Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2744 Bydliště: Most
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:03 pm Předmět:
ahoj, tak jsem po nějaké době nakoukla .. co tu mám holky, tak nic nestíhám - je to s nima kvapík od rána do večera - zítra dorazí druhá dcera s klukama, tak to bude teprv hukot. Počasí je na draka - po vlně veder skoro denně leje a vichr jak blázen .. a dle výhledu na další dny nás nečeká nic lepšího. Ach jo - proč nemůže být jednou aspoň na pár dní pěkné léto bez veder a bez zimy - takové to normální teplo, co bejvávalo v létě kdysi ..
Jaru četla jsem, že máte celá rodina blinkací období - tak ať se toho co nejdřív zbavíte !!!!
Zali to máš pravdu - s poctivostí nezbohatneš Doufám, že vás pracháči moc neprudili !!!
Ivana gratuluju k mimi - dej sem nějakou fotečku !!!!
Renčo držím palce, abys to v práci ustála - s tou prací je to tady všude na draka - u nás v Mostě to není lepší - ach jo
No a já padám do pelechu .. malá startuje po 6 hod, ráno, a to je na mě sakra brzo - nejsem zvyklá Předevčírem jsme jí odbourali dudlík - pořád s ním ještě spala - tak má absťák, budí se a brečí - no snad už to bude tuhle noc lepší - doufám ..
Zatím čau, já se zase ozvu, abyste na mě úplně nezapomněly - ono je vás dost
Registrace: 8.2. 2008 Příspěvky: 3817 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: ne červenec 15, 2012 12:07 pm Předmět:
tak mě se dnes po@ral sporák Vyhazuje pořád pojistky,tudíž ani nejde zapnout.Chjo,tak lítám vařit přes dvůr do dílny,tam máme ještě starý plynový.Do toho Filda prudí,že ho bolí cvrček,má ho červený a trochu napuchlý,tak nevím jestli letět na pohotovost či co.....Myslím ale,že ho to zas tak moc nebolí,když si vzpomene jednou za hodinu...
Na zahrádku se zas nedostanu,páč včera celý den pršelo a dnes bude asi cobydup.To něco málo co mě vyrostlo už nejni pod plevelem vidět.Nu což,půjdu asi do okrasné zahrady a vyprdnu se na celou zeleninu.Stejně to stojí za prd.
Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2744 Bydliště: Most
Zaslal: po červenec 16, 2012 12:51 am Předmět:
Zalinko ach jo, to jsou radosti .. Náš Honzík to měl jednou taky, musel si sedat pár dní do hypermanganový vody.. a myslím, že dostal i nějakou mastičku .. už nevím přesně, musela bych se zeptat dcery.
co se týče sporáku, tak to je pech ..
mě to čeká co nejdřív s pračkou, taky se mi zdá, že mele z posledního ..
Peníze furt lítaj, člověk neví co dřív koupit, nebo nekoupit, aby nějak slušně vyžil A to si nestěžuju, protože mi je jasný, že je fůra důchodců, kteří jsou na tom mnohem hůř
holky nebudete mi to verit ale ja nemam zadnou fotku
zitra jsme meli jit k profi fotografovi ale starsi synacek onemocnel tak ja nevim
bud uz je tma nebo si nejsme schopni vzpomenout a tu nasi princeznu vyfotit
mam jenom z porodnice
hruza co? to jsme rodicove
ale az budu mit tak slibuju za dodam
Zaslal: po červenec 16, 2012 9:52 pm Předmět:
čaute
nálada na bodu mrazu,vnouček má řvací období,tzn.řve a řve a řve.A já řvu taky a mám obavy,že ty dva malé hajzlíky jednou fakt přidusím.Dnes mě vyházeli všechny Fildovy věci ze skříně a zastlali je do peřin.To jsem včera do noci žehlila Ivano taky se přidávám ke gratulaci a vážně nechápu,ty,takový fotograf a nemáš fotky miminka???A z čeho chceš dělat kalendář??
No nahrála jsem na youtube ukázku včerejší nálady těch mých andílků,před kamerou už aspon ten starší přestal vyvádět,ale trvalo jim to asi hodinu,pak šel malý spát,páč už jsme to psychicky nezvládali.A takhle to u nás vypadá pořád.Na bordel nehledte,to si Filda postavil domeček z deky a knížek http://www.youtube.com/watch?v=qWmg3vgz_D0&feature=youtu.be
Jo a na sobě má kostým čmeláka,chodí v tom už asi týden.
Zaslal: út červenec 17, 2012 6:03 pm Předmět:
Lucinka je nááádherné mimi!!!!!A na moje andílky neříkáte nic??? Jogout ahoj,to fakt zvládneš sama,je to raz dva.Ale jinak je spousta takových rámečků a template na prodej,možná i volně,nějak už se neorientuju.
A co říkáte na počasí??Já si spokojeně chrochtám,chvíli vedro,chvíli zima,chvíli prší,pak zas fouká,no všechno v jednom.Ted jsem vylezla na zahradu a začalo lít.Tak jsem tu
Jaru no přece taková normální rodinka,ne??
Je logické,že to chytnete všichni.
U nás v práci včera lítala na wc brigádnice,horem i spodem....tak čekám,kdy nás to postihne taky.No,snad nee.Proto jsem se tě taky ptala,co ti pomohlo.Mě doporučili v lékárně motilium a imodium,celkem to zabralo
Jarkab1 napsal:
před druhou se poblil David... ve tři už i Tomášek manžel prozatím nepřítomen, ale prý se večer obětuje a aspoń jednoho ruma si radši dá
co jsme to za rodinku?!
Holky, homeo...
Zvracení a průjmy se většinou dají řešit i na dálku. Akorát jsem koukala, že to bylo aktuální o víkendu, to lékárny nejsou schopné homeo léky dodat. Vědět správný lék a nemít ho, je bohužel na houby.
Takže Zalinko, kdybys to chytla, písni SZ.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.