Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Máš, cos chtěla!
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 Máš, cos chtěla!
· 4 Máš, cos chtěla!
· 5 Máš, cos chtěla!
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Změna příjmení - soudně
· 2 Shanim kucharku...
· 3 Lily Lolo - hromádka Brno
· 4 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
· 5 Šikana ve škole pro postižené
· 6 Potřebuji poradit
· 7 kdo to seděl u soudu??
· 8 Obaly na sešity
· 9 Kynutý koláč - efektní motání
· 10 Prirodni pripravky v domacnosti

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Listopad 2012
·  2 Nechápu...
·  3 červenec 2013
·  4 Listopad 2012
·  5 Shanim kucharku...
·  6 2007 - Březen*
·  7 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  8 Nechápu...
·  9 Nechápu...
·  10 Shanim kucharku...
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Výlet - Brno ZOO + plavba parníkem ???

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Morava a Slezsko
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vvik
Kecka
Kecka

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 10:49 am    Předmět: Výlet - Brno ZOO + plavba parníkem ??? Citovat

Dobrý den

prosím všechny, co znáte tuto lokalitu.

Je možné absolvovat v jeden den prohlídku ZOO Brno a výlet lodí tam a zpět...

Vyčetla jsem, že vstupenka do ZOO + výlet lodí stojí pro rodinu 2+3 :
450 Kč - zastávka hrad Veveří
600 Kč - Veverská Bitýška

Obojí má být tam a zpět....

Jak je časově náročné toto podniknout?

Jak jsem slyšela, ZOO Brno je malá(?) a prý nic moc, ale prohlídnout bychom ji chtěli...
Potom bychom zajeli k přístavu a lodí někam???

Co doporučíte - jenom k hradu nebo až do Veverské Bitýšky..
Jak časově náročné jsou oboje trasy (nějak se ztrácím )...
Někde jsem vyčetla, že do Bitýšky je to 70 min (to je jen tam, nebo i zpět??

Prostě: doba jízdy parníkem: - tam a zpět

nebo přesný odkaz na jejich jízdní řád, kde je to "polopatě" vypsáno.. Našla jsem jich několik, ale nějak se v tom ztrácím...

Moje představa je u dveří ZOO cca 9 hodin, odjezd cca 17-18 hodin.

Děkuji předem za rady

Věra + 5D
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Klaris
Moderátor látkovek a nosítek
Moderátor látkovek a nosítek

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 12:37 pm    Předmět: Citovat

ahoj
no zoo mi zas tak malá nepřijde, hlavně je to hodně do kopce a většina je prostě na tom kopci, ne jak v Praze, kde se jde kopci docela úspěšně vyhnout ;)
takže záleží na vás jak budete mobilní a jak rychle se budete po kopci pohybovat Veselý
Výlet parníkem bych doporučila jen na hrad (plavba trvá 30-40min), v Bitýšce toho moc ke koukání není, ospalé malé městečko ;) (vím, mám tam rodinu)
na hrad je to samozřejmě taky do kopce, ale hrad je taky poměrně malý a když tam není žádná akce, tak je tam akorát hodinový prohlídkový okruh (říká máma, já tam byla naposledy před 10ti lety, když jsme ho pomáhali rekonstruovat)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dana klaudie
Krafařka
Krafařka

Registrace: 18.7. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 1:07 pm    Předmět: Citovat

ZOO v Brně malá není, navíc jednotlivá zvířata jsou docela daleko od sebe, takže pokud budete chtít vidět vše, tak se docela nachodíte....začátek je do kopce, do kopce než vůbec dojtete k prvnímu zvířátku.

A kombinace ZOO a výlet parníkem...pokud si v ZOO vytýčíte pouze některá zvířátka, tak určitě pak výlet parníkem, pokud budete chtít obejít celou ZOO, tak se obávám, že únava dětí bude opravdu hodně velká...

A parník bych doporučila jenom k hradu, možná když bude hodně moc horko, tak jenom na koupaliště....

Evička *12.6. 2011 2950g/48cm
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Blanka
ZRNKA tým
ZRNKA tým

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 1:35 pm    Předmět: Citovat

Přesně tak, brněnská zoo mně malá nepřijde, kopec můžete vyjet vláčkem, tím ušetříte trochu sil. Je tam docela pěkné dětské hřiště, tam se taky můžete pozdržet. Já osobně bych dala celou ZOO od těch 9 do 13 a pak bych jela parníkem na Rokli, tam hodila koupačku a pak zpět.
Wingec
Howgh
Howgh

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 2:51 pm    Předmět: Citovat

když ty si,Věrko,s tou zoo nedáš říct Hustej

tady máš nějaké slevy na vstupném,pokud pojedete do zoo i parníkem
roluj na konec stránky,pojízdné vstupenky
http://www.brnenskaprehrada.cz/lod_odjezdy_2012.pdf

osobně bych se na celou zoo ..to..,ale jinak zvládnout se to dá,když i nabízejí
takhle zkombinované vstupenky
Suri
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 5:12 pm    Předmět: Citovat

Zoo v Brně je v porovnání s ostatními u nás dle našeho názoru nic moc. Ale rozhodně není malá (jak píší holky, obejít všechno je pro nás na celý den) a také je výhoda, že velká část zoo je zarostlá, takže je ve stínu. Samozřejmě jsou tam taky trampolíny a atrakce pro děti, na kterých se pravidelně zdržíme.

