat

*ivana* napsal:
tak jedna Lucinka z porodnice
https://lh4.googleusercontent.com/-MeRHCztplJE/UAVC7eiFH8I/AAAAAAAAB4E/B5Q2xucSzPY/s912/IMG_2012_06_28_9783%2520-%2520Kopie.JPG

jůůůů, hezoučká Mimiholka !
Gratuluju a ať Vám roste jen do krásy! Huráááá

DST

FOTOBLOG
Zalinka
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 6:03 pm    Předmět: Citovat

Lucinka je nááádherné mimi!!!!!A na moje andílky neříkáte nic??? Vychechtaný
Jogout ahoj,to fakt zvládneš sama,je to raz dva.Ale jinak je spousta takových rámečků a template na prodej,možná i volně,nějak už se neorientuju.
A co říkáte na počasí??Já si spokojeně chrochtám,chvíli vedro,chvíli zima,chvíli prší,pak zas fouká,no všechno v jednom.Ted jsem vylezla na zahradu a začalo lít.Tak jsem tu Vychechtaný
Jankap
Howgh
Howgh

Registrace: 1.11. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 10:48 pm    Předmět: Citovat

Zalinka napsal:
Jaru no přece taková normální rodinka,ne?? Vychechtaný
Je logické,že to chytnete všichni.
U nás v práci včera lítala na wc brigádnice,horem i spodem....tak čekám,kdy nás to postihne taky.No,snad nee.Proto jsem se tě taky ptala,co ti pomohlo.Mě doporučili v lékárně motilium a imodium,celkem to zabralo

Jarkab1 napsal:

před druhou se poblil David... ve tři už i Tomášek Smutný manžel prozatím nepřítomen, ale prý se večer obětuje a aspoń jednoho ruma si radši dá
co jsme to za rodinku?!

Holky, homeo...
Zvracení a průjmy se většinou dají řešit i na dálku. Akorát jsem koukala, že to bylo aktuální o víkendu, to lékárny nejsou schopné homeo léky dodat. Vědět správný lék a nemít ho, je bohužel na houby.
Takže Zalinko, kdybys to chytla, písni SZ.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 3105, 3106, 3107 ... 3318, 3319, 3320  Další
Přejít na stránku
Strana 3106 z 3320
Přidat do záložek

Přejít na: