Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Šaty pro družičku
· 2 Karlovarsko
· 3 Stara verze Skype
· 4 První česká paterčata
· 5 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
· 6 Jak opravdu zlikvidovat vši?
· 7 Likvidace černiska
· 8 Změna příjmení - soudně
· 9 Shanim kucharku...
· 10 Lily Lolo - hromádka Brno

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Šikana ve škole pro postižené
·  2 Šaty pro družičku
·  3 První česká paterčata
·  4 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  5 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  6 září 2013
·  7 První česká paterčata
·  8 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  9 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  10 Šaty pro družičku
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

2006 - listopad
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6587, 6588, 6589 ... 6713, 6714, 6715  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2006
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krtonozka
Kavárenská povalečka :-)

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:12 pm    Předmět: Citovat

Kluci ještě nejsou doma, čekám je tak do půl hodiny, tak jsem zvědavá, jestli Ondra bude plný dojmů nebo unavený z cesty, přeci jen jeli 6 hodin vlakem. Zítra si ho nechám doma, nebudu ho ráno burcovat do školky, aby se vyspal. Do školky se půjde ve čtvrtek rozloučit a v pátek už zůstane doma, mamka si ho chce vzít na nějaký výlet.
Maky je už skoro 2 hodiny v posteli a pořád si melduje Mámu mezi marťany, hrůza!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Nico
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:59 pm    Předmět: Citovat

Tak a teď už ležím jako placka a nedělám nic. Cvičení mi zvedlo náladu, ale fakt mám dost Vychechtaný Nepořádek holt počká.
Mirásek je ještě v klubu, od pěti hodin, tak doufám, že si pročistil hlavu.
Holky, moc díky za účast srdicko já toho zase tolik nemám. Od září začne teprve tóčo! A bohužel dobře už to u nás nedopadne, to víme jistě. Teď jen jak moc to bude hrozné V rozpacích a ano, Krti, je to stále totéž Grrrrr

Linduško, s gastrem asi dobrý. Na první návštěvě se stejně nic světoborného asi nikdy nevyřeší. Ale myslím, že ten výsledek můžeme vidět jako pozitivní a úplně chápu, že se upnete k budoucnosti. Cena mlíka šílená! Snad to bude pojišťovna proplácet.
A podvozek se jistě ještě spraví. Pořád jsi ještě ve fázi "po porodu", určitě se to zlepší.

Krti, teda na borůvky bych šla! Mňam a ten relax v lese...závidím Veselý
A s dr. to bude v pohodě, já tyhle pocity znám, jsem stejná. Ale taky to znám z druhé strany. Tuhle jsem s pánem dvacet minut rozebírala jeho erekci a nebyl problém Vychechtaný

Pájino, ty brďo, ten Tvůj močák...ale nějakou dobu pokoj dal. Asi máš Uro-Vaxom, že? Držím palce, aby pomohl.

Ilali, měla jsi nabitý den a ještě cvičení. Já jsem vždycky fyzicky totálně na dně a sotva lezu, ale ten pocit, ten stojí za to Vychechtaný
Laurinka bude mít přes léto dost času a věřím, že se se změnou pedagoga vyrovná dobře. Je to holka šikovná.

Jo a u nás zpráva roku - včera byla na kastraci poslední plodná kočka naší domácnosti! Huráááá Vychechtaný

Krásný večer všem!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anni
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:14 pm    Předmět: Citovat

Hezký večer

Já jsem skoro po dvou hodinách vylezla z vany a zjistila, že to tady už všechno spí .-) Mám ještě mokrou hlavu, tak musím počkat.. pustím si asi ještě nějkej filmeček .-)

NICO myslím na vás kudy chodím srdicko srdicko srdicko
To víš že se pokusím kluky na prázdniny udat .-))) uvidíme kdo se o ně přihlásí .-))

KRTI tak co výletníci?? Ondra musel být určitě plnej dojmů z výletu co .-)
Jak budeš moc pojd na ICQ , ještě musíme něco probrat Vychechtaný

ILALI máš to teda nabité...s hlasem nemilé, snad to brzo povolí.

