Registrace: 18.3. 2007 Příspěvky: 448 Bydliště: Velká Británie
Zaslal: so červen 30, 2012 11:51 pm Předmět:
Santhe napsal:
Kory napsal:
souteže:
skákání v pytli
přenášení míčku na lžíci
přelévání vody kelímkem
slalom pozpátku
hod šipkama
pinkání pálkou na počet opakování ... máme pinpongové pro vetší deti + minibagminton pro menší
co me napadá aby to mohlo delat složení dětí o 1/1,5-18
skok z místa
shazování tenisákem plechovek od piva
spagat, kousek brcka, izolepou prilepit nafouknuty balon - pusit balon a on leti. Teda neni to soutez, ale prca ano. Jen je tedy treba nafukovace, ale starsi by to mohli zvladnout ne?
Mam sablony na "tetovani" - vily, zviratka. K tomu kosmeticke lepidlo a trpytky. Zn vily oceni Taky malovani obliceju?
na provazku jablicko, povesit z vetve a deti se snazi jist s rukama za zady. Taky jdou hulo hoops (bramburkove prstynky - je to v Cechach?) na provazek a soutezi se v zrani, ha.
Tapti, buď pojedu s Market ( a to se nevlezeš do auta, pokud pojede Š. což možná nepojede, jestli nepojede muž, jestli pojede muž, nevlezem se do auta stejně) nebo pojedu vlakem z Lysý. Doladíme.
U nás to vypadá zajímavě, muž se dnes vyjádřil, že by možná jel taky, nepoznávám ho Missorko je prý zvědavý na vaše auto, tuším, že jsi někde psala, že máte viano, nebo se pletu?
Tapti, buď pojedu s Market ( a to se nevlezeš do auta, pokud pojede Š. což možná nepojede, jestli nepojede muž, jestli pojede muž, nevlezem se do auta stejně) nebo pojedu vlakem z Lysý. Doladíme.
U nás to vypadá zajímavě, muž se dnes vyjádřil, že by možná jel taky, nepoznávám ho Missorko je prý zvědavý na vaše auto, tuším, že jsi někde psala, že máte viano, nebo se pletu?
Registrace: 8.4. 2010 Příspěvky: 5383 Bydliště: u Pelhřimova
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:58 pm Předmět:
Sice trochu neskoro som toto objavila, ale uvazujem, ci bych sa tiez nevtirla, este by sme sa vosli? Ponukam ponuchat si mesacne miminko ak by som si trufla, mozme dorazit? Ubi+21mes+novos
Tak já budu zřejmě první odhlašující se: 21. je jediný den v měsíci, kdy je naše rodina se schopna sejít a oslavit mé narozeniny. Já se budu přesouvat směr Dobříš a vy si to hezky užijte.
A Miss já se někdy stavím, mám to kousek a léto je dlouhé.
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:19 pm Předmět:
Abia napsal:
Tak já budu zřejmě první odhlašující se: 21. je jediný den v měsíci, kdy je naše rodina se schopna sejít a oslavit mé narozeniny. Já se budu přesouvat směr Dobříš a vy si to hezky užijte.
A Miss já se někdy stavím, mám to kousek a léto je dlouhé.
Edit:
Jo a Ani skleniček mám mraky, dodám.
Abi!!!! No, vida...no nejak to budu muset zvladnou s nekym anglicky mluvicim, ha ha...nebo ridit?????????
Zaslal: čt červenec 05, 2012 3:22 pm Předmět:
Takze vzhledem k Abiine (jak se to pise??) absenci se ptam, zda, bude-li nekdo ochotny u mne, mam nalakat sestrenku - cesky rozumi i mluvi slusne a jeji 7 letou. Tim padem bychom byly 2 baby a 4 deti (2x7, 3 a 11/2). Jen tedy muj plan, jak se Kristinka lepe rozmluvi cesky, tim bere za sve - se nehne od Daisy jo a hledat budu se Sat nav!!!! OOO jeeee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.