Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Prodej ze dvora - závoz 31.5.
· 2 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 3 Přenos černého kašle od školáka
· 4 Krůty - listopad, prosinec
· 5 Odličovač make-upu
· 6 Endometrióza a operace
· 7 rychlý dotaz- Jak dostat kočárek z Ostravy do Prahy
· 8 trapný gynekologický problém
· 9 Pedagogický asistent - co je třeba při vyřizování?
· 10 přírodní opalovací krém

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Přenos černého kašle od školáka
·  2 Prodej ze dvora - závoz 31.5.
·  3 Co čtou Vaši malí čtenáři?
·  4 Nechápu...
·  5 slintanie po vytrhnuti osmiciek
·  6 Přenos černého kašle od školáka
·  7 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  8 Ozkoušený recept na rebarborový koláč?
·  9 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  10 přírodní opalovací krém
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

2006 - listopad
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6590, 6591, 6592 ... 6710, 6711, 6712  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2006
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anni
Howgh
Howgh

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:06 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno

my si taky užíváme prázdnin, dneska jdou kluci k babičce a začnu si užívat i já .-))
Budeme mít jne Simonečku, tak to bude paráda. Jen teda doufám, že na ni nic neleze, protože dneska v noci měla šílenej error... řvala do půl druhé, byla k neutišení, pak se pozvracela.. Chuděra vůbec nemůže ,,mluvit,, jak má vykřičený hlasivky... Jako fakt nevím co ji mohlo být, jeslti ji bolelo břicho, nebo z horka....Jen doufám, že je bylo ojedinělý a nebude se to opakovat často... ta bezmoc u toho je šílená .-(((

LINDI tak snad váš boj s Lilli a jídlem bude úspěšný... ještě ted mám v živé paměti naše boje s Fildou....jooo trvalo to 5,5 roku než pochopil, že mu jídlo fakt neublíží .-)))))

JITO s cvičením jsi dobrá... já to zas tak nějak flákám Stydlín ale tím jak jsou kluci doma máme úplně rozhozenej režim .-)) S lednicí držím palce, mám takhle bouchla loni a už byla půl roku po záruce a stálo nás to přes 7000kč.-((

ILALI mysím že tím jak jsi trénovaná je pro tebe Jill spíš relax .-))) Ale třeba já co se X let nehýbala...

NICO užijte si oslavy, at vám vyjde počasí... tady to už od rána peče. A tším se na...... Vychechtaný

PAJINO jak zvládá Ondra ten tábor??? Učení o prázdninách nepraktikujeme, ale chápu že třeba u Laurinky je to nutnost ( a je mi jasný, že třeba potom s Fildou budeme muset taky), ale Ada se vlastně procvičuje tak nějak pořád, dost čte, luští křižovky, dělá různý rébusy, píše ,,knížky,, takže takovej ten základ vlastně taky opakuje. Loni jsme myslím poslední dva týdny něco zopákli cíleně.

ILALI má už Laurinka učebnice do 4. třídy?? Ada už je donesl a myslím, že to pravé učení teprve začne... jako i já se toho pomlau začínám bát...

Já má dopité kafčo a jdu trochu poklidit.. od večera je to tady ještě jak po výbuchu, tak at tchýni neklepne .-)))

Anni

Filip video

Sháníte auto? - Ať nové nebo starší, BabyCafé jezdí auty od nás!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pajina
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky,

LINDI, tak to jsou v rámci možností dobré zprávy. Huráááá

ANNI, tábor začne až v pondělí, zatím fungovala babí, tak jsem mooc zvědavá. ;)

A opakování poslední dva týdny mi přijde celkem rozumné.

P.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lindusa
Howgh
Howgh

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 5:17 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, zvladla jsem posilku, krmim postupne holky, Lilli uz spi a za chvili snad nakrmim i sebe.

PAJO, zpravy to jsou vice nez dobre a doufam, ze za vsim fakt stoji ten malo reseny reflux (plus teda ty alergie, ale ty uz resene jsou).

ANNI, jo jo, vase boje s jidlem a rohlikove diety pamatuji, aspon vim, kam si prijit pro radu a utechu Vychechtaný . A se Simcou, nemohlu to byt 'oblibene' zuby? Chude mala, snad se brzy srovna... L.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Jitka123
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:03 pm    Předmět: Citovat

Lindi tak mám malé poznatky k Jill. Jednak naprosto brutal a jak ta holčina psala, že se při první 15 minutovce ani nezapotila tak já asi dělám něco špatně bo ze mě leje po prvních 10 minutách. Vychechtaný Vychechtaný . Druhak druhá 15 minutovka je fakt masakr a já dneska při jenom z posledních cviků prostě upadla. Neudržela jsem se na rukce. Klepala se jako blázen. Takže jestli tohle celé dojedu tak si poklepu na rameno a řeknu, že jsem borec Hustej Co se týče bolesti svalů po cvičení tak pohoda to nebolí jenom trochu cítím břicho, ale to je příjemné Veselý
Lindusa
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:10 pm    Předmět: Citovat

JITKO, moc nepadej, nebo Ti sousedi zase vycini, ze delas rachot Vychechtaný . Jinak jak je to narocne na kolena? Ja porad premyslim, jak jim odlehcit, ale zustat kardio efektivni... Jezdim na ET, setrnejsi asi uz byt nemuzu... No, snad to fakt brzy prejde a ja budu moci nasadit pekelnejsi tempo. Zatim jen pekelne zeru Kulivočko . Hmm, jsem zase nejaka zdeptana, unavena, nic mi nebavi... Premyslim, jak utect do prace a pritom mit porad u sebe Lilli Kulivočko . L.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Nico
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:26 pm    Předmět: Citovat

Hezký večer kočičky!

Tady je bouřka a prší, ale jsme rádi, aspoň se pročistí vzduch. Oslava byla super, počasí vyšlo skvěle, jen bylo docela dusno. Všichni jsme nacpaní, Mirásek griloval pražmy, byl čokoládový dort a spousta dalších mlsek.
Prokůpek dostal figurku Buzze rakeťáka, tak byl úplně fascinovaný a velikou sadu modelíny, ta v tom vedru tekla Vychechtaný takže tvořivou dílnu si uděláme později. Mirásek dostal hru GO, tak jdu googlit pravidla a strategie, protože je u toho jen AJ návod a nějak se ztrácím Vychechtaný

Lindi, tak výsledky dobrý. Snad vyšší dávky pomůžou a bude už konečně všechno jak má být.
A super hero ne, kdepak. Jen nejsem zvyklá chodit na 8 hodin do práce každý den a nějak nestíhám, nezvládám, umírám Vychechtaný Ale už je to ok, už jsem zase doma ;)

Anni, snad bude Simonečka dobrá. Užívej dovolenou ;) a taky se těším ;)

Ilali, se cvičením super! Jsi fakt dobrá. Já budu mít trochu volnější režim přes léto, ale hýbat se už prostě musím, už to mám pod kůží.

Krásný večer všem!

www.hippsy.net a www.warmme.cz - barevné bederní pásy
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anni
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:37 pm    Předmět: Citovat

Hezký večer

Tak Simonečka je celý den nějaká marná. Pořád pobrekává, nic ji není vhod.. jen ve vaně byla spokojená.
Viděla bych to taky na ty zuby LINDI, už pár dní cpe ruce až do krku a slintá jak bernarýn... Ale ted večer měla i teplotu, po odečtu 38,7 Smutný Ale jí dobře, pije taky docela dost, tak uvidíme. Večer si dala kaši, dostala čípek dala jsem jí vlažné ponožky na nohy a usnula.
Včera začala kolem půlnoci, tak uvidíme jak to bude dneska.

JITO ty jsi blázen s tím cvičením... podle toho jak to poisuješ, by mě to položilo po dvou minutách .-)))

NICO jsem ráda, že se oslava vydařila, tady bylo vedro na padnutí celý den a déšť v nedohlednu. Nás to čeká v neděli, taky hodíme něco na gril... na nějaký vyváření se fakt nechystám..

Anni
Makos
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 4:25 pm    Předmět: Citovat

Hezké odpoledne,
tady je vedro na zdechnutí. Ve stínu 33°. Dneska byl s Míšou na koupáku Pavel, zítra půjdu já. Pavlínka má už konečně neštovice,takže jsme udělali dobře, že jsme tu dovolenou přesunuly. Naštěstí to má zatím nějaký slabounký průběh. Včera jsem jí viděla na zádech 4 pidi pupínečky,takže to jsem si ani nebyla jista,jestli je to vůbec ono a dneska jich tam má trošku víc,ale samé malinké. Zatím jen na zádech asi 10 a na krku 2,tak snad se taky moc neosype, Míša to měla taky slabé.

Jitko, no ze mě lilo a to jsem jen vysávala Vychechtaný Vyvíjet nějakou sportovní aktivitu v tom vedru by bylo asi po mně Vychechtaný

Ilali
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 27.3. 2009

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 4:41 pm    Předmět: Citovat

AHOJ HOLKY,

díky za pochvaly se cvičením, ale s Jill jsem teprve na 5.dnu, jde to ale den ode dne líp. V neděli je poslední prázdninový alpinning, tak to pak taky vidím na volnější režim. Bohužel. No příští týden je aspoň pilates, takže nakonec budu ráda za Jill. Vychechtaný

NICO - paráda, že se oslava vydařila.