LINDI s gastrem dobré zprávy... snad se to s příkrmy opravdu spraví..

PAJINO ten močák tě trápí dost často že?? nedá se s tím dělat něco jiného, než jen brát ATB??

Tak já se jdu přemístit na gauč, snad z toho filmu i něco uvidím Veselý

Anni

Filip video

Sháníte auto? - Ať nové nebo starší, BabyCafé jezdí auty od nás!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krtonozka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 7:55 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno,

nojo, Ondra byl opravdu plný dojmů, ani nechtěl jít v deset hodin spát Vychechtaný . Ale spí ještě teď, musí to dohnat. Přivezl si nějaké hračky a teď ráno jsem mu vybalovala batoh a zjistila jsem, že všechny věci přivezl čisté, do pračky jsem hodila akorát jedny trenky a jedno tričko, jinak mu všechno babička vyprala, tak jsem bez práce Veselý .

Dneska upeču kuře, u nás v kolchoze mají už nové brambory (za 8 Kč), tak si dáme do nosu. A pak půjdeme na chalupu, přijede mamka s Dančou, tak dojdeme na ty borůvky ( Nico, já to nenávidím už od dětství, kdy jsme byli nuceni toho trhat litry Smutný ) a pak si upečeme buřty.

Nico, tak to je síla, když jeden zaměstnanec takhle rozloží a zaměstná celou firmu, snad ty dopady budou co nejmenší Smutný .
Ilali
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 27.3. 2009

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:07 am    Předmět: Citovat

AHOJ HOLKY,

jdu v rychlosti pozdravit. Ráno jsem se opět soudila. Pak jsem sjela pro OBI na orchideje pro učitelky ( řezané kytky nekupuju), potom ještě pošta, banka a už sedím v práci. Budu tady až do tří, ale zítra a v pátek si dávám volno. Musím se dát do kupy s tím hlasem a celkově jsem nějaká vyfluslá.

NICO - v práci fakt na Grrrrr , ale jak píše KRTI snad ty dopady nějak zvládnete. srdicko A se cvičením máš zas pravdu ty. Já jsem včera byla hotová psychicky, ale po cvičení jsem se cítila úžasně...

ANNI - myslím, že se někdo o kluky určitě přihlásí. Vychechtaný

KRTI - teda to musel být hodně bouřlivý návrat a těch dojmů... Nové brambory, to bych si taky dala říct.

Mám v plánu přes víkend uvařit telecí guláš. Má u nás být brigáda, tak ať mám co chlapům dát k jídlu. Já se s holkama chystám na koupák u nás. Doufám, že se dám do soboty do stavu, kdy to fakt bude možné.

Jdu honem makat, ať to tady všecko zvládnu.

Krtonozka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:13 am    Předmět: Citovat

Ilali, já viděla nové brambory už i v Albertu, ale stály 18 Kč. Tady máme cenu 8 Kč za kilo a váží to jen tak od oka, takže jsem za půl igelitky brambor zaplatila 30 Kč Veselý .
Ilali
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 10:47 am    Předmět: Citovat

AHOJ HOLKY,

tak jsem dnes sjela ráno na nákup. Ve Sparu měli brambory za 8,90,- Kč, tak jsem neodolala a upeču k nim taky kuře. KRTI - díky za inspiraci.

Holky jsem ráno rozvezla. Laurinka je na tom psychicky blbě kvůli zítřejšímu loučení se s učitelkou. Ach jo. Doufám, že se to během pár dnů srovná. Smutný
Venku se rýsuje krásné počasí. Nad ránem tady i hodně pršelo.
Holky dnes vyzvedávám po O. Ještě půjdeme vybrat paní učitelce nějakou pozornost.

Jdu tady trochu poklidit a pustit se i do nějakých pracovních věcí.

