Registrace: 1.11. 2008 Příspěvky: 3425 Bydliště: Doma
Zaslal: po červenec 09, 2012 7:51 am Předmět:
Petrasko
díky za seznámek.. je hezký to takhle číst a vidět ho komplet..
ale že to uteklo holky co ? _________________ Smečka tří pinďourů.
Patrik 3/2007, 3130g, 50cm
Jeníček 10/2010, 2670g, 46cm
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
Zapomnela jsem na nekoho? Nejake chyby, nedostatky? Kdyztak nahlaste.
Jinak u nas dobry, mirna ryma stale pokracuje, ale nevadi. Stale dobre pije, spi, prdi a kadi. Na brisko taky davame, kazdy den alespon chvilku a zkousi zvedat hlavicku, nicmene dele jak 2 vteriny ji neudrzi. Ale pretoci si ji zleva doprava, kdyz potrebuje. Nad postylku jsme udelali takovy "kolotoc" z papiru - cerno-bile obrazce na nitich a spejlich, i lehky vanek to rozhybe. Tak me tesi, ze na to kouka, specielne pri prebalovani (pultik mam pres postylku).
No a jinak za ty 3 a pul tydne si tedy "vypil" uzasny tvare, narodil se se dvema bradama, ale ted uz ma tri. Pristi tyden jdeme na kontrolu do porodnice, tak jsem zvedava, kolik bude vazit.
Kobliho, rada slysim, ze zijes, uz jsem si delala starosti, ze se ti ta nemoc nejak rozjela a stunes. Jinak muzes tu tabulku miminek prekopirovat na prvni stranku, at je vic na ocich.
Verunko, krasny ditka mate!
Choki, pohlazeni a drzim palce - uz se to kurna musi zacit lepsit. Co smoceni v bazenu, pomohlo trochu?
Ja tedy jeste "docistuju", na koupani to jeste neni. Ale snad uz brzy bude, taky bych se nejradeji ponorila alespon do vany az po krk.
Registrace: 25.10. 2010 Příspěvky: 4707 Bydliště: Nemecko
Zaslal: po červenec 09, 2012 2:36 pm Předmět:
Dobre odpoledne.
Stale nemam docteno, ale seznam je na prvni strane! Diky Petrasko.
Novinky od nas:
Dnes tu byla naposledy PA, Emily ma 4440g, coz na ditko na UM neni nijak zavratny prirustek, ale aspon se tolik nepronese
Nemam uklizecku. Dostala padaka.
Od zari bychom se meli prestehovat zpet domu. (Teda pokud to manzel zase nezmeni ) Deti byly desne nadseny, hraly si temer cely den na zahrade, dest nedest, Marc dostal osobni dopis ze skolky, ze na nej 11. zari cekaji....
Kdybyste vedely o nejake mile, hodne slecne, ktera se aspon trochu domluvi nemecky a rada by od zari pracovala, dejte mi vedet... Hledame au-pair a nechci nikoho z ruske federace.... Inzerat je i tady v Burze. Diiik.
Registrace: 28.12. 2009 Příspěvky: 4301 Bydliště: na kopci v Praze
Zaslal: po červenec 09, 2012 8:23 pm Předmět:
Tak na Koblihy uklízečku jsem myslela včera taky při drhnutí umyvadla.
U nás dneska překvapivě pohoda, děti hrněly po obědě relativně stejně tak jsem vygruntovala kuchyň, vyprala a složila včerejší prádlo, rozebrala bordel co jsem dlouho odkládala, spočítala kováky na výměnu (šetříme tak Viktorovi a v bance lze bezplatně vyměnit jen 100 kusu), vyčistila židle a ještě mám v plánu sedačku ale to asi nedám páč usnu při uspávání.
Zítra jdeme na kontrolu k dětské a taky už máme hotový rodný list tak si ho musím vyzvednout a stavit se na pojišťovně.
Registrace: 16.5. 2011 Příspěvky: 2369 Bydliště: Praha
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:18 pm Předmět:
Simsalabim, su tu... Nazdar baby,
jojo, byli jsme na chatě. Nejdřív Tonda s našima a mojí babičkou, pak jsme jeli za ním a byli tam sami, pak nás přijeli navštívit kamarádi a pak manželovi rodiče. Manžel jel včera domů, já tam ještě zůstala s dětmi a tchány. Bylo to fajn, koupání, o Tondovi jsem skoro nevěděla, Hanička taky mazlená kdekým, až jsem si dneska říkala, co s těma dětma sama budu zase dělat? Ještě jsem to dneska oddálila a cestou zpátky se zastavila u kamarádky. Ale zítra zase šichta. Ale už jsem se celkem těšila do Prahy. BC, televize, domluvím si nějaké kamarádky...
Holky, nevěřila jsem, že to přijde, ale Tonda asi začíná mluvit! Jedno z nejčastějších slov, které na vycházkách opakuju furt dokola, je auto, protože auta miluje. A dnes, dámy, Tonda místo univerzálního "kata" pravil "auto". Málem jsem upadla. A vůbec už sem tam nějaké slovo z něj vyletí.
V bytě výbuch, po návratu jsem jen uklidila věci, co musí do ledničky, jinak se tu všechno válí, v dřezu nádobí a já na to prdím, do zítřka to neuteče (bohužel), sjíždím BC a jako kulisu si pouštím TV - přízemní a příjemné.
Zítra mastíme s T. k MUDr., nějak se nám osypal. Tak doufám, že to nejsou neštovice, ale ty myslím vypadají jinak. Jestli jo, tak mě kamarádka asi nebude mít ráda. Ale varovala jsem ji. No, uvidíme.
Jeje Katchen, co rikala doktorka? Jsou to nestovice nebo ne? A jak v takovem pripade s Hanuli - je to pro takhle mala miminka problem nebo ne? Nasi starsi uz oba meli nestovice i priusnice - ve skolce se to toci furt, takze se nebojim, ze by to ted prinesli domu. Na druhou stranu doufam, ze Hubert za rok, dva ve skolicce ty priusnice taky chytne.
Jinak jsi tedy super akcni, ja jsem rada, ze tak nejak nikoho nemusim moc potkavat, ac jsou starsi ve skolce a Hubert je zatim zlate miminko, tak je tu furt co delat a stejne jsem unavena a nemam naladu na nejake navstevy a uz vubec ne na cestovani. Setrim sily na podzim, kdy chci sama se tremi caparty letet pres pul sveta do Prahy.
Jo, neni zac, co se tyka tabulky, jen jsem trochu "updatovala" tu, co vytvorila Kobliha.
Tedy Kobliho, to je smula, ze se pani na uklid pokazila, snad sezenes nahradu. Jo a zda se, ze Emily si hlida linii uz ted! Ale jak pises, alespon se tolik nepronese.
Niky, tak jste doma a doufam, ze zloutenka zdarne ustupuje. A s tim surovanim to neprehanej.
Registrace: 19.7. 2011 Příspěvky: 489 Bydliště: brno
Zaslal: út červenec 10, 2012 4:23 pm Předmět:
Niki,ty seš teda pracant!Na mě sedla poslendí dva dny nějaká lenora,tak se mi nic nechce.Ale dneska se musím konečně dokopat k tomu,abych vytřela a trochu poklidila.
Petrasko,Vítek má už taky pěkný žgraně (jak se tady říká tvářičkám).Všichni mi říkají,že je pěkně kulatý,ale vidí jenom tu hlavu,jinak mi přijde takový žižlík hubený.Jinak tabulka super!Díky,je to přehledné.
Kobliho,to je blbý s tou uklízečkou.Snad najdeš brzy někoho spolehlivého a šikovného.A domeček ti stálůe závidím,čím dál víc vidím,že pro ty děti je to super.Normálně jsem začala koukat tady po nějakém domečku a narazila jsem i na celkem "levný",ale asi by bylo nutné do něj investovat...ale to jsou jenom moje nějaké představy a výmysly (asi se nudím,tak vymýšlím blbiny)
Katchen,super jste si užili prodloužený víkend.Aspoň sis i dpočinula a můžeš s chutí vlítnout do nového týdne ;)
Registrace: 25.10. 2010 Příspěvky: 4707 Bydliště: Nemecko
Zaslal: út červenec 10, 2012 4:53 pm Předmět:
Petrasko, ja uz uklizecku hledat nebudu. Udelali jsme s muzem zasadni rozhodnuti vratit se zpet na jih. Sice to znamena, ze Jasmin bude bez skolky, ale tak nejak je nam tam lip a zdraveji. Co jsme se vratili do D'dorfu zase chrchlam jak tuberak Tak pro zmenu hledame au-pair, abych to nejak zvladla.
Verunko, jo, domecek je prima s detmi. Ale jak pujdou z domu, budeme se stehovat do bytu ve meste. Kultura a lekari budou vic po ruce
Registrace: 28.12. 2009 Příspěvky: 4301 Bydliště: na kopci v Praze
Zaslal: út červenec 10, 2012 5:32 pm Předmět:
Zase mu ten bilirubin stoupnul Zatím to neni na svícení ale nemáme k tomu daleko, dalsi kontrola ve čtvrtek. Tak ted tady leží na sluníčku (který ted zalezlo ).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.