Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

CROCS Z UK

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
· 2 Domácí zpracování ovčí vlny
· 3 Jak se zdravite (vitate)?
· 4 Postel z dřevěných palet
· 5 Kontakt s rodičem přes Skype
· 6 Ibalgin v hojnějším množství na začátku těhotenství
· 7 Chrudimská porodnice - zkušenosti
· 8 Hudba na rozloučenou
· 9 Hlubinná regresní terapie - zkušenosti.
· 10 Porodnice Slaný

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  2 Listopad 2013
·  3 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  4 Postel z dřevěných palet
·  5 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  6 Manželská krize,spíš ale jen moje :(
·  7 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  8 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
·  9 Hubnu, hubneš, hubneme
·  10 Jak se zdravite (vitate)?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Opruzenina u dospělého
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 25.10. 2009

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:32 pm    Předmět: Opruzenina u dospělého Citovat

Ahoj všichni, neměl by někdo prosím radu jak na opruzeniny?

Ač nemám nijak zvlášť velká prsa, tak se mi pod nimi teď během těch veder začala dělat dost nepříjemná a bolestivá opruzenina až do krve.

Musím nutně v práci nosit sportovní podprsenku (bavlněnou) a mám jí v místech pod prsama ke konci pracovní doby dost mokrou od potu. Opruzenina se dělá až kousek pod místem, kde končí podprda. Každý den si beru čistou a i když se snažím preventivně si místo, kde se opruzenina dělá, ráno i během dne natřit třeba krémem nebo zasypat tělovým pudrem, tak se i přesto udělá a bolí to a bolí, jaaaauuu.

To si mám koupit Rybilku??
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:35 pm    Předmět: Citovat

Možná spíš bepanten...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Novajda
Kecka
Kecka

Registrace: 16.6. 2009

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:47 pm    Předmět: Citovat

Doporučuju Imazol krémpastu, je to i proti plísni. trpí na to moje maminka a po Imazolu je do dvou dnů ok. ;)
MMch, používá ji i muž na opruzeniny v třislech při těchto vedrech, má sedavé zaměstnání a MUSÍ nosite tesilky. V rozpacích Marný...
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:52 pm    Předmět: Citovat

Novajda napsal:
Doporučuju Imazol krémpastu, je to i proti plísni. trpí na to moje maminka a po Imazolu je do dvou dnů ok. ;)
MMch, používá ji i muž na opruzeniny v třislech při těchto vedrech, má sedavé zaměstnání a MUSÍ nosite tesilky. V rozpacích Marný...

V rozpacích Fuj, v tomhle vedru V rozpacích
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:27 pm    Předmět: Citovat

Bepanthen doma mám - i jsem zkusila - na opruzeniny a pak ještě na odřeniny dezinfekční a nepomohl mi ani jeden bohužel.
Pak doma mám - Famigel - mast na spáleniny, Infadolan, Calciovou mast, Zinkovou mast, krém z lékárny na ekzém - levandulový a mast z lékárny na dceřinu alergickou kopřivku a nakonec Fenistil. A můžu říct, že mi nepomáhá skoro nic. Hlavně se to hned druhý den zase zhorší tím, jak mám tu mokrou podprdu. A střídat podprsenky tak, abych měla vždy suchou to nejde, musela bych si nakoupit asi tak 20 kusů na den. V práci jsem neustále v pohybu a bohužel taky musím být dost oblečená - ale teda v bavlně. V tesilkách bych uhynula...
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:32 pm    Předmět: Citovat

Izzy napsal:
Bepanthen doma mám - i jsem zkusila - na opruzeniny a pak ještě na odřeniny dezinfekční a nepomohl mi ani jeden bohužel.
Pak doma mám - Famigel - mast na spáleniny, Infadolan, Calciovou mast, Zinkovou mast, krém z lékárny na ekzém - levandulový a mast z lékárny na dceřinu alergickou kopřivku a nakonec Fenistil. A můžu říct, že mi nepomáhá skoro nic. Hlavně se to hned druhý den zase zhorší tím, jak mám tu mokrou podprdu. A střídat podprsenky tak, abych měla vždy suchou to nejde, musela bych si nakoupit asi tak 20 kusů na den. V práci jsem neustále v pohybu a bohužel taky musím být dost oblečená - ale teda v bavlně. V tesilkách bych uhynula...

