Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Preventivní prohlídka 5 let
· 2 bolestivá boule na dásni
· 3 Vytápění dřevěnými peletami - zkušenosti
· 4 semináře přírodní domácí kosmetiky
· 5 Jizvy na čele a účes u školáka
· 6 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 7 dress code - smart casual, co na sebe
· 8 pro missorku
· 9 kartarka
· 10 STEPHEN KING

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 červenec 2013
·  2 *ZPOVEDNICE*
·  3 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  4 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  5 Prosincova miminka 2009
·  6 Krůty - listopad, prosinec
·  7 Krůty - listopad, prosinec
·  8 Krůty - listopad, prosinec
·  9 Krůty - listopad, prosinec
·  10 Krůty - listopad, prosinec
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ČervenEC_2012
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 139, 140, 141  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2012
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trotinette
Kecka
Kecka

Registrace: 23.2. 2008

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 7:53 pm    Předmět: Citovat

Vix, pozvala jsem manzela na tento film do kina na nase vyroci - on tyto filmy zboznuje. Me se to taky moc libilo ;) az na ten CS s vetrelcem - to me jako tehotne nedelalo moc dobre ;)

Super, ze monitor byl ok. Ja to proste nedala. Min. tyden jsem byla 3x...tento tyden zatim 1x, to proste musi stacit.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:38 pm    Předmět: Citovat

Tak co, nechysta se jako nekdo konecne rodit? ;)

Ze ty nase mimca nevyhnaly ani bourky (Uanko, v Praze teda radi bourky o sto sest, slejvaky taky a zmeny tlaku az az) ani uplnek. Dnes jsem potkala jednu pani, ktera pracuje jako sestra v Apolinari, a ta rikala, ze pri bourkach skutecne narusta pocet porodu..
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Cebinka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 20.9. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 9:01 pm    Předmět: Citovat

tak to je jasné, že při bouřkách to jede - prý k vůli změně tlaku... já myslím, že je to i celkově takové napjaté při bouřkách Veselý Tak se kolikrát mimčo rozhodne vykouknout na svět ;)

Troti - to jsi teda dobrá, že jsi Prométhea viděla v těhu, šmarjá. Já teda tyhle filmy kdysi milovala, ale už se mi tak nelíbí. Nevím, proč. Ráda jsem se dívávala taky na Aktu X ;)

Se taky divím, že nikdo stále nic Veselý)
Mazec.
Holky zítra slavíme ty narozky. Naložila jsem maso. Dort je taky v lednici - ten mi teda dělala kámoška. Je tvarohový s ovocem a potahovaný marcipánem. Fakt nádhera. Potom fotnu a hodím sem ;)

Mějte se a pište klidně na mobil, kdyby se něco dělo Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 9:33 pm    Předmět: Citovat

Cebi, tak at se vam to zitra vydari. Nejlip, at to i manzel nejak cele vyzehli! ;) srdicko
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 8:23 am    Předmět: Citovat

Vcera jsem si tu sama dala dobrou noc ;)

Dnes dobre rano!

Deje se nekdo neco?

Ja dnes tak krasne spala...jsem za to nesmirne vdecna. Oproti vcerejsim celonocnim poslum..

Dam si rychlou prochazku, masaz bradavek, horkou vanu a nevim, co jeste. Protoze se zacinam bat doktorskeho vyvolavani.. V rozpacích

Seznam LEDEN 2010: str. 197
Vixen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.11. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 8:44 am    Předmět: Citovat

cau holky,
dnes budu pro vsechny na zabiti...pro ty co se mnou ted momentalne bydli...jsem protivna od sameho rana, nalada pod psa, od rana na Alvu rvu, zlobi me kazda kravina, blbost ach jo...zrovna dnes kdyz je volno a muz bude cely den doma...
Dnesni pocasi hnus = slunko a v byte mi je desne vedrem uz od osme, mozna drive.
Alvin se uz druhou noc, respektive rano pochcal do postele. Dnes o pul seste - jedine stesti mel ze usnul mezi nami v posteli!! Z PO na UT mel plenu, to prijel z Brna, a plenu dostava vzdy kdyz ma zmenu prostredi nebo narocny den - projistotu. Ale plena rano byla sucha-super...no a dalsi dve noci mokro. Bere to samozrejme i s perinou a do vecera to tady v tom vlhku moc neschne. Ach jo.

Jo a to ze je dnes volno jsem zjistila teda vcera odpo kdyz me muz vezl na ten monitor. Dr. mi nejdrive nabizela ctvrtek na pul jednou, jenze to muz nemuze - POKUD vsak chodi do prace....coz je svatek a je ho uplne zazdila...a tak jsem se tam zbytecne honila vcera kdyz jsem byla k smrti unavena a pak jsem diky tomu nemohla jit ani na ten koncert Smutný No hl. ze na nem byla moje mamka. Ja to s Alvou doma v klidku vydrzela a nic nam nechybelo.

Troti tak masaz bradavek tez nejak pomaha jo? aha Veselý ja to slysim prvne - jdu googlit ... ja uz to chci mit taky za sebou...ale klidne teda az sesteho kdy ma muj tatka narozky ;)
Ja teda furt vnadila muze posledni mesic, ze jestli neporodim do terminu tak na to po asi dvou mesicich vlitnem a nejak nemam odvahu, kdyz vim jak me to boli pri vnitrnim vysetreni. Ale asi bych se mela premoct, bo pak bude sucho dalsi 2mesice Kulivočko
Uanka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 5.1. 2009

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:14 am    Předmět: Citovat

Ahojte, tu nic noveho, vedro a bezdesti zustava (uz mame ten vetrak! Huráááá), mimino taky (a moje mamka by potrebovala, aby se vylihlo dnes do 19 Vychechtaný , bo pak jede na dovolenou).

Cebi, dobre oslavte, at mate pohodovou akci. A setri se, zadne nadmerne litani kolem hostu!

Troti, taky se mi dnes spalo moc dobre, v sedm jsem mela pocit, ze jsem paradne vyspana, od osmi uz zas klizim oci (nechapu).

Vix, toz co ti rict. At je lip. Posli chlapy ven a udelej si dobre.

Jo o domacim vyvolavani uz taky zacinam pomalu premyslet. Muz vypada, ze vyzkousi vsechno jen aby se vyhnul one pry fungujici manzelske povinnosti Vychechtaný (pry je moc horko). Ale jeste pockam po terminech (mam dnes a zitra).
Cebinka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 20.9. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 9:20 am    Předmět: Citovat

nakukuju, jestli některá něco Veselý
a vidím, že nic ;)

Vix - taky mě napadlo, že jediná možnost bude, na to vlítnout Vychechtaný
Tak to zkuste ;)
Nebo taky pomáhá frťan slivovice a procházka.

Holky, razím.
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 10:06 am    Předmět: Citovat

Vix, s manzelem to zkuste, neboj ;) Zatimco vysetreni u dr. me taky uplne hrozne boli, pri sexu vubec... proste je to poradny rozdil. Jenze na nase mimco neplati ani toto V rozpacích

Petraska z cervna radila pulhodinovou intenzivni masaz bradavek, ktera spousti prirodni oxytocin. Ale pomuze, jen kdyz je porod na spadnuti. Jestli to nepletu - tak jakoby tahat bradavku jak pri kojeni palcem, ukazovakem a prostrednikem. Je to docela namahavy. Ja to nikdy nevydrzela ani 5 min..nebo na cerven juknete.
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 10:10 am    Předmět: Citovat

Jdu na tu prochazku a pak si vyslapnu pet pater schodu ;)
Petraska
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 26.12. 2011

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 10:36 am    Předmět: Citovat

Damy prominte, ze vam sem lezu - tady Petraska z cervna. Jen chci rict, ze Trotti popsala tu masaz bradavek spravne. A k tem schodum smerem nahoru doporucuji totez smerem dolu - a nekolikrat, at to mimi pekne tlaci na branku (rada od PA).

Jinak preji hezke porody a hlavne zdrava a krasna miminka.
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 1.11. 2008

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 10:48 am    Předmět: Citovat

Tak holky, myslím na Vás... šup, už by to chtělo první vlašťovičku Veselý)))
Držím palce všem !
Uanka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 5.1. 2009

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 11:09 am    Předmět: Citovat

Děkujem za podporu, zdá se, že červenčatům se líbí v maminkách a do světa se jim zatím nechce. Ale nebojím se, že by je v nás doktoři nechali až do září ;).
Trotinette
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 12:28 pm    Předmět: Citovat

Petrasko, Chokino - moc dekujeme za podporu a prani srdicko

Mam za sebou tu prochazku ;) Deti frcely na odrazedlech, tak to bylo super. A taky schody nahoru, tak si je dam jeste i dolu Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Si sousedi reknou, co blbnu Vychechtaný Doufam, ze me za tyden neprejde humor, pokud bude miminko porad v brise... V rozpacích
Vixen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.11. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2012 2:13 pm    Předmět: Citovat

o schodech taky uvazuju ale asi az po vikendu. ale jit do naseho devateho patra se mi moc nechce Veselý ale uz se taky drive stalo. a kdyz jsme bydleli jinde tam jsme byli ve dvanactem a taky jsme si parkrat museli pro poruchu vytahu (v novostavbe Marný... ) to dvanacte patro vyslapat Veselý

ted jsme konecne vsichni doobedvali koprovku a jde se chrnet.

diky ty blby zacpe me to bricho neskutecne boli Kulivočko
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2012 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 139, 140, 141  Další
Přejít na stránku
Strana 88 z 141
Přidat do záložek

Přejít na: