Snad se ani nebudu koukat, jen něco chci napsat, jednou upozorňovali v telce a bylo tam něco jako hraná scénka, že dítě se topí potichu, že nejde odejít od dítěte a nechat ho čvachtat se v bazénku nebo samotného na zahradě s bazénem ani si na záchod odskočit, že oknem uslyším ... taky upozorňovali, že jedno dítě má hlídat jedna osoba, že když třebas je víc lidí u bazénu tak každý si myslí, že někdo hlídá a nakonec nehlídá nikdo ... ty filmy zatraceně to je blbost na blbost od topících se osob po porody ...
Registrace: 9.1. 2007 Příspěvky: 5151 Bydliště: Praha 4
Zaslal: st červenec 04, 2012 11:43 pm Předmět:
jo, vpadá to přesně tak. Koukala jsem bokem na šímu a myslela si, že blbne ve vodě, držela vzpírající se Johu a brečící Roz (spadla nebo co). Muž ale zareagoval správně a skočil pro něj... Bazén plnej lidí. Při odchodu z bazénu, už bez křidýlek, prostě Šíma skočil do vody, doteď nechápeme proč, ani on to nedovedl vysvětlit.
Trixl, na video se naopak podívej. Já jsem na tohle dost máčka, ale mrkla jsem a je lepší to vidět a vědět , než nevidět a .. - myslím..
Není to strašný - chlap se potápí a vynořuje vodu asi po pusu. Resp. Strašný to JE, ale nevypadá to tak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.