AAAAAAAAAAhoj ..
tady jsme teda dneska celý den čekali buřinu, ale nějak spadlo iba pár kapiček. Dýchat s pupíkem už nemůžem, on asi alergik a já s tou mojí trombofilií. Holky věřily by jste, že mi vylezly žíly i tam, kde jsem je v životě neměla?? Nesnáším VEDRA _________________ Gabča
my si cvičně hodili ranní nákup v kaufulandu - původně se jelo pro ramu ( ale ta je až od soboty ) , tak jsem aspoň ukořistilo jeden velký malý bazén pro Tomáška
protože náš "velký" už leží druhý rok v komoře a umístění cca 2 m od sousedova baráku - mi nedává zrovna moc duševního klidu, co se týká pevnosti, nerada bych je vyšplouchla
takže dokud nenajdeme jiné vhodné místo, bude se prďola ráchat jen v malém, no
do rybníka s ním odmítám vlézt _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Gábi
to už mě taky napadlo, ale vanička poděděná ( ještě po mně ) vzala za své předloni, když do ní pánové "uklízeli hračky
a Tomáškova vydržela akorát to miminko pak komusi v komoře spadla a rozlomila se _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Registrace: 8.2. 2008 Příspěvky: 3817 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: čt červenec 05, 2012 11:38 am Předmět:
mám dnes volno a jsem sama doma (teda s Fildou) to je úžasná kombinace,jen by nemuselo být takové vedro,mám tolik prááááce ale v tomhle se fakt nic nedá dělat.Vždycky se aspon namočím do bazéna,abych nezdechla.Už je tam studenší voda,páč jsem jej přestala zakrývat.
Jaru fotka hnus,to bych tady asi nechtěla,jenom pár kapiček kdyby bylo Nás to bohužel jako vždy obchází velkýma obloukama.
jinak aktuální předpověd-právě je 33 ve stínu
Registrace: 8.2. 2008 Příspěvky: 3817 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: čt červenec 05, 2012 4:27 pm Předmět:
Reni to je fakt nehorázná nespravedlnost
mrně mě chrápe,tak jdu zas něco dělat,nějak to flákám .A kdo koukal na radar,tak to vypadá na pěkné bouřky všude.Kromě Ostrožské Nové Vsi
Zali
kam koukáš? já nic nevidím
deštíček si zas soukromničí tak asi Pedimi, možná něco Kacir
jinak nikde nic - moje dítě venku v bazénu - už asi hodinu a já zdrhla na chvilku domů _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.