Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 pro missorku
· 2 kartarka
· 3 STEPHEN KING
· 4 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 5 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 6 Dobrý psychiatr Praha
· 7 Sexualita - 6 let
· 8 knížka o dospívání pro kluka
· 9 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 10 Hliník v Infanrix Hib

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 pro missorku
·  2 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  3 Sexualita - 6 let
·  4 pro missorku
·  5 Křesťanské maminy
·  6 STEPHEN KING
·  7 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  8 DUBEN 2013
·  9 Únor 2013
·  10 pro missorku
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ČERVEN 2012
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 352, 353, 354  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2012
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Niki84
Drbna
Drbna

Registrace: 28.12. 2009

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:54 pm    Předmět: Citovat

Ve1runka napsal:
Ach jo,Niki a jste teda doma nebo pořád v nemocnici?Jak je to možné,že mu to zase stoupnulo?To je na pikaču....tak se hezky sluňte,ať je to dobrý srdicko srdicko

Doma, chodíme jen na středisko na kontrolu. Nevím no, stát se to muže, ale podle mě kdyz bude prospívat tak by nás mohli nechat, pije dobře a podle jejich váhy přibral kolem 200 gramu ale jako vážila ho s plínkou tak nevím V rozpacích
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ve1runka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 19.7. 2011

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:02 pm    Předmět: Citovat

Kdybych si to přečetla pořádně,tak mi to dojde :o)) ale ten mozek už to není co bývalo.Tak aspon že tak a nemusíte trčet v nemocnici:plínka nemůže moc vážit a 200g je podle mě dost dobrý přírůstek :o)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ve1runka
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:06 pm    Předmět: Citovat

Musím si postěžovat...dneska mi došlo,kde je problém.Ve mě...nemám vůbec radost ze života,nejsem ta usměvavá maminka,která dělá blbiny s dětmi (někdy jo,ale musím mít náladu).Prostě jsem taková pořád zamračená,bez života...ach jo.Měla bych najít nějaké východisko jak z toho.Karolína jde raději na písku za jinou maminkou než aby si hrála se mnou a mě to strašně mrzí Smutný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Niki84
Drbna
Drbna

Registrace: 28.12. 2009

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 6:29 pm    Předmět: Citovat

Ve1runka napsal:
Kdybych si to přečetla pořádně,tak mi to dojde :o)) ale ten mozek už to není co bývalo.Tak aspon že tak a nemusíte trčet v nemocnici:plínka nemůže moc vážit a 200g je podle mě dost dobrý přírůstek :o)

A mě zas nedošlo a jakou plínkou, jako že měl pod sebou látkovou, jinak pampers vel.1 váží 20 gr Vychechtaný Ale přibral uz v ty nemocnici a podle toho jak pije bych řekla že to bude ok

Já taky nejsem ta usměvavá maminka, hrozně ráda bych byla ale asi nemám cit na vymýšlení blbin V rozpacích Těším se az děti budou větší a budeme jezdit na výlety po hradech a tak, to uz mám ted spoustu nápadu. Ale na písku teda nic moc Smutný
Ubikvita
Howgh
Howgh

Registrace: 8.4. 2010

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:29 pm    Předmět: Citovat

Ubi je tu, ale nezvladam písať. Od vcera chodi chlap do prace a ja sa snazim to nejak zvladat. Zacinam pomalinky padat na hubu a to je len utorok. To nocne kojenie ma teda vycerpava. Dany je neskrotny zivel, musime Saru pred nim chranit. Doobeda chodime na prechadzky, Sara v satku, aby som mohla za nim behat. Do toho varit, vymyslat, co jest..ak nenevymyslim, soa. Dnes odpoledne nejak nebolo kedy jest a uz som padala aj od hladu..
Niki, snad to uz nestupne. Aj ked zajde slnko, nevadi, aj bezne svetlo je fajn, ked vystavis co najviac koze..

slnieckova tiez nie som, hranie ma mo c nebavi, sa tesim, ked si zacneme citat, povidat a pod Vychechtaný moj chlap je v tomto super, blbne s nim furt , je hravy sam o sebe, niekedy mam pocit, ze ho blaznenie bavi viac nez. Danyho Vychechtaný
Ubikvita
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:30 pm    Předmět: Citovat

