U nás dneska jen 27°C! A furt se honily mraky, chvíli svítilo, chvíli ne a foukalo, tak jsme místo k vodě jeli hledat kešky
A teď mě táááák bolí nóžičky.
Ondra, jak je utahanej, tak snědl i celou večeři! _________________ MŮJ BLOG
Registrace: 8.2. 2008 Příspěvky: 3815 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: ne červenec 01, 2012 8:47 pm Předmět:
tak jsem dosmažila řízky,dcera vyžehlila a jdu zdechnout.Něco se sem snad žene,ale zítra má být stejně zas vedro,takže se už nemůžu dočkat až budu v práci
Voda v bazenu už nám skoro bublá,33stupňů opravdu neosvěží
co zítra,celý týden má být takové vedro,uáááá.Gabi spácháme společnou sebevraždu???
Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2741 Bydliště: Most
Zaslal: ne červenec 01, 2012 10:37 pm Předmět:
Renčo u nás taky prší - a na teploměru jen 18 st. - to je božíííí Jo a taky nevím, co jsou to kešky .. Gábí jen čtu o knedlíkách a o omáčce, tak mě polejvá pot - v tomhle vedru bych to teda nebrala ale ty děti a zvlášť asi kluci - jsou pořád při chuti jo a ať vám jde uklízení zítra !!
Zali čtu, že bys v tom vedru byla radši v práci - a to jako fakt? Tam to musí být ještě strašnější, ne ???
My taky, ale do půl třetí jsem čumákovala do zdi Mi se táááák krásně dýchá, už máme s pupčou za sebou nákup, tak jdem vařit no ;) _________________ Gabča
ahoooj,
tak u nás také dvě budoucí školačky
U nás je po pořádný bouřce a zjistila jsem že jsem měla dole okno u auta tak jdu vytírat _________________ má DSTrajčátko JAN 21.srpen 2004
JULIE a EMA 2.červen 2006
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:07 pm Předmět:
no jo,jako obvykle,všude po bouřce,jen u nás furt nic.Umírááááám Pepette ten blicí smajlík naznačuje,že se do té práce moc netěším.Máš pravdu,mám tam hrozně.A lidi žerou a žerou,nechápu.Já jen piju,téměř nejím...
No na radaru koukám,že se nám to opět vyhne,zvedne se na deset minut vítr a bude hotovo.Nevím,jak dlouho tyhle vedra ještě vydržím,začínám být silně agresivní
čau ženy,
teda ty bouřky jsou hustý,co?
Zali,lituju Tě,že u Vás to není...ale dneska jsme ani moc nespali,protože člověk musí mít zavřený okno,jinak do něj prší,nebo děsně fučí...a dneska v noci to bylo u nás asi 5 hodin....a ty blesky....a 2x to tady prásklo pěkně vedle,až jsme si říkala,jestli modem vydržel...ale vydržel:-)
tady zass leje....ale pohoda,bez bouřky a větru
zítra jedeme za klukama na chalupu a pak v sobotu na Šumavu,tak doufám,že se počasí trochu umoudří
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:22 pm Předmět:
no jo Moni,člověk si nevybere,ale uskromnila jsem se a stačí mi jen to mírné ochlazení,co ted u nás nastalo,už je jen 26 a fouká docela chladný vítr,čistý vzdoušek,áách....někde blízko asi prší.
Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2741 Bydliště: Most
Zaslal: út červenec 03, 2012 8:56 pm Předmět:
Zali zrovna jsem koukala na netu, že u vás ty vedra přetrvávaj - to je už na palici, viď .. u nás už je celkem fajn - sice vzduch prádelní a každou chvíli prší, ale jsem šťastná i za to. Bouřky řáděj po celý republice a vy tam pořád nic.. Tak ti přeju nějakou malou neškodnou, co nenadělá škody, ale ochladí vám to tam
A co se týče těch lidí - jak říkáš, že si od talířů ani v tom vedru nedají pokoj - tak to teda fakt nechápu - já taky jen pila. No holka vydrž, vydrž - bude líp
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.