Parníkem rozhodně stačí je jen na Veveří. Navíc než dojdete k přístavišti, tak je tam zase spousta atrkací pro děti. Na začátku je placené hřieště Mraveniště, které naše holky opět zajímá mnohem víc než plavba parníkem.

Suri
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Sylvah
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 5:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
parníkem do Bitýšky jsme jeli minulý týden - s cílem naobědvat se tam, jinak tam nic není.... Cesta je hodně dlouhá, víc jak hodinu, za Veveří je to zajímavé tím, že pluješ spíš po řece než přehradě, ale to je tak všechno. A od zastávky je to tak kilometr, dva do Bitýšky ještě.... Myslím, že na Veveří stačí bohatě, i to je dost daleko.
Brněnskou Zoo už popsaly holky, já raději jezdím jinam, když není zbytí, tak se to dá, ale žádný zázrak to bohužel není.
Vvik
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 5:44 pm    Předmět: Citovat

Wingec napsal:
když ty si,Věrko,s tou zoo nedáš říct Hustej

a nedám, a nedám.......

Potřebuji tu ZOO - abych mohla odškrtnout - tam jsme byli... (Do Zlína pojedeme později...

Zoo jako takovou jsem nechtěla "urazit" tím, že je malá... a jak chodíme - nevím, Pražskou jsme schopni projít za 1/2 dne všechnu (i do kopce)..

A děkuji za odkaz (ten jsem vážně nenašla, měla jsem něco jiného)... Tenhle vytisknu a beru s sebou...

Takže jak tak koukám, tak pro nás bude schůdné to otočit - nejprve výlet lodí k hradu Veveří (do hradu zatím ne, ten si nechám, až nebude kočár), a potom tedy ZOO.....

Ještě jednou děkuji za názory
tady se vždy dozvím, co potřebuji

Věra
Mamtalenta
Howgh
Howgh

Registrace: 14.11. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 9:22 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,

dnes jsme byli s dětma na parníku..plavili jsme se do Veverské Bitýšky a zpět a s manželem jsme usoudili,že to úplně ideální nápad nebyl.. Smutný Je to pro děcka dlouhý,nevím jak jsou zvyklý tvoje děti a jak jsou věkově,ale naše 6,5r a 2 a 3/4r zrovna nadení nebyli..jednak vedro (malej nechlazenej) tudíž koupat se nemůže a já teď taky ne.. Kulivočko tak jsme vymysleli výlet,ale děcka fakt chvílema na zabití...dcera měla dopoledne v tomhle pařáku vystoupení,takže toho měla dost,syn spal 30minut,což je taky málo...no prostě nebyl to úplnej propad,ale příště max.2-3 zastávky a na suchou zem.. Vychechtaný

co se ZOO týče,tak malá není..je teď vcelku pěkně pospravovaná,všude samý prolízky pro děti,atrakce,takže tam se určitě zaseknete.. ;) A jestli to chcete projít celý+parník až na konec přehrady tam a zpět,tak přeju pevný nervy..na konci přehrady je 10minut přestávka,ale z lodi jsme ven nemohli a plavba zase zpět...já bych obojí v jeden den neabsolvovala..ale je to jen můj názor,moje děti by to nedaly a já psychicky nejspíš taky ne.. Veselý

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=39597
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mys_mys
Howgh
Howgh

Registrace: 8.2. 2012

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 9:33 pm    Předmět: Citovat

Treba se bude hodit na parnik
http://www.dpmb.cz/Default.aspx?seo=novinky&id=171
Mys_mys
Howgh
Howgh

Registrace: 8.2. 2012

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2012 9:38 pm    Předmět: Citovat

A spise bych volila dopoledne platba parnikem, po ceste zpet do zoo, je tam i pripadne restaurace. Na kopec vlackem, zastavka v detske zoo a prochazkou dolu.
Pon
Treperenda
Treperenda

Registrace: 21.1. 2009

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 12:04 am    Předmět: Citovat

Ta kombinovana vstupenka neplati jen jeden den, muzes v klidu projit zoo a pak nevimjakdlouho (tusim mesic?) vyuzit na jizdu parnikem. Musi mit nejake informace na strankach dpmb.

Jinak zalezi jak mas velky decka, ale se skolkovyma ti ta zoo den zabere. Je to fakt roztahana zoo i kdyz kopec vyjedes vlackem. Navic si muzes udelat plan a obejit komentovana krmeni.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Morava a Slezsko Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: