Registrace: 23.2. 2008 Příspěvky: 1662 Bydliště: Praha 10
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:53 pm Předmět:
Vix, pozvala jsem manzela na tento film do kina na nase vyroci - on tyto filmy zboznuje. Me se to taky moc libilo ;) az na ten CS s vetrelcem - to me jako tehotne nedelalo moc dobre ;)
Super, ze monitor byl ok. Ja to proste nedala. Min. tyden jsem byla 3x...tento tyden zatim 1x, to proste musi stacit.
Zaslal: st červenec 04, 2012 8:38 pm Předmět:
Tak co, nechysta se jako nekdo konecne rodit? ;)
Ze ty nase mimca nevyhnaly ani bourky (Uanko, v Praze teda radi bourky o sto sest, slejvaky taky a zmeny tlaku az az) ani uplnek. Dnes jsem potkala jednu pani, ktera pracuje jako sestra v Apolinari, a ta rikala, ze pri bourkach skutecne narusta pocet porodu..
tak to je jasné, že při bouřkách to jede - prý k vůli změně tlaku... já myslím, že je to i celkově takové napjaté při bouřkách Tak se kolikrát mimčo rozhodne vykouknout na svět ;)
Troti - to jsi teda dobrá, že jsi Prométhea viděla v těhu, šmarjá. Já teda tyhle filmy kdysi milovala, ale už se mi tak nelíbí. Nevím, proč. Ráda jsem se dívávala taky na Aktu X ;)
Se taky divím, že nikdo stále nic )
Mazec.
Holky zítra slavíme ty narozky. Naložila jsem maso. Dort je taky v lednici - ten mi teda dělala kámoška. Je tvarohový s ovocem a potahovaný marcipánem. Fakt nádhera. Potom fotnu a hodím sem ;)
Mějte se a pište klidně na mobil, kdyby se něco dělo
Zaslal: čt červenec 05, 2012 8:23 am Předmět:
Vcera jsem si tu sama dala dobrou noc ;)
Dnes dobre rano!
Deje se nekdo neco?
Ja dnes tak krasne spala...jsem za to nesmirne vdecna. Oproti vcerejsim celonocnim poslum..
Dam si rychlou prochazku, masaz bradavek, horkou vanu a nevim, co jeste. Protoze se zacinam bat doktorskeho vyvolavani.. _________________ Tobidlo * 03/2008
Berulka * 01/2010
Natalka * 07/2012
Registrace: 16.11. 2007 Příspěvky: 2333 Bydliště: Praha,rodiště v Havířově
Zaslal: čt červenec 05, 2012 8:44 am Předmět:
cau holky,
dnes budu pro vsechny na zabiti...pro ty co se mnou ted momentalne bydli...jsem protivna od sameho rana, nalada pod psa, od rana na Alvu rvu, zlobi me kazda kravina, blbost ach jo...zrovna dnes kdyz je volno a muz bude cely den doma...
Dnesni pocasi hnus = slunko a v byte mi je desne vedrem uz od osme, mozna drive.
Alvin se uz druhou noc, respektive rano pochcal do postele. Dnes o pul seste - jedine stesti mel ze usnul mezi nami v posteli!! Z PO na UT mel plenu, to prijel z Brna, a plenu dostava vzdy kdyz ma zmenu prostredi nebo narocny den - projistotu. Ale plena rano byla sucha-super...no a dalsi dve noci mokro. Bere to samozrejme i s perinou a do vecera to tady v tom vlhku moc neschne. Ach jo.
Jo a to ze je dnes volno jsem zjistila teda vcera odpo kdyz me muz vezl na ten monitor. Dr. mi nejdrive nabizela ctvrtek na pul jednou, jenze to muz nemuze - POKUD vsak chodi do prace....coz je svatek a je ho uplne zazdila...a tak jsem se tam zbytecne honila vcera kdyz jsem byla k smrti unavena a pak jsem diky tomu nemohla jit ani na ten koncert No hl. ze na nem byla moje mamka. Ja to s Alvou doma v klidku vydrzela a nic nam nechybelo.
Troti tak masaz bradavek tez nejak pomaha jo? aha ja to slysim prvne - jdu googlit ... ja uz to chci mit taky za sebou...ale klidne teda az sesteho kdy ma muj tatka narozky ;)
Ja teda furt vnadila muze posledni mesic, ze jestli neporodim do terminu tak na to po asi dvou mesicich vlitnem a nejak nemam odvahu, kdyz vim jak me to boli pri vnitrnim vysetreni. Ale asi bych se mela premoct, bo pak bude sucho dalsi 2mesice
Ahojte, tu nic noveho, vedro a bezdesti zustava (uz mame ten vetrak! ), mimino taky (a moje mamka by potrebovala, aby se vylihlo dnes do 19 , bo pak jede na dovolenou).
Cebi, dobre oslavte, at mate pohodovou akci. A setri se, zadne nadmerne litani kolem hostu!
Troti, taky se mi dnes spalo moc dobre, v sedm jsem mela pocit, ze jsem paradne vyspana, od osmi uz zas klizim oci (nechapu).
Vix, toz co ti rict. At je lip. Posli chlapy ven a udelej si dobre.
Jo o domacim vyvolavani uz taky zacinam pomalu premyslet. Muz vypada, ze vyzkousi vsechno jen aby se vyhnul one pry fungujici manzelske povinnosti (pry je moc horko). Ale jeste pockam po terminech (mam dnes a zitra).
Zaslal: čt červenec 05, 2012 10:06 am Předmět:
Vix, s manzelem to zkuste, neboj ;) Zatimco vysetreni u dr. me taky uplne hrozne boli, pri sexu vubec... proste je to poradny rozdil. Jenze na nase mimco neplati ani toto
Petraska z cervna radila pulhodinovou intenzivni masaz bradavek, ktera spousti prirodni oxytocin. Ale pomuze, jen kdyz je porod na spadnuti. Jestli to nepletu - tak jakoby tahat bradavku jak pri kojeni palcem, ukazovakem a prostrednikem. Je to docela namahavy. Ja to nikdy nevydrzela ani 5 min..nebo na cerven juknete.
Damy prominte, ze vam sem lezu - tady Petraska z cervna. Jen chci rict, ze Trotti popsala tu masaz bradavek spravne. A k tem schodum smerem nahoru doporucuji totez smerem dolu - a nekolikrat, at to mimi pekne tlaci na branku (rada od PA).
Jinak preji hezke porody a hlavne zdrava a krasna miminka.
Děkujem za podporu, zdá se, že červenčatům se líbí v maminkách a do světa se jim zatím nechce. Ale nebojím se, že by je v nás doktoři nechali až do září ;).
Zaslal: čt červenec 05, 2012 12:28 pm Předmět:
Petrasko, Chokino - moc dekujeme za podporu a prani
Mam za sebou tu prochazku ;) Deti frcely na odrazedlech, tak to bylo super. A taky schody nahoru, tak si je dam jeste i dolu Si sousedi reknou, co blbnu Doufam, ze me za tyden neprejde humor, pokud bude miminko porad v brise...
Registrace: 16.11. 2007 Příspěvky: 2333 Bydliště: Praha,rodiště v Havířově
Zaslal: čt červenec 05, 2012 2:13 pm Předmět:
o schodech taky uvazuju ale asi az po vikendu. ale jit do naseho devateho patra se mi moc nechce ale uz se taky drive stalo. a kdyz jsme bydleli jinde tam jsme byli ve dvanactem a taky jsme si parkrat museli pro poruchu vytahu (v novostavbe ) to dvanacte patro vyslapat
ted jsme konecne vsichni doobedvali koprovku a jde se chrnet.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.