Katchen, super, ze ste mali taku fajn akciu, uz som zacala mat o teba obavy Veselý
Kobliho, rozhodnutie o domceku super. Snad au-pair klapne.
a uz neviem, co som chcela, pardon Stydlín
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:18 pm    Předmět: Citovat

Tak neštovice nemáme a není to ani ekzém, takže dobrý. Je to asi reakce ne sluníčko, příp. opalovací krém. Dostal fenistil kapky a v lékárně nám míchaj nějakou mast.

Veru, asi tuším, jak se cítíš. Myslím, že sluníčkových maminek tu moc nemáme, ono jich je vůbec na BC nějak málo. ;) Taky se tak často přistihnu a čím víc jsem naprdnutá, tím víc je naprdnutej i Tonda. Proč myslíš, že teď působím tak akčně? Pět dní s dospělými lidmi a pomoc s Tondou, včera završeno moc příjemným pokecem s kamarádkou. Po takovýchhle akcích mám vždycky pocit, že jsem znovuzrozená a ani vzteknutý Tonda mě nerozhodí. Taky mám stavy, kdy nikoho vidět nechci, ale většinou mi to pomůže. Pořád píšeš, jak chodíte s Kájou na hřiště, nemůžeš za někým vyrazit na návštěvu, nemáš na hřišti nějakou sympatickou maminku k seznámení? Já vím, že se ti nic nechce, ale párkrát jsem se přinutila i přes chandru někam vyrazit a fakt to pomáhá. Potřebuješ jedno odpoledne, kdy si pokrafeš, dáš si kafe a Káju budeš sledovat jen po očku, aby se nezabila, ale sama se budeš dobře bavit. Je potřeba to nastartovat, pak se z toho dá chvilku žít, protože i to dítko bude míň prudit. Hergot, to jsem nějaká celá sluníčková... Stydlín Hádám, že nejpozději pozítří tu budu nad něčím fňukat.

Jinak taky hraní neumím. Chodíme ven, zkoumáme auta a garáže, můj největší výkon je prohlížení knížek a házení balonu. Nejsem kreativní a popravdě mi ty maminky/tatínkové, co dětem neustále vymýšlejí zábavu, vč. plácání bábovek a stavění hradů, nějak lezou na nervy. Stydlín Ale věřím, že děti jsou nadšené. A taky už mám vymyšleno, co všechno budeme podnikat, až budou větší a těším se na to.

Niki, držím palce, ať už doma zůstanete.

Kobliho - au pair: já bych táááák jela. "Zamlada" jsem byla totální zápecník a nikam nevyrazila a teď je mi to líto. Akorát bych asi nebyla moc dobrá - dětí se bojím a k úklidu nemám moc vřelý vztah. A zrovna ta Němčina by mi bodla. Až Hanče povyroste, mám v plánu pohodit děti a vyrazit na nějaký týdenní intenzivní kurz oprášit Němčinu, ať na tý mateřský úplně nezblbnu.
Ve1runka
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 7:36 am    Předmět: Citovat

A tak to já si třeba na písku docela vyhraju Vychechtaný Sama

Katchen,to je to,co mi tady chybí-kamarádka na pokec.V podstatě nikoho tady nemám-jen jednu kámošku s mimčem,ale ta je teď u rodičů.Jinak ze školy se holky vrátily do místa bydliště a z práce jsou bezdětné a pracující.A navíc už na mě nějak zapomněli,strčili mě do škatulky "matka" a už mě skoro nikam nezvou.Kdysi jsme chodili,ale ted to nějak upadlo Smutný A já se strašně nerada s někým seznamuju,jako na písku nebo na hřišti si sem tam s nějakou maminou pokecám,ale je to zřídka....Ale asi jsi na to kápla,kde je ten problém.

Ubi taky mám obavy aby se malý dožil aspoň půl roku.Kája se po něm válí,pořád ho pusinkuje a hájá,ale takovým tím neohrabaným způsobem,že se bojím,aby mu neublížila
Ubikvita
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:28 am    Předmět: Citovat

Verunko, keby aspon pusinkoval..on placa a hadze po nej veci, ako po vsetkom, co ma rad..vcera som ju mala v satku, krmila ho a on po nej hodil svoju flasku na pitie. Sa bojim, aby po nej niekedy nehodil auticko ci inu tazku a pevnu hracku. Aj mna uz neraz prastil niecim, do hlavy a nic moc..
kamosku tu mam jednu, ale nie sme spolu nejak casto. Tu v dedine su 4 rodiny, co maju male deti, starsie cca 3 rocne a mimina jak ara, len jedna ma rocne dvojcata. Maminy su vcelku sympaticke, normalne, s dvomi sa obcas bavime, ked sme vonku a nahodou sa stretneme. Oni sa stretavaju pravidelne, deti sa im spolu hraju..vzdy u niekoho na zahrade, kde maju urobene ihriska pre ne. Obcas by som s nimi rada, ale zvana nie som..
Ve1runka
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:47 am    Předmět: Citovat

Aha,tak proto Kája háže věcma....no já si říkala,proč to dělá a ono je to z radosti.To dělá taky,inu budeme muset ty naše drobečky chránit vlastním tělem :o)

Já si chci pokecat s někým o jiných věcech než jsou děti,těch mám plný brejle a to s maminkama na písku moc nejde :o(
Ve1runka
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:49 am    Předmět: Citovat

Jdu s oběma k Dr.,tak snad to všichni přežijeme ve zdraví Marný... Dneksa je den..jsem vzhůru od tří od rána,malý se rozhodl,že bude prudit,pak jsem šla s novinama,tak prý spal a od půl osmé zase řádí a já už nevím,co chce Marný... Marný... Marný... Myslela jsem,že se aspon na hodinku ještě prospím,ale nedovolí mi to a chlap jde za chvíli na celý den pryč....uaaaaaa
Kobliha82
Drbna
Drbna

Registrace: 25.10. 2010

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:05 am    Předmět: Citovat

Ubikvita napsal:
Verunko, keby aspon pusinkoval..on placa a hadze po nej veci, ako po vsetkom, co ma rad..vcera som ju mala v satku, krmila ho a on po nej hodil svoju flasku na pitie. Sa bojim, aby po nej niekedy nehodil auticko ci inu tazku a pevnu hracku. Aj mna uz neraz prastil niecim, do hlavy a nic moc..
kamosku tu mam jednu, ale nie sme spolu nejak casto. Tu v dedine su 4 rodiny, co maju male deti, starsie cca 3 rocne a mimina jak ara, len jedna ma rocne dvojcata. Maminy su vcelku sympaticke, normalne, s dvomi sa obcas bavime, ked sme vonku a nahodou sa stretneme. Oni sa stretavaju pravidelne, deti sa im spolu hraju..vzdy u niekoho na zahrade, kde maju urobene ihriska pre ne. Obcas by som s nimi rada, ale zvana nie som..

Ubi, tak je pozvi ty! Za zkousku nic nedas a treba to klapne. A kdyz tchan nabizel vareni/peceni, muze upect nejaky kolac, abys mela co nabidnout ;)

A jo, chapu te, ze se citis osamele, stejne tak Verunku. Je to tezky nekoho najit, kdyz tak nejak clovek vypadne ze spolcnosti jinych lidi V rozpacích

Jasmin take zalehave Emily. Nastesti ji jen pusinkuje a hladi, ale obcas je to hlazeni docela drsne Vychechtaný Nicmene si rikam, ze male deti jsou gumove a ze to Emily nejak prezije Vychechtaný

Verunko, ja bych ti moc prala, aby ten tvuj chlopek zacal neco poradnyho delat. Doufam, ze ten jeho dnesni vylet je pracovni!
Talpinka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 9.10. 2008

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:09 am    Předmět: Citovat

ahoj, zdraví vás jedna unavená depkatá novopečená matka Vychechtaný
No ten usměv je fakt z posledních sil... včera mi do smíchu nebylo. Malou trápilo asi bříško (a to jsem nejedla nic závažnýho proti jiným dnům předtim) a měla jsem jí celé odpoledne na ruce.... večer tu ječela, v noci vzhůru.. no mazec... takže vypadam jak zombie....
Te´d vypadá dobře, možná bude i spát srdicko ale zas nespí ta starší a chce si už konečně taky se mnou hrát takže jdu na novou šichtu.

Holky, tu tak čtu že nosíte v šátku... já to mam taky v plánu, ale zatim jen v plánu, zatim jsem se neodvážila. Přijde mi že mi bude překážet to břicho co furt mam .. jsem furt jak v pátym měsíci těhotenství Kulivočko Jakej uvaz vážete? Všechny jdete na kolíbku? Mi přijde že se Lucce v kolíbce nelíbí.. jako ani na ruce moc tuhle polohu dlouho nevydrží... spíš je pořád břichem ke mě a nahřívá se

Ještě k těm kamarádkám v místě bydliště. Já tu mam taky jen samé známé. Na ulici pokecat jo, ale zvaná k někomu na zahradu nejsem, to tak maximálně Majda. Tu už se mi podařilo jednou u sousedů odložit. Tady je blbý že se hodně hraje na rodiny. Když jste v rodinném klanu tak nemáte problém se s někým střetávat i pravidelně, náplavy to mají složitější. Ale za ty čtyři roky co tu jsem se to trošku posunulo. Tak možná ještě další dva tři a třeba tu budu taky v rodinném klanu Vychechtaný Zatim si musím vystačit s autem a dojížděním za kamarádkama třeba 40km daleko. To se ale fakt nedá každý den

Jo a ještě něco.. jsem chtěla pochválit Majdu. Fakt zabodovala. Co jsem týden doma tak si malý vůbec nevšímá, ale dneska abych se probrala tak jsem si myla hlavu a Lucka začala plakat a Majda jí zabavila. Docela na ní zabírá. Nevim jak to dělá. Ona hlídá mini děti i ve školce. Asi má nějakej talent narozdíl od její matky Kulivočko No ale byla jsem vděčná že pomohla. Sama od sebe.
Ubikvita
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 11:57 am    Předmět: Citovat

Aby som ich pozvala, na to nemam odvahu a je pravda, ze s dvomi sa zatial len nesmelo otukavame a s druhymi dvomi si furt vykame Stydlín ale mozno casom. V podstate nie som uplne samotinka, chodim do nasho cirkevneho zboru, kde sme ako rodina, kde aj samozrejme preberame ine nez mimina, je to fajn. Bola som tuto nedelu aj so Sarou, po 3tyzdnoch a dalsie minimalne 2tyzdne tam nepojdem, tak mam asi deficit Veselý stretavame sa dva-trikrat tyzdenne, mi chybaju Veselý.

satok: kolibku som neskusala, ale kriz s kapsou, najprv dnu ale lepsi je ten von. Len to este vychytavam, je tam trochu skrutena, ale vraj to az tak nevadi..kolibka mi nesla moc u danyho, tak som to ani neskusala a nie je idealna, ked su horsie kycle. Ma sice len 2A, ale davam latkovky a tak nejak vobec. Proste trenujem radsej ten kriz s kapsou.
Harpyje
Krafařka
Krafařka

Registrace: 7.1. 2008

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 12:07 pm    Předmět: Citovat

Ubi- ahoj, jo vaření to je dost problém. bo nějak mám dopoledne co dělat kolem mimina a starších děcek a ty starší štve, když jdu vařit, protože si se mnou chtěj hrát.
A nákupy - druhý problém. ale to jsem pořešila. nakupuje MMM, bo s mimčem se mi do obchodu moc nechce.

Taky jsme ted o víkendu byli prvně s D. na bohoslužbě - vybrali jsme tu nejméně natřískanou, bylo to moc fajn.

Talpinko, ještě nenosím, ale budu nosit nastojáka. malá má blbě kyčle - 2A, tak kolíbku radši ne. ale celkově nosím spíš mín.
uáááá musím běžet.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2012 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 352, 353, 354  Další
Přejít na stránku
Strana 250 z 354
Přidat do záložek

Přejít na: