Ahoj ženy,
já jsem dneska totál mrtvola. Od desíti ráno jsem fungovala u máti, přijeli jsme před chvílí. Nenávidím, když maj lidi žízeň a ještě si vymýšlejí
Jinak novinky žádný, pupík je u tchýně, s manžou jsme sami doma, ale ten je tak hotový z fotbalu, že to vidím u něj tak na dvacet minut aje hotovo
Zali, buď v klídečku, my nikde nebyli už čtyři roky a v nejbližší době pojedeme akorát do prdele.
Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2741 Bydliště: Most
Zaslal: ne červenec 01, 2012 12:49 am Předmět:
čau holky, na chatě už nejsem, vrátila jsem se včera domů a dneska v tom šíleným vedru jsem umyla všechny okna, vyprala a pověsila záclony, večer ještě vyžehlila nějaké prádlo .. a pak jsem totálně odpadla - v tom vedru je to šílený !!!!! Modlím se, aby už přišla nějaká ta slibovaná pořádná bouřka, ale zatím kde nic, tu nic Jaru máš krásnýho předškoláčka - tady je ten náš
a Šmoulík taky super, to si děti určitě užily !!
Gábí, Zali, Renčo, Gendo, Monivás aspoň všechny zdravím, zatím jsem nic nedočetla, snad zítra .. Jdu si dát sprchu a pak do lehan
Registrace: 8.2. 2008 Příspěvky: 3815 Bydliště: Zlínský kraj
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:16 am Předmět:
dobránko
Pepette ty jsi šílená,víš to?V takovém vedru umývat okna .......Já nehnu ani prstem.Dnes teda asi budu muset žehlit,což mě zabije,ale chlap zítra odjíždí,tak musí mít vychystáno.
Včera na grilovačce jsme museli mít puštěné větrákyi na dvoře.Moc to nepomohlo.
My moraváci si to vyžerem ještě i dnes se vším všudy,včera bylo 34,dnes jsem zvědavá Důležité je,že nemusím do práce
Jani školáčka máš krásného!!!!
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 3915 Bydliště: Brno
Zaslal: ne červenec 01, 2012 10:43 am Předmět:
No tam taky nebylo zrovna nejchladněji
Fotky musím nejdřív stáhnout.A Sebíka mám jen samostatnýho,páč jsem fotila.Musím počkat až ostatní dodají zbytek fotek kde jsme se s ním fotily ;) _________________ Mirka
Registrace: 23.3. 2008 Příspěvky: 2741 Bydliště: Most
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:41 pm Předmět:
Ahoj - holky já vás Moravanky kvůli tomu vedru dakt lituju tady na severozápadě to dneska už docela šlo - foukal docela vítr a hodně se honily mraky .. takže úleva po těch minulých dnech nastala Teď se to tam zase schyluje k bouřce, doufám že přijde a bude pořádná - ne jen takový slabý odvar, co u nás vypuknul včera v noci .. lízlo nás to jen tak po okraji, a ani toho moc nenapršelo.
Jinak hlásím, že jsem dogruntovala byt - zní to sice šíleně v těch vedrech, ale muž zůstal na chatě, takže jsem na pár dní sama doma, tak mi to nedalo Navíc v pátek přijede dcera s holkama z Francie na cca měsíc, takže na pořádný, hloubkový úklid nebudu mít čas ani náladu - tak mám hotovo v předstihu - a su šťastná !!!!!!
A tady ločko z poslednígho kitu od Sarahh
http://www.digishoptalk.com/gallery/showphoto.php?photo=1620875&title=ask-the-daisy&cat=500
celý den jsem statečně ten krám měřící ignorovala... v 6 hodin jsem nakoukla - už byl dlouho ve stínu... a i tak 35°
mám dojem, že na sprchování už jsem pár dní nezapla teplou vodu a že horkou sprchu miluju _________________ Dragon's cave - blog My handwork DST Gallery
Jestli okamžitě nezaprší, tak se půjdu dobrovolně zastřelit. Ty fole tu se ten vzduch fakt nehne
Jani, my zítra s Pupíkem vlítnem na debordelizaci bytu, ať frajer z těch prázdnin taky něco má A poručil si k obědu rajskou s knedlíkem, tak ji dostane za odměnu ;)
Jaru, horkou sprchu si momentálně fakt nedovedu a hlavně asi ani nechci představit _________________ Gabča
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.