Nico
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 2:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky kočičky,

to je dneska zase den Kulivočko
Když jsem byla pro Daníka, tak jsem zaslechla jeho učitelku, jak se baví s jednou maminkou o tom, že už tady od září nebude. Jako děs. Byla jsem za ní fakt ráda, protože práci s dětma dělá dobře. Uměla to i s Daníkem a neviděla v něm sígra, všechny věci s námi řešila v klidu a s pochopením.
30. jí končí pracovní smlouva, byla s obcí domluvená, že bude pokračovat. Zastupovala dlouhodobě nemocnou ředitelku, věnovala se dětem opravdu skvěla a vůbec...no a v úterý jí starosta řekl, že v pátek se má sbalit a nazdar. Prostě jen tak, z ničeho nic! Nechápu to a mám hrůzu z toho, kdo tam v září přijde. Už jsem psala na obec.
K tomu další "radosti". Ach jo.

Dneska je ve školce to spaní a před tím slavnost, tak to asi nebude moc k radosti. Na noční akci se Daník těší, jen nevím jestli tam nakonec půjde, zase dneska udělal průšvih V rozpacích

Ilali, vyberte něco pěkného. Laurinka to zvládne, ale je mi jí líto.

www.hippsy.net a www.warmme.cz - barevné bederní pásy
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Anni
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 3:21 pm    Předmět: Citovat

Dobré odpoledne

Já mám dneska taky nějakej rozlítanej den..
V poledne jsme vyzvedla Fildu ve školce... tam mě učitelka hned informovala, že se Filda zase porval Grrrrr NICO nejste v tom sami. Ale teda schytal to taky parádně. Má odřené koleno, loket a šrám na čele V rozpacích No dobře mu tak...
Už sjem myslela, že je klid, že tím jak začal víc mluvit, se to poddá a ono houby... učitelka že přesně neví jak to začalo, byli na zahradě a slyšela až Filda břečel a byl domlácenej.. a toho druhýho kluka prý držel za vlasy... začal si prýFilip, tomu druhýmu klukovi cosi bral a že on mu to nechtěl dát... no nevím a raději to nechci vědět .-)))

Pak jsme jeli rychle na nákup do Globusu, tak mě potěšili a za nákup nad 500kč dávají poukázku na vstupenku zdarma do Dino parku...Pak ještě rychle do tesca. na sobotu má Ada pozvané kamarády na oslavu narozenin, tak at zítra už nikam nemusím, když budou všichni doma. Na 13.30 hod jsme byli objednaní na ORL na nastřele ní naušniček.. Tak to má beruška naše za sebou. jen se teda sestřička trošku trápila těma jejíma ouškama, zjistili jsme že i ty lalůčky má každej trochu jinej, tak se pořád nemohla trefit aby ty dírky měla stejně.. Mluvili jsme rovnou o té plastice, tak prý to tam taky dělají, tak tam potom zajdeme. Simča nejvíc plakala, jak jsem ji držela, u toho nastřelení teda taky, ale to potom už malinko.. hned potom usnula a spí ještě ted .-))

Ada jeli dneska do Ostravy do IQparku.. měla by to být nějaká putovní výstava toho z Liberce.. tak jsem zvědavá s jakou přijede... zítra pak už jen vysvědčení a hurá prázdniny Huráááá Filda půjde zítra ještě na celé dopolene do školky, učitelkám dáme dárečky a alou domů Veselý)

NICO držte se.. srdicko S učitelkou je to fakt na houby... snad od září nastoupí taky nějaká super úča. Já zjistila, že nám odchází ředitelka a to mě mrzí taky dost...Smutný Pro školku a děti toho udělal strašně moc, díky ní se otevřeli i ty dvě nové třídy... ale bohužel některým rodičům leží v žakudku, tak byla odejíta...Smutný Taky jsem zvědavá kdo tam od září bude a jak to všechno bude fungovat...Smutný Filípek ji měl taky moc rád, vždycky když byla u nich ve třídě, tak že se k ní chodil mazlit Veselý) Snažila se nám ve všem vyjít vstříct... no necháme se překvapit....

ILALI s Laurinkou držím palce at to loučení zvládne.. a s panem učitelem at je spokojená. Já už taky vím koho bude mít Ada, učila dřív na té naší malé škole a prý je moc hodná a vypada sympaticky.. tak snad si s ní Ada sedne..

My budeme mít dneska smaženej květák s novým bramborem a udělám k tomu nějakej salátek...

Anni

Filip video

Sháníte auto? - Ať nové nebo starší, BabyCafé jezdí auty od nás!
Anni
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 4:50 pm    Předmět: Citovat

A tady je Simonka naše naušničková srdicko
Ilali
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 5:55 pm    Předmět: Citovat

AHOJ HOLKY,

NICO, ANNI - díky za účast s Laurinkou. Vybraly jsme nakonec hezký dárek a doufám, že se to zítřkem nějak uzavře a v novém školním roce bude Laurinka za paní učitelkou chodit ji občas pozdravit. ;)

NICO - s Daníkem a paní učitelkou je mi to líto. Smutný Smutný Se nám to tady nějak sešlo...

ANNI - chůdě Filda, ještě že z toho nedělají ve školce až tak vědu. Je to ale nepříjemné. Simonka náušničková je krásná. Huráááá

Já jsem si nachystala maso na guláš do PH a přes noc se bude vařit.

Jo a květák s bramborem mám v plánu zítra. Jen mě teda vždy štve to obalování. Jak já to nenávidím... Nemáte někdo nějakou vychytávku?

Jdu to tady lehce zkulturnit a vyrazím na pilates. Zítra jdu ráno na alpinning. Tak se doufám pořádně vyšťavím. Jsem furt nějaká bez energie.

Vlavli
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.2. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 10:49 am    Předmět: Citovat

Hezký den,
nějak mě ten začátek prázdnin dojímá.. a to se nechci vidět příští rok až bude Verunka naposledy ve školce, moje miminko Vychechtaný Vychechtaný (drzá opice to je..)

Nico, Ilali - u nás taky končí jedna paní učitelka ve školce - zrovna ta trpělivější, s dětmi hodně pracovala.. no jsem zvědavá kdo přijde místo ní. Vidím, že poměry na školách jsou všude zajímavé, na si toho ještě užijem a bude hůř ;) .

Nico
- problémy se snad nějak utřepou a ustojíte to, co vám jiného zbývá, hodně sil a hlavně klíííd (se snadno řekne..)

Ilali - květák mám taky v ledničce, ale nevím kdy budu dělat, no vím, tak aby Luky byl doma na oběd, protože čerstvý je nejlepší. Ikdyž u nás ho višchni můžem i po studenu (ale né z ledničky).
Obaluju už dlouho prvně jakoby v těstíčku, řidším (vajíčko, mouka, sůl, trošku mlíka) a pak ve strouhance. Taky mi pilo krev, jak se ta mouka všude nasypala dovnitř květáku, vajíčko nechtělo držet a pak vytíkalo jak to bylo nachystané na smažení, takhle je to super-truper; dělám tak i hřibové a žampionové řízečky ;) .

Anni - Simonečka je úžasnáááá!

Krti - jsi v jednom kole, furt někde túruješ, super a musím najít ten Mačety (tohle oslovení mě dostalo) film, ať máme něco nového na prázdniny, kdyby bylo NÁHODOU škaredě.
Vlavli
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.2. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 11:03 am    Předmět: Citovat

..dočítám...

Ilali - vidíš dobrý tip, příště dostanou učitelky orchidejky, já řezané kytky nemusím, navíc je mi jasné kolik jich dostanou, takže já to vzala podle sebe soudím tebe a koupila vínko a mořské plody Veselý (no ikdyž rosé zrovna moc nemusím a čokolády nejím Vychechtaný ), ale je to věc, co se v domácnosti vždycky hodí Veselý .

Anni - taky mám vstupenku do Dinoparku, neteř už taky dlouho škemrá, fňučela, že je to do konce června (to bylo), ale teď je nová do konce července Huráááá

..jdu vytírat, kde se ten bordel pořáde bere.....
Lidad
Drbna
Drbna

Registrace: 8.2. 2007

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 11:21 am    Předmět: Citovat

Krásné léto.

Sice jsem dočítala, ale tento týden mi dal zabrat. Spát jsem chodila kolem půl 1 v noci a vstávala kolem 5.
A výsledkem je, že jsem nebo spíš budu muset překousnout velké změny ve škole. Ale bohužel nic s tím nenadělám. Snad se za ty dva měsíce odpočineme a začneme s čistým stolem.
Byla bych ráda, kdybych na rodiče dětí působila tak, jako ty vašich dětí na vás.

ILALI: píšu SZ.

Užijte si prázdniny.
Ilju
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 5:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
docitam vas, jen reagovat neni nejak sila. Minuly tyden jsme byli na dovolene Mikulov, Lednice, Valtice - proletelo to jako blesk. Ted jsme se doma tak nejak usadili a zitra jsme chteli odjizdet s kamarady na Sumavu, jenze to by nebyly deti aby neco nebylo, takze Jonasek ma teplotu, vcera zvracel, nechce jist - vcera jsem i psala Linduse, aby me nakopla a moc mi pomohla. LINDI DIKY. U dr. jsme byli dnes, tak nam popral hezky vikend a 6. detskou s tim, ze doufa, ze mu v pondeli zavolam, ze mame krasny cerveny fleky po tele. Jinak udelal CRP, vyter a dalsi vysetreni, kdyby to ta 6 nebyla.

NICO, ILALI se zmenami ucitelek je to na prd, jen zivot je holt takovy a milacci se s tim musi taky naucit zit ( i kdyz my matky je pochopitelne litujeme a chranime). U nas otevrou na podzim druhou tridu, nastesti tam pujdou jen nove deti a ty stavajici zustanou spolecne. Jsem za to moc rada, bala jsem se aby je nedelili na predskolaky a ostatni, aby Matej nebyl zase v jinem prostredi (rok po stehovani).

NICO s tim, ze reditelka dostane vypoved aniz by to cekala, to je divny. Tak drzim pesticky, abyste dostali nekoho adekvatniho. Jinak doufam, ze vase nemilosti se v ramci moznosti ustali na nejake unosne mire. Vsak vis jak to myslim. Za tatku ti musim podekovat, kotata jsou spokojena, dneska mi volal, jak jsou kocourci vystavni oba.

ANNI ty jo, rvacka.... oni se perou Vychechtaný no hlavne ze to prezili relativne ve zdravi... a Filda to casem pobere, ze se takhle problemy neresi. Videla jsem Adovo vysledky na FB, tak gratuluji velkemu sikulovi. Simonka je fesanda s nausnickama.

ILALI ty jo kvetak, hned ho napisu na seznam, mam na nej chut, my jsme u vyjedenyho kramu, lednici mame plnou vina a vzhledem k tomu, ze jsme meli odjizdet, tak jsem ani nenakupovala. No, takze I. bude muset jeste zvladnout nakup, kdyz se odjezd nekona Vychechtaný

Nakonec jsme se rozhodli, ze nepojedeme tedy na Sumavu na cely tyden, ale jen na ten prodlouzeny vikend od ctvrtka, usetri nam to i nejake finance a I. si nebude muset brat volno v praci.

A Matej tu cely den tvoril cosi v misce - mel v kuchyni jako laborator, takze mliko, vincentka, vejce, drozdi, cukr, vajicko.... a nakonec se rozhodl, ze z toho usmazi livance. Tak tu stoji tedka v tom paraku u plotny a smazi livanecky - se tesim az nam je jednou donese do postele Vychechtaný Kdyz ho necham realizovat se, je zlatej, jinak je to na budku pro oba.

Koncim elaborat, snad vikend prezijem nejak se budeme muset u Jonase vystridat v tech vedrech. Chjo a to mame dole v lese rybnik na koupani.

Mejte se krasne, ja se zase ozvu Vychechtaný

Pa
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2006 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6587, 6588, 6589 ... 6713, 6714, 6715  Další
Přejít na stránku
Strana 6588 z 6715
Přidat do záložek

Přejít na: