My chodíme k Vltavě, protože tam jedině nedostanu žadny brebery.
Na Šeberáku jsem vždy chytla nějakou kožní nemoc, do bazenu nelezu, pak se celá škrabu, asi mi vadí chlor
koupeme, není to špinavé, voda je sice troška studenější, ale je to tekoucí proud, tak nelze se divit.
Měla jsem dojem, že místo se nazývá odpočínková louka, jenže google není schopen zpracovat nazev, takže nevím jak bych ti vysvětlila.
Dostaneš se tam z Komořan, když jakoby pojedeš po trase busu 165 a jak mineš Sigmu Modřany, tak zahneš doprava dolu, kolem ubytovny, projdeš přes koleje a zaparkuješ u utulku pro psy a kočky(nebo jenom pro psy), a pak už sejdeš jen k vodě.
Vkládam nějakou zastaralou foto a ta ti asi nec neřekne
http://www.praha12.cz/u-oddechove-louky/g-13387/prehravac=1&p1=3695#vfoto
vymyslim co dát dětem za boty do vody a zítra vyrazíme
to bychom se mohly potkat, asi vyrazíme taky.
Ja jim boty do vody nedavam, protože je sundavají
Já si jednou v Oři tak rozřízla nohu...ještě teď mi je zle, když si vzpomenu na ty krvavý stopy co jsem za sebou dělala v nemocnici...
ale co jim dám nevim. Bětka má boty do vody, dvojky ne
Kdy to tak máte v plánu? Obávám se, že jsem použitelná až odpoledne
Registrace: 24.2. 2008 Příspěvky: 4595 Bydliště: praha - východ
Zaslal: so červen 30, 2012 10:33 pm Předmět:
Vydra napsal:
Santhe napsal:
Nemám dočteno, ale vydro, zaplaceno
Zrovna jsem ti chtěla znova napsat, jestlivá jsi se všimla a jestli chceš balík poslat. Zatím jsem ho neposílala, když ses neozvala. Pkud to jen trochu půjde, pošlu balík o víkendu, kdyby ne, tak pondělí to jistí. Budeme to ještě stíhat???
popravdě všimla jsem si hned, dokonce jsem to i předala a bylo to hned zaplaceno, ale na další komunikaci jsem neměla sílu... Tož měla bys to mít určo na účtě!
vymyslim co dát dětem za boty do vody a zítra vyrazíme
to bychom se mohly potkat, asi vyrazíme taky.
Ja jim boty do vody nedavam, protože je sundavají
Já si jednou v Oři tak rozřízla nohu...ještě teď mi je zle, když si vzpomenu na ty krvavý stopy co jsem za sebou dělala v nemocnici...
ale co jim dám nevim. Bětka má boty do vody, dvojky ne
Kdy to tak máte v plánu? Obávám se, že jsem použitelná až odpoledne
no ja taky, až odpoledne, hodlám obsadit místo pod stromem
Registrace: 14.10. 2008 Příspěvky: 2806 Bydliště: Praha
Zaslal: so červen 30, 2012 11:14 pm Předmět:
tak my se byli dneska smočit v Jinočanech.. je tam nějaká nádrž, vstupné se tam neplatí, je tam travnatá louka, nějaké občerstvení, hřiště,nafukovací blbost pro děti, houpačky, trampolína.. voda teda není zrovna průhledná, ale jde to.. akorát mě mrzeli psi, co se tam taky koupali.. no jako v řece, no..
Mam spoustu kytek (něco porozdávala těm, co nedostávaly- kuchařky, družinářky..), bonboniéry (mňam ), občas nějakou keramiku.. nejoriginálnější co mě teď napadá - ručně (myslím ) malovaný talíř - dodneška z něj jí..
Girasol, psů se bát nemusíš. Obvykle takhle se psíky chodí lidé, co je mají doma a často i v posteli = čistí až vymydlení pejsci. Pes se ti do vody nevyčůrá, lidé klidně ano. Obzvlášť v takových vedrech si to smočení taky zaslouží. Já bych se bála spíš bezdomovců a podobných existencí, kteří se takhle snadno umejou.
Nebo ti jde o bezpečí?
Zaplať Pán Bůh za náš Bolevák, který mám takřka pod okny.
Netušila jsem, že je Praze takový problém s koupališti _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
tak my se byli dneska smočit v Jinočanech.. je tam nějaká nádrž, vstupné se tam neplatí, je tam travnatá louka, nějaké občerstvení, hřiště,nafukovací blbost pro děti, houpačky, trampolína.. voda teda není zrovna průhledná, ale jde to.. akorát mě mrzeli psi, co se tam taky koupali.. no jako v řece, no..
Mam spoustu kytek (něco porozdávala těm, co nedostávaly- kuchařky, družinářky..), bonboniéry (mňam ), občas nějakou keramiku.. nejoriginálnější co mě teď napadá - ručně (myslím ) malovaný talíř - dodneška z něj jí..
na Slapech bylo psů snad na každou deku jeden. Někteří měli i 3, strašný. Jako nevadí mi ale tohle bylo příliš.
Girasol, psů se bát nemusíš. Obvykle takhle se psíky chodí lidé, co je mají doma a často i v posteli = čistí až vymydlení pejsci. Pes se ti do vody nevyčůrá, lidé klidně ano. Obzvlášť v takových vedrech si to smočení taky zaslouží. Já bych se bála spíš bezdomovců a podobných existencí, kteří se takhle snadno umejou.
Nebo ti jde o bezpečí?
Netušila jsem, že je Praze takový problém s koupališti
pes to je pravda, ten se nevyčůrá, mě nevadí, jenom mi včera vadilo, že jsem včera měli deku u krovíčka a psíci ho chodili značkovat(jinam nešlo jednak křovíčko dávalo stín a druhak jsem viděla na vodu a na hrající si Fínu) a lítali přes oblečení a deky. Takže packy všude. Je to o majitelích, jeden pan tam měl obr psy a ty mu seděli u nohou a šli do vody jen když jim řekl a pak si zase šli sednout.
My teda včera byli na placeným, takže Bezdaci nebyli, ovšem nemyslím si, že by všichni použivali záchod F. se včera napila vody(Slapský) a večer měla průjem
Nebo ti jde o bezpečí?
Netušila jsem, že je Praze takový problém s koupališti
No on tu neni problém s koupališti. Je jich tu dost, a případně se dá vyjet kousek od Prahy na další, že...jenže u mě je momentálně hodně velkej problém s cenama. Nemám na místní vlezy ani na benzín Koupaliště, který se letos zrušilo jsem měla dvě stanice autobusem. Vstupné přijatelné a my ještě chodili odpoledne za zlevněný.
Ano to vstupné je prostě šíleny, proto jsem včera byli na Slapech za 30,- osoba, děti do 10 let zdarma.
jenže je to o benzínu. Který se musí připočítat
A Podolí má ceny šílené. Šeberák nevim, kouknu jestli bude vyvěšen na netu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.