A co koupit vložky do podprsenky, potit se do nich a střídat je? (To je jen momentální nápad, že mi ve skříni spadly na hlavu:D)
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:42 pm    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:
Izzy napsal:

A co koupit vložky do podprsenky, potit se do nich a střídat je? (To je jen momentální nápad, že mi ve skříni spadly na hlavu:D)

Vychechtaný tak ty už doma nemám, holce je 6 Veselý ale taky jsem nad tím přemýšlela a asi to zkusim, díky
Ekaterina
Krafařka
Krafařka

Registrace: 1.11. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:53 pm    Předmět: Citovat

Jsem taky pro Imazol krémpastu. Syn měl jako mimino nehojící se opruzeninu na zadku a tohle bylo jediné, co pomohlo - ony se opruzeniny rády infikují plísní a pak se toho nejde zbavit.
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:26 pm    Předmět: Citovat

Ekaterina napsal:
Jsem taky pro Imazol krémpastu. Syn měl jako mimino nehojící se opruzeninu na zadku a tohle bylo jediné, co pomohlo - ony se opruzeniny rády infikují plísní a pak se toho nejde zbavit.

Tuhle mastičku jsme nikdy doma neměli, ale slyším na ní dost chválu, tak si jí asi koupim. Je to něco jiného než Infadolan?
Izzy
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:28 pm    Předmět: Citovat

Jo tak jsem si právě přečetla na netu příbalový leták od Imazolu a to bude to pravý co potřebuju Veselý Tak děkuji za radu.
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:30 pm    Předmět: Citovat

Izzy, rozhodně Imazol...

Plus je někde chyba... Myslím, že by se to v běžným nošení dít nemělo... Mně se to stávalo u blbý kostice a před skoro 40ti kily... Takže někde bude něco k řešení...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kejmiska
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 9.11. 2008

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:53 pm    Předmět: Citovat

Izzy napsal:
Gehenna napsal:
Izzy napsal:

Vychechtaný tak ty už doma nemám, holce je 6 Veselý ale taky jsem nad tím přemýšlela a asi to zkusim, díky

uspesne praktikuju, nejlepsi jsou vlnene

dale pomaha: vysadit sladkosti -a taky natirat levandulovym olejickem

imazol neznam, nevim
Trixl
Howgh
Howgh

Registrace: 6.4. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:57 pm    Předmět: Citovat

Missorka napsal:
Izzy, rozhodně Imazol...

Plus je někde chyba... Myslím, že by se to v běžným nošení dít nemělo... Mně se to stávalo u blbý kostice a před skoro 40ti kily... Takže někde bude něco k řešení...

co jsem si pořádně změřila podprdu díky holkám tady Mlask srdicko srdicko srdicko se mi po letech konečně opruzeniny nedělají Huráááá Huráááá Huráááá může to být špatnou velikostí podprdy V rozpacích jo taky jsem zírala, ale vážně, to je taková uuuuuleva Huráááá

http://www.spravnapodprsenka.cz/dalsi/tabulky-velikosti
http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/kalkulator-velikosti
Kejmiska
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 9.11. 2008

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:03 pm    Předmět: Citovat

Trixl napsal:
Missorka napsal:
Izzy, rozhodně Imazol...

co jsem si pořádně změřila podprdu díky holkám tady Mlask srdicko srdicko srdicko se mi po letech konečně opruzeniny nedělají Huráááá Huráááá Huráááá může to být špatnou velikostí podprdy V rozpacích jo taky jsem zírala, ale vážně, to je taková uuuuuleva Huráááá

muze, nemusi, mam "novou" velikost priblizne rok a pul, ale opruzeniny stare zname - mam sice pekne sedici podprdy, uleva na zada atd, ale zas zadna neni cista bavlna
Tetakosta
Krafařka
Krafařka

Registrace: 28.3. 2010

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:05 pm    Předmět: Citovat

A nebude to v pracím prostředku nebo aviváži? My jsme měli problém se Silanem - osypaná, jak opruzená třísla a místa, kde se hodně potí, nebo otírá. Může to být i díky těm vysokým teplot - člověk se víc potí a kůže je citlivější k zbytkům prostředků v látce.

OT: Miss - před 40ti kily V rozpacích Panečku, ty jedeš! Já se snad taky konečně rozhoupu. Nebylo by motivační a inspirující foto?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Přidat do záložek

Přejít na: