Docela bych rada kdyby se tohle forum zase hezky rozjelo a mohly jsme si vymenovat informace! ;)
Jsem teda novacek uplnej,ale snad me prijmete do HAckarskeho klubiku?! ;) _________________
MAriee:Jasnacka to vim,ale chtela jsem neco od ceho se budu moct odpichnout!Chtela jsem hackovat sady tak abych treba mela cepicku umerne velkou k barkurkam!Toz proto!
Foteček uz mam habakuk ale cepicek prevazne! ;) No možná by se tam nasla i nejaka ja sadicka pro mimi!Ale ne pro predcasnatko,ale novorozenatko!
[/img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252768_470792536266844_1077902923_n.jpg[img]
mimískovky parádní, bačkůrky nedělám, přijde mi to děsně titěrný, ale budu se muset dokopat, protože to mám v plánu k jednomu modýlku na focení
zpětně pro Marii - letní dělám z Daniely, připadá mi prostě tenčí, lehčí... na léto příjemnější
camilla je dost těžká, catanie o fous lehčí... Katka je z nich nejtenčí, tak ještě možná tu ( a momentálně i líp sehnatelná ) _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 7071 Bydliště: Praha 6
Zaslal: st červenec 04, 2012 10:37 pm Předmět:
Ahoj holky!!!!
Já jsem tedy naposledy háčkovala v dubnu... Spíš teď víc šiju. Ale chtěla jsem si zkusit šaty na Barbínu. Docela se povedly. Jen mohly být užší v pase.
A pak ještě i kloboučky
Ariano, dřív se háčkovalo a pletlo pro nedonošeňátka v rámci Zrnek. Ale pak se tahle činnost přesunula na jiný server. Já jsem svoje poslední čepičky poslala k Apolináři přes sestřenku, která tam dělá. Akorát, že na těch stránkách Zrnek bylo i přesně napsáno, jak má být co velké (no spíš malé).
Tak ja hackuju skoro porad kdyz je cas!Momentalne spise nestiham!
KAtka73:Tak teda klobouk dolů mě prijde hackovani pro nedonosenatka porad jeste mega oproti takove titernosti jako jsou saticky pro Barbii
Rozhodla jsem se podporit FN neonatologie Olomouc!
Ze sentimentalniho hladiska sampozrejme!
Nez jsme meli maleho tak jsem byla asi rocni snazilka a neuspesna nez si me vzalo do parady CAR v Olomouci po 6 mesicich patrani kde je co spatne a pote nasazeni podpurne lecby k otehu se zadarilo a tak jsem se rozhodla,ze touhle formou jim jejich peci a snahu a kyzeny vysledek oplatim!
Nejaka ta cesticka jak to tam dorucit se jiste najde! ;)
Vecicky na barbinku jsou opravdu moc hezke,ale zrovna u nas nejsou momentalne v kurzu mame klucika Petrika
Jarkab1:No to jsem celá já! ;) Zelená,vykulená! _________________
ad oblečení pro nedonošeňátka - osobně bych buď kontaktovala někoho od Zrnek a nebo se přímo poptala na oddělení - mají už zkušenosti, co chtějí a co ne, co se hodí víc, co míň... materiály atd _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.