Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 5628 Bydliště: Praha 5
Zaslal: čt červenec 05, 2012 9:29 am Předmět:
Zdar!
Lydu - vsechno nej!!! Mesic krasnej! Jakym ohniskem je to foceny?
Tady u nasich byl vcera nadherne oranzovej - dokonalej do projektu Uz jsem bezela pro telatko, kdyz mi doslo, ze krasne sbalenej fotobatoh jsem dopoledne do auta s ostatnima taskama proste neodnesla Chtela jsem tu dohnat i neco z travy atd., ale houbelec. Tesila jsem se na foceni, pac dovolena u more mne v tomto smeru nenaplnila. No, ale mam tu telo s padesatkou, co jsem mela v prirucni kabele, tak aspon neco, i kdyz bez nabijecky.
Lydu, taky čecko nej
my sme na té chalupě, připojení vázne... a krom toho tu letos agilní zemědělci maj vysekáno široko daleko NAPROSTO ! všechno , takže žádná kytibroučkoloučka..docela hrůza .
Akorát sem polapala do projektu oranžovou, je to takový pěkný malý rébus , můžete dumat
barviček je tam myslim dostatečně
mam tyhle jakoby "grafický" záležitosti docela ráda...
Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 1493 Bydliště: Praha
Zaslal: ne červenec 08, 2012 10:35 pm Předmět:
Ahoj, jsme zpátky z výletu,tu, tu... fotesa žádná bo slovy klasika chcalo a chcalo...
Kdyz jsem nasla super bouranisko a nemeckej hrbitov zastrcenej na konci pidlivizace, zas nebylo zrkadlo se mnou, pac jsem ho nechtela utopit a kdo moh tusit, ze za par minut se mozol prodere a bude palit az do vecera
Ale pěkné fotky tu přibyly ;)
Moc se mi líbí protisvětlo od Barbar, abstrakce od May... Barborka od Tade, uplnek od Lydu (fsecko nej, nej .. snad se oslava povedla ;) ), prdolino od Janky a jeji vodni kyti... a vic mi hlava nebrat... omlouvam se
Curly ... doufam, ze jste ok a neuplavali jste! _________________
jdu vás pozdravit - pořád žiju, nefotiím, dočteno nemám. Napravím, zatím uklízím (voda nám to tu maličko porovnala).
Lydu - všechno nej nej (a děkuju za nabídku )
Díky za přání. Kdybyste potřebovali pomoci, alespoň třeba s holkama, tak prosímtě houkni. Víceméně tento týden a nejméně půlku příštího nemáme žádné plány.
Můžu přijet a jít s holkama třeba ven nebo něco nebo házet lopátkou, ať na to nejste úplně sami!
Jináč všem děkuju za přání.
Cipul té klasika, já když nechám foťák doma nebo mám jen automat, tak bych si nafackovala a kolikrát ho prostě JEN vláčím a žádná fotka z teho.
Včera jsem v podvečír fotila něco v polích, ale po celovíkendové pracovní brigádě, kdy jsem zajištovala stravu a komfort několika brigádníkům už na to dneska nemám morálku
Imag první se mi líbí víc. U druhé mi vadí pocitově ten dotek kytky s okrajem fotky..
Ahoj,
jsme zpět. Taky musim přiznat, že na žádné Focení nedošlo, relaxovala jsem i stran tohoto. No ještě samo číhnu, zda se mezi výcvaky najde něco aspoň trošku prezentovatelného .
Lydu to není žádná technika, to je čistě fotka krze luxfery .
A pište, ať s tim krapet hnem . _________________ PENTAX K-5
Jako fotky nemám skoro žádný, vedro, vedro, vedro. Kola jsme táhli úplně zbytečně, protože přežít se dalo jen po krk ve vodě Jsme byli na Šíravě a pak u Balatonu. Ukrajina se nekonala, bylo moc vedro na přejezd hranice na kole a autem se nám nechtělo, neměli jsme mimoevropský pojištění a mezinárodní řidičáky. Tak někdy jindy ;)
Lydu, všechno nejlepší k narozeninám!!!
No na to, že jsem byla pryč 10 dní a tady přibyly jen 2 stránky... Aspoň mi nedalo práci vás dočíst ;)
Zaujaly mě Tadeáškovy fotky holčičky na schodech, moc pěkný!!!
Pak akčnost Ali rodiny - děcka v rumunských horách, jste dobrý!
Janky fotky chlapečka v písku taky moc povedený.
Lydu - ta černobílá se mi líbí víc, ta je super! A díky moc, opravdu. Bláto jsme už uklidili, museli jsme rychle, páchlo to jak bolavá noha. Zahrada je taky z nejhoršího a zbytek musí sama. Každopádně děkuju moc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.