ANNI - užívej si jednodětnost, ale doufám, že u Simonky se nerozdjede nic horšího než " zuby". I když ty dávají taky hodně zabrat.

JITKO - uložila jsem si tvůj odkaz a třeba se k tomu taky časem propracuju.

MAKOS - v tomhle vedru neštovice, to je fakt za trest. Snad zůstane u mírného průběhu.

U nás je samozřejmě vedro. Jsem zvědavá na tu zítřejší tchánovu párty v tomhle počasí . Ještě, že budu dělat šoféra. Pepa ještě ani neví, kdy dorazí. Bude to napínavé do poslední chvíle, jestli vůbec oslavu zvládne časově.

No a s učením - my jedeme denně, ale nic dramatického. Vejdeme se do 20 minut. Nehrotím to víc.

Tak se jdu nachystat na Jill.

Jitka123
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 9:14 pm    Předmět: Citovat

Lindusa napsal:
JITKO, moc nepadej, nebo Ti sousedi zase vycini, ze delas rachot Vychechtaný . Jinak jak je to narocne na kolena? Ja porad premyslim, jak jim odlehcit, ale zustat kardio efektivni... Jezdim na ET, setrnejsi asi uz byt nemuzu... No, snad to fakt brzy prejde a ja budu moci nasadit pekelnejsi tempo. Zatim jen pekelne zeru Kulivočko . Hmm, jsem zase nejaka zdeptana, unavena, nic mi nebavi... Premyslim, jak utect do prace a pritom mit porad u sebe Lilli Kulivočko . L.

mě to na kolena náročné nepřijde. Opravdu svaly které cítím je břicho:)))
Lindusa
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:34 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky, uf, to byl zase den Kulivočko . Byla jsem domluvena s jednou ceskou holkou, s tou jsme se jeste nevidely, tak ze se pozname. Moc mila holcina, ma krasnou 3-letou rostandu Veselý . Jenze nase prehistoricka navigace neznala jeji adresu Grrrrr , ale domluvily jsme se, ze me proste najde, az budu pobliz. Tak to jsme zvladly... Ale Lance si vzal vetsi auto, zapomnel, ze nekam jedu, tak jsem musela mit jednu hadici na prednim sedadle. Ve meste mi to neva, ale na dalky to fakt nemam rada V rozpacích . Holky docela dobry, chvilemi jsme krotily, ale slo to. Za to ale Lilli Kulivočko . Mela takove divne vybuchy place jak za starych casu, cely den se kroutila, jidlo nic moc. Rano jedla jeste hezky, pak se to horsilo a vecer uz nechtela vubec Kulivočko a vecer se pokadila, uplne mimo rezim, kyselej smrad, uplny de javu, hleny jak oprate a pak mi to doslo - ty moje dve mury nemely vcera nic inteligentnejsiho v hlave, nez naocit sve prstiky do mleka, co pily a davaly ji to lizat Marný... . Nastesti to Lance uvidel, tak toho moc nemela, ale ocividne to stacilo na to, aby mela dneska paradni bolebrich, hlavne ted vecer, prujem a cely den take dost ublinkavala. A hlen, ze to prehlednout fakt neslo, i Lance ziral. Hmm, tak aspon vime, ze opravdu reaguje na KM Veselý , i kdyz doufam, ze to bylo na dlouhou dobu naposled. Holky dostaly vycineno a snad si to zapamatuji Kulivočko . Jo a cestou zpatky jsem trcela pres pul hodiny v zacpe kvuli nicemu. Je. Jsou proste mistni ridici magori a brzdi pred vjezdem do tunelu a pachaj jim takovehle kalamity Grrrrr .

Pak jsme jeste zkusili vzit Lilli poprve do bazenu, ale total fiasko. Rvala, ze jsem s ni po dvou minutach odchazela domu Kulivočko , voda pritom byla nadherne tepla. Takze plaz nebudem zkouset uz vubec, tam je voda mnohem studenejsi. Ale mozna to bylo blbe nacasovane, kdyz byla dneska morousek kvuli tomu brisku... Zkusime zas za tyden. L.

-11 lbs.
Krtonozka
Kavárenská povalečka :-)

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 10:14 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

i já žiju. Jako každý snáším ta horka, jak se dá. Děti v pohodě, včera byli s Pavlem celý den na výletě v družební obci (jmenuje se stejně jako ta naše, jsme v republice dvě obce stejného jména), tak si to děti užily a všichni Markétku chválili, jak to krásně zvládla, nebyl s ní vůbec žádný problém. Bodejť, když jede někam se mnou, je to horor. Já si užila den o samotě, skoukla film a pak jsem byla u jedněch pražáků na grilovačce.
Dneska máme hasičskou soutěž, za chvíli vyrážíme, tak jsem nervózní jak prase. A hlavně jestli bude takový hic jako předešlé dny, tak to bude dost náročné.

Makoš, tak snad i Pája bude mít hladký průběh neštovic a budete to mít za sebou.
Jitka123
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:19 pm    Předmět: Citovat

Krtonozka napsal:
Ahoj,

i já žiju. Jako každý snáším ta horka, jak se dá. Děti v pohodě, včera byli s Pavlem celý den na výletě v družební obci (jmenuje se stejně jako ta naše, jsme v republice dvě obce stejného jména), tak si to děti užily a všichni Markétku chválili, jak to krásně zvládla, nebyl s ní vůbec žádný problém. Bodejť, když jede někam se mnou, je to horor. Já si užila den o samotě, skoukla film a pak jsem byla u jedněch pražáků na grilovačce.
Dneska máme hasičskou soutěž, za chvíli vyrážíme, tak jsem nervózní jak prase. A hlavně jestli bude takový hic jako předešlé dny, tak to bude dost náročné.

Makoš, tak snad i Pája bude mít hladký průběh neštovic a budete to mít za sebou.

Krti neměli jste to u Dráchova?
My tam dneska byli na borůvkách a jeli jsme okolo nějaké hasičské soutěžeVeselý))
Anni
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 7:31 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno

Tady konečně sprchlo, tak je ten vzduch hned dýchatelnější a i se malinko ochladilo. To vedro bylo už nesnesitelné. Já jsem do toho včera pekla Adovi dort, teklo mi to pod rukama.. no mazec, ale nakonec se zadařilo Veselý
Dneska dáme ještě malou oslavičku, odpoledne něco ugrilujem a snad bude Ada spokojený. Je to hrozný jak to letí, těch devět let mi přijde jako nic a když si vezmu, že za dalších devět bude plnoletej.... Vychechtaný

Simča je zdá se v pohodě, jen má ještě tu rýmu. Tak nevím co to bylo s tou teplotu. Ted nevím, jestli jsem to už psala nebo ne , ale konečně pochopila na co má kolínka a pěkně si to po nich čáruje. Aspon už nebude mít všechny bodyčka a trička ušmudlaný, jak všude pořád vytírala Stydlín Taky si sama krásně sedne, všude stoupá a dneska ráno dokonce obcházela v postýlce. No je to naše šikula malá... Musím se podívat, jak na to byli kluci.

KRTI doufám, že se soutěž vydařila, v tom horku to musí být náročně. Maky je šikula a je přeci jasné, že když není s tebou, že se chová vzorně Veselý) to ty na ní furt něco vidíš .-)))) jak budš moct, tak se mi hod zase online ju... mám(e) plán Vychechtaný

MAKOS snad Pavlínka zvládne neštovice v pohodě. Aspon už to budete mít za sebou.

LINDI s Lilli je to mazec... když ji k takovým problémům stačí maličko KM...-(( jak to budete mít s přikrmama..?? To bude asi taky oříšek co .-(
Užíváš si tam teda pěkně, super, že máš možnost vidět se s Češkama. Příště místo navigace používej mapu !!! .-)))))

Já mám dopitou kávičku, chci ještě upíct nějakej slanej závin, nebo něco a pak si dát sprchu a umýt vlasy... mám pocit, že mám marcipán a krém až na hlavě .-))))

Anni

Filip video

Sháníte auto? - Ať nové nebo starší, BabyCafé jezdí auty od nás!
Krtonozka
Kavárenská povalečka :-)

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2012 10:16 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

tak se stalo to, co se jednou stát muselo - na soutěži jsme to zmastily a skončily jsme na krásném posledním místě Kulivočko . O to víc nás to štve, že jsme tentokrát nemusely soutěžit v chlapské kategorii, ale byla samostatná ženská kategorie a my to takhle podělaly. No tak snad to příště bude lepší, přeci jen tenhle styl útoku jsme si zkoušely asi 3x, to je fakt málo. Jsou týmy, co to trénují 3 roky, my 3 víkendy.

Jíťo, měli jsme to v Dolních Hořicích.

Anni, ode dneška začínám žít zase normálním životem (tento týden byl naprosto strašný), tak se večer na ICQ hodím.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2006 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6590, 6591, 6592 ... 6710, 6711, 6712  Další
Přejít na stránku
Strana 6591 z 6712
Přidat do záložek

Přejít na: